bugün baya iyiydi ama istikrarsız bir adam. genel olarak iyi, ama kötü oynayınca hiç çekilmiyor. inş. hep bugüki gibi oynar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Colman bu takıma bi hayli fazla gelen futbolcu. Bu taraftar o denli kaliteli bir futbolcuyu haketmiyor..
Adamın oyunu değiştirdiği aşikar ortada. Ama hala bazıları beğenmiyorlar. Size harbi bu futbolcu fazla. Bu takıma o denli adrese teslim pas atan kaç tane futbolcu geldi ?
Colman o Selçuk'tan bin kat daha iyi mücadele ediyor,pres yapıyor,koşuyor. Sen bize fazlasın Colman,biz alışkın değiliz öyle paslara.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
her mac gorevini yapiyor cok kosuyor cok seviyorum bu adami...gel gorki bir arkadasimda soylemis uvey evlat muamelesi goruyor.
trabzonsporda ayrimcilik devam ettikce basarili olamayacagiz malesef.
colman biraz daha hizli olabilirse fizik guvunu gelistirip ornek aldigi delgado falan hikaye...cok gelecek vadeden bir topcu kim getirdiyse trabzona allah razi olsun.
Yorum
-
İlk olarak lazaytac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallah ben eminim ki Colman gelecek yil takimin en degerli oyuncusu olacak.
Ben begeniyorumTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
ben bu damı begenmem hala diyom iyi adam degil ama bu kadroda oynar gercekci olmak gerekirse hele serkan oynıcaksa orta sahada bu adamda tek ayagı topal oynar valla bence dun ilk onbirde olmalıydıbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Yedek bırakılması bana göre hataydı. Takıma hem toplu hem de topsuz oyunda ciddi bir dinanizm getiriyor. İsabet oranı küçümsenemeyecek derecede iyi olan uzun paslarıyla da atakları yönlendiriyor. Sert ve isabetli şutlarıyla da gole çok da uzak olmayan bir oyuncu. İstediğimiz seviyede olmasa da, yani bunların hepsini tek bir maçta yapamasa da Gustavo Colman bu kadro yapısında sakat olmadığı sürece oynatılması gereken bir adamdır.BORDO MAVİ
Yorum
Yorum