Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu macta kendisini kanidliyacani düsünüyorum
    Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• brugge maçında adamdaki ışığı gördüm. iyi olacak bu adam.
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bu maçtada performansını üst seviyelere çıkarıp ilerideki maçlara tam formda olur diye düşünüyorum...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Multimedya başlığı altındaki gustavo colman özel sayfasına yeni resimler eklenmiştir..
          En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.09.2008, 20:32.

Yorum

• bu adam daha iyi olacak
            biz şu ceyhundan neler çektik
            bir gün mutlaka

Yorum

• bu adama sabredelim 2 sene dayanalım lütfen 2 sene sonra bu adam kendini çok ilerletecek emin olun hemen üst düzey performans beklemeyelim destekleyelim
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• colman ın videolarını izlediğimde buraya da yazmıştım topla daha çok kendi yarı alanımızda buluşan bir oyun anlayışına sahip olduğunu.. Oynadıkça daha net görünüyor.. Bir nevi iyi top kullanan ön libero.

Klasik 10 numara olmadığı için kapanan takımlar karşısında pozisyon kıtlığı yaşarız. Ama geride boşluk bırakan takımlar colman ın paslarıyla yattara-gökhan-umut karşısında dağılır gider.
                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Ankaragücü maçında ilk golün direk asistini, ikinci golün ise hazırlayıcılığını yaptı. İkinci goldeki arapası müthişti, birincisi zaten bazı şeyleri ne kadar erken kavrayabildiğini gösteriyor; Yattara'nın kanadına uzun top ve gol....
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yorum

• Gelecek haftalarda daha iyi olacağı kanısındayım...
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bence beşiktaş maçında bomba gibi gündeme oturcak. Hazırılık maçlarında çok iyiydi ama daha ısınamadı ilk iki maçtır bu üç te patlıcak.

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oynamalı ki hazır olsun bir futbolcu maç yapmadan nasıl hazır olacak .. ?? colman kesinlikle oynamalı gittikçe daha ii oluyor ankaragücü maçında ilk golünpasınıda o verdi ve çok süperdi ..

Konuş be Seloooo aynen oynayacak ve herkesı utandıracak
                          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                          [/COLOR]

Yorum

• bjk defansı ara pası yiyince bocalıyo..bu macda yıldızlaşabilir..umut-gökhan ve yattara yı defansı arkasına sarkıtmasını beklıyoruz...hadi colman gel artık kendine

Yorum

• Gerçek Colman’I göreceklerArjantinli oyuncu, kendini derbiye hazırlıyor
                              Trabzonspor’un ’10 numarası’ Gustavo Colman, Beşiktaş derbisini bekliyor. İlk 2 maçta istenilen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu, “Henüz tam anlamıyla istediğimiz düzeyde değilim. Yeni ve zorlu bir lige geldim. Ancak en kısa sürede gerçek Colman’ı izlettirmek istiyorum. Beşiktaş maçını kazanmamız hedeflerimiz için önemli. Bu maçta takımımın kazanması adına elimden geleni yapacağım” dedi.

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçek Colman’I göreceklerArjantinli oyuncu, kendini derbiye hazırlıyor
                                Trabzonspor’un ’10 numarası’ Gustavo Colman, Beşiktaş derbisini bekliyor. İlk 2 maçta istenilen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu, “Henüz tam anlamıyla istediğimiz düzeyde değilim. Yeni ve zorlu bir lige geldim. Ancak en kısa sürede gerçek Colman’ı izlettirmek istiyorum. Beşiktaş maçını kazanmamız hedeflerimiz için önemli. Bu maçta takımımın kazanması adına elimden geleni yapacağım” dedi.
                                Bence Colman 8taş maçında patlama yapacak...!
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X