çocuuk süperrr yernde oynsaydıı daha iyi olurduu inş artık yernde oynarr o zmn paslarııı ortalarıı görün ADAMIMSIIIIIIIIIN COLMANNNNNNNNNNNNN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonlu_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçocuuk süperrr yernde oynsaydıı daha iyi olurduu inş artık yernde oynarr o zmn paslarııı ortalarıı görün ADAMIMSIIIIIIIIIN COLMANNNNNNNNNNNNN
antalya maçının ilk yarısı ve ankaragücü maçının ilk yarısı dışında bu adamın henüz 1 tek yararlı işi yok...düzelebilir ama colman böyle colman şöyle diyenler fazla abartıyorlar..Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
paslari felan cok iyi ama toplan cooook yavas, galiba daha alisamadi türkiyedeki tempoya...
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok abartıyorsun şu anda o bahsettiğiniz gibi bir adam değil..ilerde olabilir ama geldiğinden beri toplam oynadığı maç 1 bile değil...
antalya maçının ilk yarısı ve ankaragücü maçının ilk yarısı dışında bu adamın henüz 1 tek yararlı işi yok...düzelebilir ama colman böyle colman şöyle diyenler fazla abartıyorlar..∂ α η т є - ς ๏ l ๓ ค ภ
TRAßZoONnSPoOrRAŞK
....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....
Yorum
-
inşallah gs maçında da konyadaki gibi oynamazsın...
Yorum
-
Ben Colman'a haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Şunu iyi bilelim ki Colman 10 numara olarak alınmadı. Colman takım oyuncusu ve teknik bir oyuncu olduğu için alındı. Herkes Colman'dan gerçek bir 10 numara gibi oynamasını bekliyor; ama yanlış bir bekleyiş bu. Gerçek bir 10 numara Bursasporlu Yusuf gibi olur. O da ancak orta sahaya kadar gelir, adam kovalamaz. Oysa Colman, defansın içine kadar gelip adam kovalayan biri. Bütün maç boyunca efor sarfeden biri. Böyle birinden de final paslarını her zaman beklemek hayalcilik olur. Olaya bir de böyle bakmak gerekir. Konya maçında kötü oynadı, kabul. Ama her zaman da böyle oynamaz. Ben iyi bir futbolcu olduğuna ve takımımıza da gerçekten katkısı olacağına çok ama çok inanıyorum.
Yorum
-
Benim görüşüm Colman'ın iyi oynayacağı lig Türkiye ligi değil. Çünkü Türkiye'de şöyle bir bekleyiş var. Adam topu ayağına alsın çalım atsın, orta kessin. Ama soran var mı ki bu adamın tekniği var mı? Adamın videolarını seyretmişseniz eğer, Colman iç ortasaha oynayan, arapasları işte uzun pasları iyi olan bir adam. Peki sen bunu Türkiye'de yapabilir misin? İşte bunun bir örneğini Kayserispor Fenerbahçe'nin karşısında denedi meyveyi çok güzel aldı. O da defansın kazma olması yüzündendi. Ama diğer takımlara bakarsanız sürekli adam markajı, forvetlere top oynatma yok. Varsa kanatlar, yoksa kanatlar. Bu yüzden bu adamdan çok şey beklemeyin derim ben. Pas atsın, asist yapsın yeter.
Yorum
-
Artık bi maç oynasın oda bu maç olur inşallah artık kendine gelsin
Yorum
-
boş adam değil bellii...lakin;artık performansı devamlı olmalı...En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 07.10.2008, 14:37.
Yorum
-
uzun pasları iyi gerisi vasat, ikinci devrenin ortasına kadar kendisi hakkında olumlu-olumsuz yorum yapmayacağım, farklı bir ülke farklı takımlar farklı arkadaşlar farklı bir futbol stili bunları bir kanat oyuncusu kolay aşabilir ama ortasaha futbolda beyindir, yargılamadan önce sabredip iyice izleyelim 2 hafta kral 2 hafta ayakçı yapıyoruz adamı, Allah'tan Türk değil de buraları okuyamıyor.bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
bi adam 6 maçta kendini belli eder. 6 maçta 11'de başladı. Geçen hafta gol attığı maçta dahil vasatı hiç aşamadı. yok yerinde oynamıyor yok yeri ora değil yok yanlarım ağrıyor bırakalaım bu işleri. Zaman verelim bakalım ne oalcak. Tolgayada pişssin diye senelerdir zaman tanıyoruz adam dibine tuttu tık yok eskisinden dahada kötü şu an..Uftin Karalardayım...
Yorum
Yorum