Bana derbilerde oynamayacaksan nerde oynayacaksın kardeşim ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Senle olmuyor.
Senden beklentilerimiz var ama biz aslında kendimizi kandırıyoruz. ÇÜnkü seninde kapasiten belli bundan fazlasını yapamıyorsun ikili mücadelelerde adam eksltemiyorsun. Dolayısıyla bu sekilde oynadığın zaman orta saha allak bullak oluyo.
Bilmiyorum devre arasında sana bir çöüzüm altarnatif bulacaktır yönetim heralde . Şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcularının bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.
Dün akşamki maça gelince Oyuna Tayfurun yerine dahil oldun belki biraz hız kazandırdın ama seninde son vuruşlarında paslarında isabet olmadı. Yani sende diğer futbolcular gibi vasattın. Yukarda da belirttiğim gibi biz senden çok sey bekliyoruz galiba. Kendimizi sorgulamamız lazım..TRABZONSPOR
Eski Nickim : Cripto
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBireysel anlamda zor çalım atabildiğini ve sürekli top kaybettiğini sürekli söylüyorduk zaten. Tekniği şüphesiz çok iyi ama düşündüklerini yeteri kadar sahaya yansıtamıyor..."Aslında benim çokta umrumda değil."
Yorum
-
Colman da yavaş yavaş Lange'leşmeye başladı, hadi bakalım hayırlısı!!!En son Xopuri Lazi tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 11:50.
Yorum
-
3-0 dan sonra attığı çalımları sizi yanıltmasın bu Colman adam geçemiyor ağlayasım geliyor.Heran top kaybedebilcek bi yeteneği var yani bravo...2 şutu vardı güzeldi.Topu alıp gidiyor verkaç felan yapmak istiyor.Niyeti takıma hareketlendirmek ama olmuyor.İnşallah düzelir...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle iyi oynadı oyuna girinci ısınamadı ve top kayıpları yaptı karşı takımında oyuncuları onu hataya zorladı başlarda ama bütün topları isteyecek ve kullanacak cesareti vardı bu çocuğun kumaşı iyi ve herkes onu konuşacak lütfen eleştiri yaparken duygusal davranmayın
Yorum
-
İlk olarak A.İLELİ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah akşamki oyunu geçicidir, yoksa sildim colmanı..Akşamki adam TRABZONSPOR futbolcusu olamaz...!!
Yok abi geçici değildir hermaç sonrası Colman ile ilgili aynı şeyleri söylüyoruz daha iyi olacak diyoruz ama dün birkez daha anladım Colman bu performanstan öteye gidemez.....
Yorum
Yorum