Bu macta kendisini kanidliyacani düsünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
colman ın videolarını izlediğimde buraya da yazmıştım topla daha çok kendi yarı alanımızda buluşan bir oyun anlayışına sahip olduğunu.. Oynadıkça daha net görünüyor.. Bir nevi iyi top kullanan ön libero.
Klasik 10 numara olmadığı için kapanan takımlar karşısında pozisyon kıtlığı yaşarız. Ama geride boşluk bırakan takımlar colman ın paslarıyla yattara-gökhan-umut karşısında dağılır gider.Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
Ankaragücü maçında ilk golün direk asistini, ikinci golün ise hazırlayıcılığını yaptı. İkinci goldeki arapası müthişti, birincisi zaten bazı şeyleri ne kadar erken kavrayabildiğini gösteriyor; Yattara'nın kanadına uzun top ve gol....Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamalı ki hazır olsun bir futbolcu maç yapmadan nasıl hazır olacak .. ?? colman kesinlikle oynamalı gittikçe daha ii oluyor ankaragücü maçında ilk golünpasınıda o verdi ve çok süperdi ..
Konuş be Seloooo aynen oynayacak ve herkesı utandıracak[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Gerçek Colman’I göreceklerArjantinli oyuncu, kendini derbiye hazırlıyor
Trabzonspor’un ’10 numarası’ Gustavo Colman, Beşiktaş derbisini bekliyor. İlk 2 maçta istenilen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu, “Henüz tam anlamıyla istediğimiz düzeyde değilim. Yeni ve zorlu bir lige geldim. Ancak en kısa sürede gerçek Colman’ı izlettirmek istiyorum. Beşiktaş maçını kazanmamız hedeflerimiz için önemli. Bu maçta takımımın kazanması adına elimden geleni yapacağım” dedi.
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek Colman’I göreceklerArjantinli oyuncu, kendini derbiye hazırlıyor
Trabzonspor’un ’10 numarası’ Gustavo Colman, Beşiktaş derbisini bekliyor. İlk 2 maçta istenilen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu, “Henüz tam anlamıyla istediğimiz düzeyde değilim. Yeni ve zorlu bir lige geldim. Ancak en kısa sürede gerçek Colman’ı izlettirmek istiyorum. Beşiktaş maçını kazanmamız hedeflerimiz için önemli. Bu maçta takımımın kazanması adına elimden geleni yapacağım” dedi..
Yorum
Yorum