Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lider Trabzonspor'un Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, kariyerindeki ilk

Dokuz haftası geride kalan Turkcell Süper Lig'de altı galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi alan Trabzonspor, iki haftalık aranın ardından liderliği yeniden devraldı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde başarı bir grafik sergileyen Karadeniz ekibi, en son 2004-2005 sezonunda zirveyi Fenerbahçe ile paylaşmıştı.

Bordo-mavili takımın Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, "liderlik koltuğuna şans eseri oturduğumuzu kimse söyleyemez, çünkü iyi oynuyoruz" dedi.

Colman, "başarılı bir çizgide ilerlediğimizi düşünüyorum ve bu çizgiyi geliştirerek devam ettirmek istiyoruz. Kısacası durumumuzdan memnunuz ve rahatız" şeklinde konuştu.

Kariyerideki ilk lig şampiyonluğunu bordo-mavili formayla yaşamak istediğin belirten Colman, "biz rüyayı gerçekleştirmek için buradayız" dedi.

Yorum

• Ikili mücadelerde cok gücsüz kaliyor. Ikinci yari kamp döneminde bunuda atlatir insallah o zaman gercek Colmani kimse tutamaz orta sahada.
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Colman ikili mücadelelerden çok rakibini güzel paslarla eksilten iyi bir takım oyuncusu bence.

Ama elbette ikili mücadelelerde daha etkili olabilmesi takım adına daha pozitif olabilir.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İkili mücadelelerde etkili olabilse 10 numara ihtiyacımız kalmaz.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Etkisiz kalacak diye bir his var içimde umarım yanılırım!

Yorum

• Yahu Birtan, bırakın şöyle telkinlerde bulunmayı. Bugün olurda kötü oynarsa "Benim içime öyle doğmuştu" diyeceksin di mi maçtan sonra?

Bunu da herkes için söylüyorum. -Yahu her maç başkaları yazıyor müneccim gibi. "Bugün gol atacak.", "Bugün çok güzel oynucak.", "Bugün kendini bulacak.", "Bugün kendini affettirecek." vs. vs bir sürü olabilitesi mümkün ve namümkün telkinlerde bulunuluyor.-

"Haydi goçum görelim bu maçta seni" lafı daha gaz bir laftır. Ee o zaman? "Haydi Golman görelim seni."
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu Birtan, bırakın şöyle telkinlerde bulunmayı. Bugün olurda kötü oynarsa "Benim içime öyle doğmuştu" diyeceksin di mi maçtan sonra?

Bunu da herkes için söylüyorum. -Yahu her maç başkaları yazıyor müneccim gibi. "Bugün gol atacak.", "Bugün çok güzel oynucak.", "Bugün kendini bulacak.", "Bugün kendini affettirecek." vs. vs bir sürü olabilitesi mümkün ve namümkün telkinlerde bulunuluyor.-

"Haydi goçum görelim bu maçta seni" lafı daha gaz bir laftır. Ee o zaman? "Haydi Golman görelim seni."
                Kim istemez süper bir GOLman izlemek

Yorum

• Sen istiyorsan pek bir sorun yok. Ama "İçime doğdu kötü oynayacak" demekle ne izlemek istiyorsun bilemiyorum. Bu maçta kötü bir Colman bekleyip ya da o hisse kapılıp akabinde "Kim istemez süper bir GOLman izlemek" diye atıfta bulunmanı ben anlayamadım. Bir bilinmeyenli denkleme x,y,z değerleri katıp 3 bilinmeyenli anormal bir soru üretmek gibi bir şey bu.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen istiyorsan pek bir sorun yok. Ama "İçime doğdu kötü oynayacak" demekle ne izlemek istiyorsun bilemiyorum. Bu maçta kötü bir Colman bekleyip ya da o hisse kapılıp akabinde "Kim istemez süper bir GOLman izlemek" diye atıfta bulunmanı ben anlayamadım. Bir bilinmeyenli denkleme x,y,z değerleri katıp 3 bilinmeyenli anormal bir soru üretmek gibi bir şey bu.
                    Benim içime etkisiz oynayacak gibi bir his var.
                    Sende açıklamanı yaptın..
                    Bende dedimki hatta demek istiyorum ki içimdeki hissin aksine süper bir colmanı kim izlemek istemez

Yorum

• Bu macta senden yine catala taktigin süpriz gollerinden bitane bekliyorum.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Colman takıma giderek ısındı ve trabzondaki maçlarda daha iyi oynadığını biliyoruz.Onun için Colman bugün yine döktürecek.
                        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• bu maçta o güzel paslarından izleyeceğiz bol bol hatta gol bile görebiliriz Colman'dan..

Yorum

• Bu maçta oyunu iyi yönlendirmeli, kapanan Sivas'ı açmak lazım.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Oftaş maçında ki beşLiğini unutamıyorum

Yorum

• Yetmis dakika geride kaldi macta herifin bir olumlu hareketi yok yau neden bizim anlayis ve hosgörü sinirlarimizi bu kadar zorluyor ersun hoca.tamam misafirperveriz ama herseyin bir siniri var.
                                Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

Yükleniyor...
                                X