Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaptığı pas hatalarında zemine yapıştırdı hep topu. Bana göre maçın en kilit ve yıldız oyuncusuydu. Hem oynuyor hem oynatmaya çalışıyor. Seviyorum bu tip futbolcuları. Gustavo GOLman ilk golünü de attı. Devamı gelecek inşallah.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gözümsün Colman. Ama her maç azalan manasız pas oranını biraz arttırdın gibi.Olsun,golün bugünün hatalarını görmezden gelmeye değerdi.

İyi ki varsın.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Futbolcu böyle olur.. Harikasın Colman.. Gün geçtikce dahada iyi oluyosun.. Bravo..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• colman harika saha şartları biraz etkiledi ama ona rağmen bence daha iyi olcak. yani satılmasın ama 10 milyon euro dan fazlaya satabileceğimiz genç çok iyi oyuncular var bu takımdan 3 4 takviyeyle domine ederiz 6 7 yıl boyunca cale colman barış colman

Yorum

• Geldiğinden beri en verimli oyununu oynadı.Sebebi ise çok açık orta sahanın ortasında oynadı.Sol açık yerine şimdiki yerinde oynarsa daha iyi olacaktır.Goldeki vuruşu çok güzel yere gitti.Düzgün bir şuttu.Maçın 46-70 dk. arası kayboldu diyebiliriz.Yaptığı pas hataları var.Zamanla hepsi düzelecek.Önemli olan bu hatalar yaplırken alınan 3 puandır..
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Çok önemli bi özelliği de Brugge maçından beri ilgimi çekti.Hava topuna çok iyi yükseliyor ve topu takım arkadaşına kazandırıyor.Boyu kısa ama iyi zamanlama ve sıçraması var.Önemli bi özellik
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Heyytt be koçum benim...
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bugün süperdi Colman

Yorum

• Kramponlarına bittim be colman gerçekte bu cılız uşağaa bu kadar yük yüklemeye hep korktuk ama adam inanılmaz bir biçimde ayaklarına hakim ayak ve zeka birleşince seyir zevki yüksek bir oyun ortaya çıkıyor

Yorum

• Gol atmasina herhalde ondan cok ben sevinmisimdir. Aslanim benim beee. Helal olsun. Devamini bekliyoruz.
                      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• adamımsın colman
                        keşke gerede de daha fazla fotoğrafını çekseydim
                        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaptığı pas hatalarında zemine yapıştırdı hep topu. Bana göre maçın en kilit ve yıldız oyuncusuydu. Hem oynuyor hem oynatmaya çalışıyor. Seviyorum bu tip futbolcuları. Gustavo GOLman ilk golünü de attı. Devamı gelecek inşallah.
                          Ilhan cümlelerin ile herseyi özetlemissin...

benimde kanim isindi gustavo'ya

Bravo
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk yarı müthişti, ikinci yarı biraz oyundan düştü; zamanla güçlendikçe daha iyi olacak. Top tekniği ve oyun zekası çok üst düzeyde; Colman'a güveniyorum.

Yorum

• bienvenido
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• hariksın colman bizde bundan şikayet ediyorduk şimdi şut çekmeye başladın artık eksik bi yönün kalmadı bravo her geçen gün daha iyi oynuyosun.inşallah hep boyle süper oynamaya devam edersin.
                                Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

Yükleniyor...
                                X