colman tekniği ile göze çarparken, fizik ve mücadele açısından sırıtıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
bugun kadirga tv de halil sanli onun icin vasat dedi, belcikadaki dostlarini arayip sordurmus vasat denmis colman icin ve birde antwerpenin sitesine girip colman hakkinda bilgi bakmis birsey bulamamis, E halil sanli adamin daha nerde oynedigini bilmiyosun kaldi ki adam hakkinda atip tutuyosun colman bize antwerpendan degil, berschottan geldi, allah askina atarken biraz destekli atin ya, bu adami ben izledim tekinik olarak muthis ama diger arkadaslarin dedigi gibi belcika ligi teknik bir lig, turkiye ligi sert bir lig degil alismasi icin zaman gerkli. ne diyeyim size dahaManitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
HABER61.NET
Yorum
-
Colman bir turlu istedigimiz seviyeye ulasamadi. Yeni ve genc oldugu icin bende kredisi cok fazla. Gs macinda ondan cok seyler bekliyorum. Cafer abininde dedigi gibi, mevkisi itibariyle, iyi bir Colman, iyi bir Trabzonspor demek. Gs'nin en zayif noktasi orta sahasi. Hucum yonunden cok iyiler fakat defansif anlamda mucadele edebilecek bir tek Ayhan var. Colman ve Selcuk Gs macinda fazla baski gormeyecekleri icin cok rahat olacaklardir. Bu mac senin macin Colman. Gol yada goller, asist yada asistler bekliyoruz senden.
Yorum
-
colman daha az yan pas daha az geriye pas daha az pas hatası yapmalısın bu maçta
eger atarsan 45 metrelik forvete toplar bu sefer forvetler gol atacak gibime geliyor
hadi hayırlısıbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Daha iyi olacağım Colman, şuandaki performansının istediği düzeyde
Colman, şuandaki performansının istediği düzeyde olmadığnı kabul ederek, “Benden beklentilerin fazla olduğunu biliyorum. Ancak iki farklı ülke ve futbol anlayışı. Uyum süreci yaşanması normal. Bunun için anlayış bekliyorum” dedi.
Colman, ‘10’ numara pozisyonunda daha başarılı olduğunu belirterek, “Bu bölgeye iyice ısındım. Daha da iyi olacağım” dedi. Arjantinli oyuncu, G.Saray’ın güçlü bir rakip olduğunu ifade ederek, “Zor maç ama kazanmak istiyoruz” dedi.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;
Yorum
-
İlk olarak Soner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun kadirga tv de halil sanli onun icin vasat dedi, belcikadaki dostlarini arayip sordurmus vasat denmis colman icin ve birde antwerpenin sitesine girip colman hakkinda bilgi bakmis birsey bulamamis, E halil sanli adamin daha nerde oynedigini bilmiyosun kaldi ki adam hakkinda atip tutuyosun colman bize antwerpendan degil, berschottan geldi, allah askina atarken biraz destekli atin ya,
Spor Programlarini izledim...Sergen Yalcin-Hakan Ünsal-Ridvan Dilmen izledigim kadariyla iyi oyuncular dediler...
En önemlisi zaten giden futbolcunun taraftarin elestirisi hatta colman dan cok keyif alacaksiniz demisti bizim forumdaki arkadaslara......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Colman'ı biraz erken eleştiriyoruz, şu anda takımda Cale ile beraber buralara çok yabancı, özellikle ülke futboluna çok yabancı olduğu için kendini gösteremiyor. Arapasları mükemmel, ama sanırım sertliğe ve prese alışamadı.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Tango zamanı
Kendini özel olarak Galatasaray'a hazırladığını ifade eden Colman "Büyük maçların adamıyım. İstanbul'da bunu kanıtlayacağım" dedi.
Tam motivasyon
Gösterdiği performansla taraftarın gönlüne taht kuran Colman, Galatasaray derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tangocu, kendisini özel olarak İstanbul'daki karşılaşmaya hazırladığını belirterek, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.
3 puana yakınız
Colman büyük maçların futbolcusu olduğunu da belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray karşısında bunu kanıtlayacağım. İstanbul'a lider gidip, lider olarak döneceğiz. Taraftarımızın için rahat olsun. Yakaladığımız çizgiyle 3 puanı alan taraf biz olacağız."
Yorum
-
Bazen hakketten sasmamak elde degil...
Futbolu biliyor bunu inkar eden var mi ??
Yetenekleri var bunu inkar eden var mi ??
Ozaman zaman tanimak ve beklemek lazim...yabanci futbolcu biraz toleranz taninmali hele hele Colmana bakarsak karekteri cekingen olarak görüyorum yani almanyada yan yana oturuken öyle gördüm....biraz cekingen beklemek alzim...
Bazi futbolcular vardir hemen uyum saglar hemen iyi yonar bazi futbolcular vardi uyumu zor gecirir ve zorlanir...ayrica konyaspor-ankaraspor maclari disinda kötü oynamadi......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Arkadaslar, Colman henuz cok genc, ancak onda muthis bir olgunluk gozlemliyorum.. ozellikle oyun anlayisi acisindan... her gecen Mac ustune katarak gelisicektir... Colmana biraz daha sure verirsek... Efsane ve dunya futbol tarihinin sayili orta sahalarindan olan Karabogamiz Unal dan sonra orta sahamizda senelerce super derecede hizmet edicek bir kisi bence... Unutmayalim ki.. Arjantin den cikan cok sayida super oyuncu var... ancak bunlardan 2 tanesi Arjantin Milli takiminda oynayabiliyor... O yuzden Colman nin klasini tartismamak gerekir diyorum...
Bu arada GS yi de feci yenmeliyiz bence ki Istanbul ve Ulke basini nin yuzune vurmaliyiz rezilliklerini.... yeter artik... Trabzonspor devrimi geri donuyor... herkezi acimadan yenmeliyiz ama acimadan... herkezi... bizdeki hucum gucu ve derinligi cok az takimda mevcut... her mac 3 olmali... cok ciddiyim... yeter artik...
seydisehir1
Yorum
Yorum