Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir sol açık alınsa , herkes rahatlayacak ama henüz anlaştığımız biri yok .

Colman her geçen gün taraftarımızın kalbine biraz daha girecek . Ben buna inanıyorum , Colman 'a güveniyorum
    yattaraya asık bu taraftar bir zaman gelcek colmana asık olacak...
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• sadri şener:TÜRKİYEDE COLMANDAN DAHA İYİ 10 NUMARA VARMI?

doğru söylüyor başkanımız bi sol açık alındımı dahada süper olucak.........
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• başkanın böyle dediğini biri colmana hemen iletsin adam aşka gelir ya...
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Colman'ın kendi kapasitesinde oynaması yeter.Birde aşka gelirse Allah göstermesin Avrupa'ya gider.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman'ın kendi kapasitesinde oynaması yeter.Birde aşka gelirse Allah göstermesin Avrupa'ya gider.
            Evet Kazım aynen öle
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadri şener:TÜRKİYEDE COLMANDAN DAHA İYİ 10 NUMARA VARMI?

doğru söylüyor başkanımız bi sol açık alındımı dahada süper olucak.........
              colman 10 numara degil

kendisi bile acik acik söylüyor. ben defans ortasaha oynuyorum

baskan madem 10 numara almican, böyle laflar etme

Yorum

• ilk sayfalardaki yorumları okuyordum da hiçbirimiz colman diye birini tanımıyormuşuz ama şimdi takımda en sevilen oyunculardan biri.Colman çok başarılı olacak ikinci yarıda merak etmeyin

Yorum

• İlk olarak YalcinBulutTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  colman 10 numara degil

kendisi bile acik acik söylüyor. ben defans ortasaha oynuyorum

baskan madem 10 numara almican, böyle laflar etme
                  Dünyada 10 numara kalmadı kardeşim.Dünya Colman gibi 10 numaralar arıyor artık.Antalya maçındaki 10 numara Colman bence Alextende Delgadodanda Yusuftan da daha 10 numaraydı.
                  Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• başkanımız colmana çok güveniyor bende öyle sol açık alındı mı beklentilerimizin üstüne çıkacağına inanıyorum
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünyada 10 numara kalmadı kardeşim.Dünya Colman gibi 10 numaralar arıyor artık.Antalya maçındaki 10 numara Colman bence Alextende Delgadodanda Yusuftan da daha 10 numaraydı.
                      ozaman ona 10 numara demeyeceksin

savasan ve oyunu iki yönlü oynama calisan diyeceksin

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş'ın kendi anlaştıkları futbolcuyu sürpriz bir şekilde transfer etmesinin ardından hem Beşiktaş, hem de Trabzonspor yönetimine ateş püskürdü.

Şener, Bursaspor Başkanın para için verdiği sözleri sattığını belirterek, "Bursaspor Başkanı beni arayıp, 'Beşiktaş başkanı 600 bin Euro veriyor, paraya ihtiyacımız var, kusura bakmayın' dese saygı duyarım tabi ki verin derim. Zaten onların verdiği para benim verdiğimin üç katı bu normal. Ama bize söz vermelerine rağmen bizden habersiz böyle bir iş yaptılar. Bunun hiçbir etik kuralla alakası yok" diye konuştu.
                        "BİR YUSUF DEĞİL, 5 YUSUF ALIRIZ"
                        Şener, Beşiktaş'ın yaptığının da çok yanlış bir davranış olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş da arayıp dese ki, 'Bizim bu oyuncuya ihtiyacımız var' ona da saygı duyarız ama onlarda gizli işler çevirdi. Beşiktaş'tan böyle bir davranış beklemezdim. Sevdiğim bir camiaydı ama bu yapılandan sonra çok şey değişir. Yaşam uzundur. Yine Beşiktaş ve Bursa'yla bir konuda karşılaşırız. O zaman gerekeni yaparız. Bizim için Yusuf önemli değil, biz camia olarak bir Yusuf değil, 5 Yusuf alırız" dedi.
                        "SOL AÇIĞA ÇOK İYİ BİR İSİM ALACAĞIM"
                        Şener, Bursaspor başkanıyla bu olay sonrası hiç konuşmadığını belirterek, "Artık onunla konuşacak bir şey yok. Hayırlarını görsünler belki de böylesi bizim için daha hayırlı oldu. Şu anda orta sahanın soluna çok iyi bir transfer yapmak için çalışıyoruz. Belirlediğimiz üç isim var bunlardan bir tanesini alacağız. Ekonomik anlamda hiçbir sıkıntımız yok. Transferde gereken yapılacaktır" şeklinde konuştu.
                        "YUSUF KAMPA GELDİ"
                        Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesinin ardından Trabzonspor'un Antalya kampına gelen Yusuf'un da çok dik bir duruş sergilemediğini ifade ederek, "Gelip bize, 'Benim yapacak bir şeyim yok. İki kulüp anlaştı. Ya futbolu bırakacağım ya da Beşiktaş'a gideceğim' dedi ve gitti. Bundan sonra bizim yapacak bir şeyimiz yok" diye konuştu.
                        "COLMAN BİR YILDIZ OLACAK"
                        Gerçekleşmeyen Yusuf transferini çokta önemsemediğini söyleyen Şener, "Herkes sezon sonunda Colman'ı konuşacak. Türkiye'de üç tane 10 numara var. Bunlardan biri Alex, diğeri Tabata, diğeri ise Colman'dır. Orta sahanın soluna kaliteli bir transfer yaptığımızda Colman'ın nasıl bir oyun kurucu olduğunu herkes görecek. Colman asıl mevkisinde oynayınca herkes ondan bahsedecek ve Colman sezon sonunda Türkiye'nin en iyi 10 numarası olacak. Bir çok kişi peşinden koşacak ama o bizim en değerli oyuncumuz olacak" dedi.
                        GÖKHAN'A CEZA YOK
                        Şener, Gökhan Ünal'ın bir gazetede içkili bir ortamda eğlenirken yayınlanan fotoğraflarının ise cezayı gerektirmediğini belirterek, "O fotoğraflar yılbaşı gecesi çekildi. Şimdi yayınlandı. Bunu anlamak bile çok güç. Oda insan eğlenmesi gayet normal" diye konuştu.

kaynak:fanatik

başkan colmana çok güveniyor bizde sonuna kaadar arkasındayız.....
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yusufun transeferinin olmaması Colmanın daha iyi olması gerektiği beklentilerimizi açıkça ifade edebilirim. Kendisini biraz daha geliştirebilirse, bizim hiçbir zaman Yusuf veya başka bir 10 numaraya ihtiyacımızın olduğunu zannetmiyorum. İnşallah düşündüğüm gerçekleşir.
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Ben Biraz Sabır ve Bir Sol Açıkla Türkiye'yi sallayacağına eminim...(Şahsi Görüşüm)
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bu adam da nasıl ayak var merak ediyorum.Ayağının her pikselini kullanmasını çok iyi biliyor.Da işte (gerisi malum.)
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Bugün Isaac'e bir top bıraktı rakiple beraber Isaac topu izledi. Yahu bir insanın attığı pas hiç mi yönünü şaşırmaz? 50-60 metre pas atıyorsun be adam bir tanesi dışarı gitsin. Hele ilk yarı Yattara bıraktığı ters top.(Ofsayt diye kesilen pozisyon) Ben bu adamı çözdüm. Adam futbolu basit oynamak istiyor. Çalım yok, fiziksel güç yok. Tek top, tek pas, uzun top, uzun pas ve uzak mesafeden direkt kaleye şut.

Posterini bulmam, kuşe kağıda bastırıp odama asmam lazım.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X