Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=Birtan;1691919]Antalyaspor maçında gösterdiği performansla, telegolde yorumculukuk yapan tanju çolak'tan büyük övgüler almıştır. Çolak, Ersun hocam seni tebrik ediyorum, aldığınız bu arjantinli Colmanı da çok beğendim, ilerde çok daha iyi olabilr, tarzında şeyle söyledi...

Mest etti bizi yahu...

Uludağ sözlükten alıntı.

su gözlere bakin resmen cinconu parcalayacamd iyo

Yorum

• Colman iyi bir takım oyuncusu..

Ondan beklentilerimiz ise daha üst düzey oynayıp sorumluluk alıp skoru değiştirecek işler yapması.

Beklenti büyük olduğu için Colman iyi oynadığı zamanlarda bile memnuniyetsiz bir kitle var ortada.
      Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Bursaspor maçında Yusuf'un elini kolunu sallayarak yaptığı asistleri ve de rahat oyununu görünce,
        Colman'ın Galatasaray maçında inanılmaz yararlı olacağını düşünüyorum.

Fizik gücünü her ne kadar kullanmaya çalışsa da, tabiri caizse sert ve yıldıran futbol oynayan ekiplere, özellikle orta sahası kalabalık ekiplere karşı Colman zorlanabilir.

Galatasaray maçı mı? Hiç sanmıyorum.

Yorum

• 23 yasinda yabanci bi futbolcu deegsik bi ülkeye geldiginde büyük sorumluluk alip takimi yönlendirmesi gibi birsey olamaz...oyuncular bunu kabul etmez sen kimsin der...ilk önce kendini bi sekilde kabul ettirecek daha sonra sorumluluk alip takimi yönlendirecekdir...zaman tanimak lazim fakat colman müthis bi futbolcu....
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gs ye golü var, yine yerden, sert ve düz bir şut.
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Galatasaray maçının yıldızlarından olacak , arkaya attığı müthiş toplarla ...

Serkan ' ın geçen maç yaptığı 3 asistin benzerini Colman + Selçuk ikilisinden bekliyorum . Ciddi anlamda ...

Yorum

• COLMAN şu ana kadar bitek konyada böyle kötü oynadı ama diğer maçlarda iyiydi bence...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• ah colman ah yanılt beni ne olur seni bize nasıl anlattılarsa oyle görmek istiyorum inşallah tez zamanda anlattıkları gibi oynarsın
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Colman'ın gs maçında da pek iyi oynayacağını düşünmüyorum....
                    .

Yorum

• biraz daha sert şutlar çekse kaleyi biraz daha fazla yoklasa daha iyi olur sanırm
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Gerçek bir profesyonel, futbolunu çok beğeniyorum. Ankaraspor maçında yattaraya attığı 50 metrelik gol pasını kaç yıldır trabzonsporda göremiyorduk. Ve daha nice arapasları attı, akıllı oyuncu.
                        Hasretimizsin, şanımız şerefimizsin
                        Sen sadece bir şehrin değil
                        Koskoca anadolunun en içten gelen sesisin

Yorum

• Colman: Yener döneriz

Trabzonspor'un başarılı ismi Colman, Galatasaray derbisi öncesinde iddialı konuştu. Arjantinli futbolcu, liderliği kesinlikle bırakmayı düşünmediklerini belirterek, "Galatasaray deplasmanı zor geçecek ama galibiyetle dönüp, gücümüzü bir kez daha kanıtlayacağız. Trabzon bu sezonun en büyük şampiyonluk adayıdır" ifadelerini kullandı.
                          TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Haberi bulamadğım için kısaca özetlemek istedim günebakış gazetesinde ;
                            İnanıyorumki Gs maçında beklenen patlamayı yapacağım.

Yorum

• iyi oyuncu belli .ama yersiz top kaıpları var. biraz daha dikkat etmeli. pas kabiliyeti mükemmel. bi köşeden diğer köşeye tama ayağa oturacak paslar atabiliyor. şu ana kadar izlediğim maçlardan en iyi olimpiyattaki club brugge maçında oynadı. o oyunu devam ettirsin zaten sorun olmaz.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bence colman gerçek colman gibi brugge maçındaki gibi oynarsa devre arasında oyun kurucu alınacağını zannetmem her şey yane ipler colmanın elinde

Yorum

Çalışıyor...
                                X