Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'ı kenara alsaydık ve maça 10 kişi devam etseydik sanırım yine aynı sonuçla sahadan ayrılırdık. 90 dakika boyunca 1 kere uzun ve güzel pas attı o kadar. Halâ kız gibi futbol oynuyor. Aman bana dokunmasınlar der gibi koşuyor. Çalım atma konusunda Hüseyin'den bile kötü durumda. Sezon başından beri vasat futbol oynayan takımın bugün en kötüsüydü. Uyum sorunundan bahsedecek olan varsa geçin bunları derim. Başka takımların yabancılarınıda görüyoruz. Colman'ı kapasitesinin bundan daha fazla olduğunu düşünmüyorum. Yabancı hayranlığı böyle bir şey olsa gerek. Bu takımda Barış gibi yetenekler köreltilirken Colman gibi çakma Arjantin'li futbolcunun atacağı 1 şutu bekliyoruz.
    Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Sendende istediğimiz verimi alamadık bir öylesin bir böyle neyin var bize söyle

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim içime etkisiz oynayacak gibi bir his var.
        Sende açıklamanı yaptın..
        Bende dedimki hatta demek istiyorum ki içimdeki hissin aksine süper bir colmanı kim izlemek istemez
        Ben ne açıklama yapıyorsam paralelinde "ben de dedim ki" cümleleri kullanıyorsun. Ee madem dedin, madem anladın ne diye "ben de dedim ki" ile geçiştiriyorsun. Yahu hastayım sizin "ben dedim, ben demiştim", "aha içime doğan başımıza geldi" vs. müneccim edebiyatlarınıza.

Neyse bu zeminde bundan iyi bir Colman izleyemezdik. Girmiş olduğumuz göbekten geliştirilen hücum varyasyonlarında hep Colman'ı gördük. Yine akıl dolusu paslarıyla gerek Yattara, gerek Umut ve Gökhan, gerekse de Cale'nin önündeki kulvarlara çok iyi toplar bıraktı.

Selçuk'un sakatlıktan çıkmasının akabinde biraz durgun oynaması ve Serkan'ın ikinci yarıda oyundan alınmasıyla hem orta sahada ilk presi hem de hiç alışık olmadığı sol açıkta ilk karşılamaları yapmaya çalıştı.

İyi bir sol açık alınmadığı sürece Colman asla "parmak ısırtan" kıvama gelemeyecek sanırım. Ama pasları bana Szymek'i hatırlattığı gibi "Yürü beeee" dedirtiyor.

Bugün beğendim.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Zaman zaman çok iyi zaman zaman başarısızdı Colman.

Tam artık uyum sağladı derken ikili mücadelelerde yetersiz kaldı bugün.

Kanatta kaçan adamın ayağına top atma hastalığı var bizim takımda Colman ise tam koşu yoluna milimetrik top bırakmayı başarıyor.Ama hala alışamadılar O'na .

Potansiyelinden uzak ancak sahadaki oyun içerisinde en iyilerden birisiydi.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Adam gibi uzun paslarından bi yattara ya attı 2.yarı başkada pas mas yok arada birde cale nin önüne top attı.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kanatta kaçan adamın ayağına top atma hastalığı var bizim takımda Colman ise tam koşu yoluna milimetrik top bırakmayı başarıyor.Ama hala alışamadılar O'na .
              Sadece futbolcular mı alışamadı sanıyorsun Anıl'cım?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• attığı 40 metrelik pas muhteşemdi.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  attığı 40 metrelik pas muhteşemdi.
                  Bundan başka bir hareketi daha aklında kaldı mı?..

Yorum

• benbegendim özellikle ikinci yai oyunu cevirme vs. tek kaldi böyle devam...gittke iyi olacakdir
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arada bir gözüktü yetersiz..!!!

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah razi olsun, ayni fikirdeyim.....1 pastan baska oluydu, resmen olu....

Bugun orta sahada ayakta kalan tek isim Huseyindi. Selcuk zaten ilk yari gozukmedi, Colman berbatti...

Ikinci yarida Serkani niye degisti Ersun Yanal, anlamis degilim. Sari karttan dolayimi acaba?
                        Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          pası alan adam biraz daha becerikli olsaydı sen de bu soruyu sorabilir miydin acaba ?

Yorum

• Bugün hiç iyi değildi. Yattara'ya attığı pas hariç kayda değer olumlu hareketini göremedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Haddinden fazla top kaybı yapıyor...
                              Bu maçta da aynısını tekrarladı...
                              Yattara'ya attığı uzun pasın dışında sahada silik bir görüntü çizdi...
                              Bizim ondan beklentilerimiz çok fazla...
                              Bakalım bu beklentilere istikrarlı bir şekilde ne zaman cevap verecek.
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• iyiydi iyi

Yorum

Çalışıyor...
                                X