Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman her maç futbolunun üzerine koyarak gidiyor.Dünkü maçta beni en çok heyecanlandıran Colman'dı.Özellikle ara pasları ve mücadelesi alkışı hakediyordu.Böyle devam et Colman..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Colman geldiği günden beri sürekli futbolunu geliştiriyor. İnşallah böyle devam eder.
      Dünkü ara pasları gerçekten harikaydı. Bu arada Yattara'ya attığı pas offside değildi.

Yorum

• Artist bu Colman artist...
        Hüseyinin yerinde oynaması gerekiyor olması da ilginç.
        Demek böyle önliberolar da varmış.

Yorum

• Aklıma ders niteliğince bir olay geldi, dün "Colman tam bir felaket" diyenleri görünce.

Bir maçta, 20 dakika Colman oynadıktan sonra yerine sırayla Ayman, Hasan ve türevleri sokulsa, kimileri ders alır mı acaba?
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ya bu colmana laf söylüyen futbol cahillerine gülüyorum ben bu cahiller zamanında yattaranında futbolculuğunu tartışıyorsu ama yattara bir marka oldu yakında colmanda büyük bir oyuncu olucak vede türkiyeyi sarsıcak çünkü o yetenekleri var
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün Yattara'ya müthiş pas attı.Ofsaytdı ama..Valla şaştım kaLdım.
              o pasin ofsatla alakasi yoktu. Gökhan Ünal pasif ofsayttaydi, sayin hakem beyde caldi nerden bilsin garibim ofsaytlar pasifmi aktifmi, birde ofsaytlarimi ögrensin...kos iste biraz biri yere düstümü cal düdügünü...

Hatta Antalya macindaki serbest vurustan gelen goldeki foulün de foul ile alakasi yoktu, Colmanin topa müdahalesi vardi, hakem adam yere düsünce caldi iste napsin hakemligimi ögrenecek bu yastan sonra...
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• evet colman çok büyük olacak. bu arada offside değil ofsayt.
                Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• bizim forvette baros olsaydı colman şimdiye kadar asist rekoru kırardı
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Colmanı anlayan futbolcu yok bence (paslarını yani)
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet colman çok büyük olacak. bu arada offside değil ofsayt.
                      Bence oflu sayit.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• farkettinizmi bilmiyorum ama ben özellikle dikkat ettim colmanın bizim yarısahamızdan attığı nokta uzun pasları ara paslarından çok daha etkili bence forvet arkası değil biraz daha geride oynamalı selçukla yer değiştirebilir
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• Takımımızın songla beraber en iyi oyuncusu

Yorum

• Ole Gustavo ! !

Yorum

• gustavo colman belcikadan geliyo, evli, ve kucuk erkek cocugu var.
                              FATIH TEKKE

Yorum

• Arkadaş 6 ay önceden geliyor.
                                Més Que Un Club

Yorum

Çalışıyor...
                                X