marcelinho bence uyum dönemi değil ziya doğanın acizliğine uğradı adamı yerinded oynatmassan tabi öle olur ama colman ın durumu daha farklı diğe düşünüyorum ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Tango zamanı
Bordo-mavililerin Arjantinli futbolcusu, Yanal'ın derbide güvendiği isimlerin başında geliyor.
Trabzonspor, Beşiktaş karşısında galibiyete kilitlenirken, şüphesiz teknik direktör Ersun Yanal'ın en büyük kozlarından biri Colman olacak. Özellikle deplasmandaki Ankaragücü karşısında gösterdiği performans ve yaptığı şık asist ile kalitesini kanıtlayan Arjantinli futbolcu, Beşiktaş derbisine de büyük bir hırsla hazırlanıyor. Yanal da çalışmalarda yakından ilgilendiği Colman'ı derbiye özel olarak motive ediyor.
Zirveyi istiyoruz
İdmanlarda neşesi ile dikkat çeken Arjantinli oyuncu, zorlu Beşiktaş derbisi öncesi iddialı konuştu. Colman, zirveyi mutlaka ele geçirmek istediklerini belirterek, "Yeni bir takımız ancak ilk 2 maçımızı kazanarak gücümüzü kanıtladık. Taraftarımızın da desteği ile 3 puanı alan taraf biz olacağız" diye konuştu. Bordo-mavili futbolcu, sezon sonunda şampiyon olarak Trabzon'un 24 yıllık özlemine son vereceklerini de sözlerine ekledi.
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye aynı adamın önlibero olanını istiyoruz büyük taraftar olarak,bi de bu versiyonundan isteyelim
colman top kapsın,pres yapsın,rakibi yıldırsın istiyorum,anti colman
Pres yapan,top kapan,tempolu,maç sırasında deliye dönen,agresif bir adam.
Ben bunun daha yüzde 10unu göremedim,bekliyorum.
Anti colmancı değilim bu arada.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneki orta sahayla arada fark yok mu?
Bizim uzun zamandır iki maç üst üste gol atan asist yapan orta sahamız olmuş muydu?
Colman iyi topçu takıma iyice alışınca çok daha iyi olacak henüz 23 yaşında bunuda unutmayalım.
Tek başına götürüyordu takımı.En iyi yerimizdi ortasaha.Herkese Merhaba
Yorum
-
Ankaragucu macını statta izledim. Colman:
-yeterince diri degil, fizik olarak tam hazır deil.
-turkiye ligiyle, sert mucadeleyle, orta sahadaki yuksek pres dozajıyla yeni tanısıyor ve kesfediyor. dogal olarak biraz urkek.
Fakat kendisini transfer edenlere tesekkur etmek istiyorum cunku:
-En onemli ozelligi OYUN GORUSU ve onu tamamlayan PAS TEKNIGI. Topu ayagına aldıgında yuksek pozisyon algısıyla boslukları, araları cok iyi goruyor. Pas secimleri ve pas siddeti oldukca iyi. Bu ozelligi ilerleyen maclarda cok daha fazla dikkat cekecek.
Fizik olarak yukarı cıkıp ortama alıstıgında mental olarak da kendini hazırlayabilirse takımı yonetebilecegini dusunuyorum. Kendisinden maksimum katkı almak icin Selcuk la yakın oynamalı ve takım boyu kısa olmalı. Song - Gokhan Unal arası ne kadar kısa olursa Colman o kadar etkili olur.
Bizde basarılı olacagına inancım tam.
Yorum
-
İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence colman bu maçta olmamalı yerine isaac yada barış olmalı colman daha hazır değil bu maç kaldıramazkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragucu macını statta izledim. Colman:
-yeterince diri degil, fizik olarak tam hazır deil.
-turkiye ligiyle, sert mucadeleyle, orta sahadaki yuksek pres dozajıyla yeni tanısıyor ve kesfediyor. dogal olarak biraz urkek.
Fakat kendisini transfer edenlere tesekkur etmek istiyorum cunku:
-En onemli ozelligi OYUN GORUSU ve onu tamamlayan PAS TEKNIGI. Topu ayagına aldıgında yuksek pozisyon algısıyla boslukları, araları cok iyi goruyor. Pas secimleri ve pas siddeti oldukca iyi. Bu ozelligi ilerleyen maclarda cok daha fazla dikkat cekecek.
Fizik olarak yukarı cıkıp ortama alıstıgında mental olarak da kendini hazırlayabilirse takımı yonetebilecegini dusunuyorum. Kendisinden maksimum katkı almak icin Selcuk la yakın oynamalı ve takım boyu kısa olmalı. Song - Gokhan Unal arası ne kadar kısa olursa Colman o kadar etkili olur.
Bizde basarılı olacagına inancım tam.Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende tam tersini düsünüyorum colman tam bu macin adami,bjk acik futbol oynayacaktir ve diger takimlarin sertligiyle oynayacaklarinida sanmiyorum.Buda colmana yarayacaktir bence.
Yorum
-
colmanin bjk macinda gösterecegi performans takimimizin maci kazanabilmesinde büyük rol oynayacaktir.
a.gücü macinda ilk maca oranla daha aktif gözüken colman dan bu macta daha da üzerine koymasini bekliyoruz.
umarim macta vatandasi delgado nun gölgesinde kalmaz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum