Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk Golünü 5. hafta Antalyaspor'a attı. Ve Geçtiğimiz Kupa maçında da 3 Asist birden yaptı. Antalya'ya karşı bi' sempatisi var, belli
    #55 SpLeNDido PeRFeCTo

Yorum

• Fizik gücünü artırırsa uzun yıllar takımımıza faydalı olacak.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• malesef colmanin paslarini önceden sezecek oyuncularimiz yok

Yorum

• muthis pas atiyor muthis bazen sadece onu izliyorum bi top futbolcunun ayagina bukadarmi yakisir be abi..

bu takima onun gibi 5-6 tane pas atan adam lazim mumkunse antrenmanlarda huseyini calistirsin paslarda..
          İnsan ol evlat!

Yorum

• Tekniği çok yerinde bir oyuncu paslarıda baya iyi ..

Yorum

• Bu sezon alışma dönemi ve buna rağmen gayet iyi; ilerleyen yıllarda çok daha faydalı olacağına inanıyorum.

Yorum

• Editttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
                En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 10.01.2009, 12:16.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aşırı derecede çok korkuyordum gönderilir beğenilmez veyahut yedek kalır diye ama artık öyle bir ihtimal yok adam hergün futbolunun üstüne koyuyor bu kadar rahat futbol oynanmaz çok beğeniyorum gerede de ilk izlediğim gün anlamışdım kimseye bakmadım onu izledim takibe aldım haraketlerini çok yakından baktım ben inanıyorum iddaa da ediyorum böyle devam ederse delgado'dan daha sağlam bir futbolcu olacak.

Bide abi Başkanım En Önemli Adamı...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Dün Yattara'ya müthiş pas attı.Ofsaytdı ama..Valla şaştım kaLdım.

Yorum

• Gün geçtikce daha iyi olmaya devam ediyor.. Bazen pas hataları oluyor.. Bu Bence sorumluluk almasından kaynaklanıyor.

Yorum

• Aşırı derecede çok korkuyordum gönderilir beğenilmez veyahut yedek kalır diye ama artık öyle bir ihtimal yok adam hergün futbolunun üstüne koyuyor bu kadar rahat futbol oynanmaz çok beğeniyorum gerede de ilk izlediğim gün anlamışdım kimseye bakmadım onu izledim takibe aldım haraketlerini çok yakından baktım ben inanıyorum iddaa da ediyorum böyle devam ederse delgado'dan daha sağlam bir futbolcu olacak.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Dün son derece harika işler yaptı. Bir çok kez kritik ara paslar denedi ve çoğunda da başarılı oldu..

Ortasahada ne yaptığını bilen, oyunu istediği gibi yönlendiren bir lider havasındaydı..
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün Yattara'ya müthiş pas attı.Ofsaytdı ama..Valla şaştım kaLdım.

Hele Gökhan Ünal'ı karşı karşıya bıraktığı pozisyonda attığı pas müthişti.Bir pasın şiddeti ve yeri ancak bu kadar güzel ayarlanabilirdi.

Yorum

• hazırlık maçlarında dahi terinin son damlasına kadar mücadele ediyor...

helal olsun Colman ne diyelim....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hala daha arzulanan oyunu oynamadığını düşünüyorum.Devamlılığı yok,oyundan kolay kopuyor.Heerenveen maçının ilk yarısında hemen hemen hiç yoktu.Tek olumlu hareketi Gökhan Ünal'a attığı pastı ki Gökhan'da topu kaleciden aşırtamayarak pozisyonu harcadı.İkinci yarıda biraz daha kendisini gösterdi.Yine Gökhan'a alda at neviinden iki güzel top attı ve yine gökhan bu topları kaleciye teslim etti.Sonuç olarak en iyi maçlarından birini oynayan Colman'ın bu ara paslarını gole çevirebilecek biri alınsa TS tehlikeli bir takım haline gelir..
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Çalışıyor...
                                X