Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antalyaya Konyaya Şov yapacak oyuncu bu takıma lazım değil.
    konyaya şov falan yaptığı yok

Yorum

• bakyiorum yine sallamalar var...

Colmana neden bukadar elestiri yapilir anlamyiorum...futbolu futbolculari nasil izlenir onada hayretler icerisinde okuyorum bazi arkadaslarin burda yazdgini...

Yabanci futbolcu gelmis ve hemen performans bekleniyor böyle bi sacmalik sadece ve sadece türkiyede var dünyanin hic bi tarafinda yok...
      en az yarim sene hatta deivid gibileri hesaplarsak 1 sene zaman tanimak lazim...
      savunam oyuncular icin hemen uyum olur ama ofansla alakali olan futbolcular icin bu gecerlidir degildir...szymek gibi nobre gibileri hemen eglipde performans gösteren az cikar....

aciklarda adam yok...umut nereye kostugunu bilmiyor...bu adam nereye pas atacak....gökhan hareketziz...

Iyi oynamak icin sahadaki bazi faktörlerde olusmasi lazim...malesef bu yok...marcelinho begenilmedi giti wolfsburgu tek basina uefa kupasina soktu bunu ben degil felix magath söyledi...

sabir sabir sabir sabir sabir
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konyaya şov falan yaptığı yok
        o da doğru.Bi tek antalya maçında biraz canlıydı
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Eğer ki çift forvet oynayacaksan bu adamı bir şekilde kullanacaksın ya da devre arasında yollayıp yerine alabiliyorsan daha iyisini getireceksin..

Zira pozisyonu ve aldığı görev itibarı ile ortasahada alternatifi olmayan tek oyuncu maalesef ki o..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• colmanı beğenmeyenlere anlam veremiyorum doğrusu.tekniği harika,evet eksiği var ama takımın en değerli oyuncusu olmaya aday.

Yorum

• Bence 2. yarı enfes bir performans sergiledi.Çok iyiydi.Bence daha da iyi olacak.
              Més Que Un Club

Yorum

• Colmanla alakalı çok fazla uzatmayacağım.Eğer performansı buysa onun gibi futbolcu Yavuz Selimde dolu.Gese maçında bu adamın iyi olduğunu söyleyenlerden ricam 3.gole bir göz atsın bakalım başrollerde kim var..

Yorum

• fizik gücü sıfır. Hücüm da var, defans yapılırken ortalarda yok. Geri kazanımları hiç yok.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colmanla alakalı çok fazla uzatmayacağım.Eğer performansı buysa onun gibi futbolcu Yavuz Selimde dolu.Gese maçında bu adamın iyi olduğunu söyleyenlerden ricam 3.gole bir göz atsın bakalım başrollerde kim var..
                    Birisini 3. gol yazmasini beklyiordum...top kaybi sonra kactane pas yapildigini saydin mi ??

ben saydim 15 tane pas felan yapildi o pasdan sonra...

Song konyada kaptirdi gol oldu...egemen cok kaptirdi gol olabilirdi...dün GS macinda song yine yapti ilk pozsioynu verdik...olabilir böyle seyler ama colman kaybetti daha sonra 15 pas felan yapildi deeee GS yaraalanina gitti top...

Ayrica daha 7.hafta sabir

lincoln verkaca giriyor egemen duruyor daha sonra kosmaya baslyior...hatasi var
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Çok çok çok güçsüz. Oyun zekası ya çok zayıf ya da bizim takımın çok ötesinde yüksek. Çünkü kimse ne yapmaya çalıştığını anlamıyor. Yine de beklemek lazım. Daha 5-6 maç yaptı sonuçta..
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• bence colman dün oyuna girdikten sonra yararlı olmaya çalıştı çok iyi şutlar attı mesela...
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Teknik ekibin ve yönetimin uzun takipler neticesi TS'un orta sahasına ilaç diye alınan bu Colman ise onlara tavsiyem bir an önce bu işi bırakıp pazarda limon satsınlar daha iyi.Bu işten anlamadıkları ortada.Adamın geldiğinden beri iyi oynamasını bekleyip duruyoruz,hala bir şey yok.Bu gidişlede olacak gibi görünmüyor.Bir maçta Yattara'ya attığı uzun pas dışında yaralı olduğu pası yok.Ortada deli dana gibi koşturan Serkan'ın bile bir maçta (Konyaspor maçı) üç asisti varken bu arkadaşın tüm haftalar boyunca yaptığı üç asist yok.Sahi hani tüm transferlerimiz çuk oturdu buyuran yönetim.Yeni transferlerin ne kadar işe yaradıklarını bu hafta gördük.Bir tane yıldızı hak edecek top oynayana rastlamadık.
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• colman pas atacak savunma arkasına kaçan adam yok,boşa çıkıp top isteyen yok kime atsın pası.............

Yorum

• 6 mı 7 mi ne hafta geçti bence 2.yarı süper demiyelimde iyi oynadı yane şut denemelerini falan hep yapmalı çabbukluk çalısması lazım aksıne 17.haftaya böyle giderse vasat olarak yerine biralternatif alınır ve bakarsınız bu alternatıf colmanı kesebilir

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bakyiorum yine sallamalar var...

Colmana neden bukadar elestiri yapilir anlamyiorum...futbolu futbolculari nasil izlenir onada hayretler icerisinde okuyorum bazi arkadaslarin burda yazdgini...

Yabanci futbolcu gelmis ve hemen performans bekleniyor böyle bi sacmalik sadece ve sadece türkiyede var dünyanin hic bi tarafinda yok...
                                en az yarim sene hatta deivid gibileri hesaplarsak 1 sene zaman tanimak lazim...
                                savunam oyuncular icin hemen uyum olur ama ofansla alakali olan futbolcular icin bu gecerlidir degildir...szymek gibi nobre gibileri hemen eglipde performans gösteren az cikar....

aciklarda adam yok...umut nereye kostugunu bilmiyor...bu adam nereye pas atacak....gökhan hareketziz...

Iyi oynamak icin sahadaki bazi faktörlerde olusmasi lazim...malesef bu yok...marcelinho begenilmedi giti wolfsburgu tek basina uefa kupasina soktu bunu ben degil felix magath söyledi...

sabir sabir sabir sabir sabir

Senin bu yorumunun ben hayretler içersinde okuyorum ve sanan farklı 3 maçta farklı 3 oyuncu izle diyorum ilk maçta selçuğu izle çok üstün bir futbolcu olduğu için değil izle adam nasıl gelip top istiyoraldığı topu tekrar aldığı kişiye atmak yerine hücüma dönüp neler yapıyor. İkinci maçta Xabi'yi izle selçuğun ultra üst versiyonu . Son maçta COLMAN'ı izle Xabi olmasını tabiki beklemiyorum ama selçuğun yaptığını yapamıyacaksa yazık verilen paralara öyleleri zaten vardı. Colman'dan uyum beklemiyorum ama topla maç boyunca bir kere karşılaşsın onuda geri atmak yerine hücuma dönüp artı bir şeyler yapsın. Sen birde bu yönüne bak TV izlediğin zaman adamın ne olduğu anlaşılmıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X