Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence sahanın en iyilerindendi dün..çıplak gözle izleyince daha da beğendim kendisini..

defansif ofansif her iki anlamda da boş alanlara çok güzel yerleşiyor..

oyun her sıkıştığında topu onunla buluşturabildiğimizde yüksek oranla oyunu çözüyor..ya bir vücut çalımı,ya bir uzun pas ya bir ver kaç , bir şekilde oradan kurtarıyor topu en beğendiğim özelliği buydu..

maç boyunca hiç durmadan koşması da gözümden kaçmadı..ileri geri ileri geri tahminen bir 3-4 kilo vermiştir dün..

aynen devam adamım..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ben bağırmaktan maçı izleyemedim zaten..

Ama burdan okuduklarıma göre çok top kaybı yapmış...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bağırmaktan maçı izleyemedim zaten..

Ama burdan okuduklarıma göre çok top kaybı yapmış...
        topların büyük çoğunluğunu o kullandı çünkü ortasahada..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu aksam bende hic begenmedim. Macta yoktu adeta.
          Kısmen doğru

İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sol kanattaki futbolcumuza bakmadan vole şeklinde paslar atıyor süper bişe bu yahu

Bu da doğru.

Beşiktaş maçındaki performansından kısmen uzak olmasına karşın yine de özellikle durumu 1-0 yaptığımız zamanlarda topu ayağında tutacak ve topa hakim olup zaman kazandıracak adamların başında geliyordu. 2 günde bir maç oynamasının neticesinde BJK maçındaki güzel oyununu aradığımızı düşünüyorum. Ama yine de vasatın üstündeydi.

Yorum

• Dün elinden geleni yaptı Colman son maçlardaki performansından uzaktı ama olsun yorgunluktan olabilir

Yorum

• Belki çok iyi değildi ama çok kötü de değildi fena değildi...

Yorgunluk olabilir 6 gün 3 maç sonunda...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Çok klas bir topçu olacak bu çocuk çok.
                Pas alıp verişleri,mücadelesi,hırsı,azmi...
                Takdire şayan.İyi ki takıma transfer etmişiz.Takımda en çok desteklediğim oyuncu Colman'dır.
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• Beşiktaş maçındaki büyüleyici futbolundan sonra bu maçta tam kapasite mücadele etmesini beklemiyordum. Bu kadar iyi oynayacağını da beklemiyordum. Takım dün ne yaptığını bilen sayılı futbolcularımızdan bir tanesiydi. Aldığı topları çok iyi yerlere bırakıyor. Ama gelin görün ki Gökhan ve Umut o topların nereye gideceğini kestiremiyor.

Ben Colman'ın performansından çok memnunum.
                  Kendisini izlemekten haz alıyorum.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Colman muhteşemsin...
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• colmanin paslari mükemmel .. besiktas macinda büyüdü ve dünkü macta öyle perfomans beklemiyordum ben besiktas macindaki gibi cünkü 6 günde 3 mac vardi

Yorum

• 6 günde 3 maç yaptık. 3ünde de görevini tam olarak yapmayı başaran tek oyuncuydu bence.dünkü maç için sizin yorumlarınıza sığınarak konuşuyorum.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• çok ağır diye eleştiriyordum ama son maçlarda çok iyi oynuyor gerçekten bu colman iş yapar..

Yorum

• Her geçen gün üzerine koyarak devam ediyor, işte bu dedirtiyor.
                            Colman'ın önüne TEKKE gerek.!!!
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Oynadığı ilk maçlara nazaran daha istekli bir futbol sergiliyor şimdi. Rakiple daha çok mücadele ediyor ancak hala yeterli değil bu mücadelesi. Oldukça teknik bir oyuncu. Kalitesini belli ediyor. İnşaallah takımın pas yüzdesinin artışına ilerde daha çok katkı sağlayacaktır. Ondan sivas maçında da okkalı şutlar bekliyoruz. Selçukla birlikte sivas kalesini önümüzdeki hafta ablukaya almalı.

Bu arada gb maçında Yattara'nın güzel asistini gol olarak değerlendiremeyişine çok üzüldüm. Onun gibi kumaşı kaliteli bir oyuncunun bu kadar basit bir topu kontrol edemeyip pozisyonu değerlendirememesi ona yakışmadı. Umarım futbolunun üstüne koya koya ilerler. Bizi de memnun eder...
                              En son Sen_Teksin_61 tarafından düzenlendi; 15.11.2008, 23:25.

Yorum

• Tam çift forvet arkası adamı... Sağa kaçırmaya çalışıyor, sola kaçırmaya çalışıyor, güzel şutlar atıyor, rakibe pres yapıp, bizim ceza sahasından rakip ceza sahasına kadar topu kovalıyor....Üstelik bunları her maç daha iyi yapıyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X