Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• degerli arkadaslar degerli abilerim ablalarim kardeslerim öncelikle herkese sevgi ve saygilar selamünaleyküm
    ben yeni üye oldum hemen bir mesaj atayim dedim takimimizde dun iyi degildi ama buyuk kulup olmak icin (zaten en buyugu bizizde) kötü oynadigin maclari da yeneceksin colman ve gökhan patlama yapacak iddia ediyorum göreceksiniz ondan sonra bu mesajimi okuyun))))

Yorum

• gustova colman! sanki belçika liginde daha hızlıydı burda yavaşladı gibi geldi bana..
      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gustova colman! sanki belçika liginde daha hızlıydı burda yavaşladı gibi geldi bana..
        colmanın kaç maıçını izledin yahuu klas adam bellliii ama zamana ihtiyacı varr daha iyi olacaktır...ortada oynarsa daha faydalı olabilir...
        bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• Forza Colman Colman Colman!!!
          McLas was Here

Yorum

• Colman dün aksam cok kötüydü.
            Yaptigi kritik pas hatalari oynadigi oyunun adeta cabasi idi.
            Colman in Trabzonspor ve Türkiye ligi icin agir ve gücsüz oldugunu düsünüyorum.
            Bu konularda ilerde elbette daha dayanikli olacaktir ama su an icin colman Trabzonspor u sirtlayack pozisyonda maalesef bulunmuyor.
            Bizim colman dan beklentilerimiz ise cok daha üst seviyedeydi halbuki...
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk Altı Haftaya Göre Colman...

Colman öncelikle teknik bir oyuncu ve klasik söylemle de kumaşı kaliteli. Bunu kabul etmek lazım. Ancak bu kaliteli kumaş daha ürün halini almamış.

Colman'ın tekniği iyi ama çok yavaş. Çalım yapacağım derken topları kaptırıyor. Yaptığı pas hataları göze çarpıyor. Oyun kurucu ihtiyacımızı karşılayacak durumda değil. Takımı hücuma kaldıracakken yavaş davranıyor ve geriye verdiği paslarla oyunu çok soğutuyor. Bunda takımdaki diğer futbolcuların hareketsiz oynamalarının etkisi göz ardı edilemez.

Kısacası Colman'a sezon sonuna kadar sabır göstermeye devam edip olumsuz yönlerini düzeltmesini bekleyeceğiz. Eğer sezon sonuna kadar böyle futbol oynamaya devam ederse gözden çıkartılabilir. Türkiye'de ondan daha düşük fiyata daha iyi top oynayacak çok futbolcu var!

Yorum

• istikrarı yakalarsa iyi olacak. biraz sabır.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Sabır tesbihi elimizde, çekiyoruz ve bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
                    tmm kardes genc61 yanlıs kotü yorumlarda bulunabilir ama seninde uyarma terbıye ve adabın a dikkat etmen lazım
                    öylede ama her yorumu olumsuz dedim 1 kere kötü daha deme bu isee ohoo ne yaparsa yapsın daha umursamıyorum biLe
                    COLMAN eski takımına çook hızlıydı oynadığı maçlarıı izledimm lig arasında görün COLMANIII tabii beklere adam alınırsaaa coşacakkk
                    adamımsıııın GUSTAVOOO COLMANN laff yokk !!!!
                    En son trabzonlu_ts61 tarafından düzenlendi; 05.10.2008, 18:35.
                    α η т є - ς l
                    TRAßZoONnSPoOrRAŞK
                    ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• bazi kisiler colman cok pas hatasi yapiyor ve maci sogutuyor diyorlar... hic dikkatimi cekmemisdi, daha dikkat etmeliyim colmana ozaman.

ama bence oyuncu rahatlatma anlaminda bir kanatdan öbür kanata pas atmalarida cok öenmli... ayrica bu adamin ofansif gücler sanki defansif güclerinden daha iyi gibime geldi. bu nasil defansiv orta saha oyuncusu kardesim??

insallah kendini gelistirir de kazanan yine biz oluruz.... takimin formu cok iyi.... her hafta bir yildiz cikiyor ve takimi galibiyete tasiyor, bence en öenmliside budur!

büyük takimlarda bu önemlidir.... barcelonada bir hafta eto, öbür hafta henry, öbür hafta messi takimi kurtariyor ve 3 puani getiriyor...
                      ama elbette takim oyunu da cok önemlidir!
                      En büyük TS

Yorum

• herzaman yanındayız,yalnız iyi gününde değil!!!

Yorum

• bir an önce su pas hatalarini duzeltmesi lazim maldonadoyu gecti yani... ayrica toplara basmasini da tam manasiyla beceremiyor.yumussak bileklere sahip ama sanki cit kirildim gibi oynuyor...
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Uykularım kaçıyor,
                            Neler oluyoruz Ya hu, hani ilk maçtaki heyecan,
                            İlk üç maçta futbolcuların hepsi sanki birer pehlivan,
                            Sonraki maçlarda, maçı çevirmesini bildik,
                            Pehlivanlık ünvanını defterimizden sildik.

Uykularım kaçıyor, Kayseri, Antep ve Bursa
                            Güzel futbol oynuyorlar, şuanda rakibimiz olsa,
                            Kötü futbol, şahsi becerilerle alıyoruz biz maçı
                            Çaresine bakılsın, duacıyız duacı
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum...!
                              .

Yorum

• En ufak bir umut olmamasina ragmen kaleci tolgaya yillardir sabredenler 40 kat yabanci olan colman a haksizlik yapmasinlar
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X