Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman ile ilgili olumsuz bir yaziya rastlayan oldu mu arkadaslar?
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman ile ilgili olumsuz bir yaziya rastlayan oldu mu arkadaslar?
      bu yazdigini yerel medyamiz ve basindan goren olursa, colman hakkind yarin olumsuz seyler yazmaya baslarlar

hele medyatrabzon.com olumsuz ve asilsiz haberde onde gidiyor

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.colmangustavo.tr.gg Bu linkteki siteyi senin mi açtığını sorabilirmiyim?
        evet neden sordun?

Yorum

• iyimisssssssss...

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belçikadan geldi fransızca biliyordur
            yattara,song fransızca biliyor
            karakterinden kaynaklanan durumdur

İiide o Belcıka lıgınde oynuyor Ve Arjantınlı
            ama Belcıkada Fransızca konuşuluyor ..öğrenmış olabılır ınşlh toparlar alışır kısa surede:
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• Gustavo Colman, zafere inanıyor
              Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Gustavo Colman, takımın çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu ifade ederek, “Yeni takım olmak, belli uyum sıkıntısı getirebilir ama bunu kısa sürede aşacağımıza ve bu yıl herkesin zevkle izleyeceği bir ekip haline geleceğimize inancım tam” diye konuştu.
              Colman, takım içindeki arkadaşlığın mükemmel olduğunu ifade ederek, “Yeni takımız ama bana göre şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri de Trabzonspor’dur. Eğer bir bütün içerisinde kalitemizi sahaya yansıtırsak, zirve yarışında rakiplerimize karşı bir adım önde oluruz. Bunun için çok çalışmalıyız” dedi

Yorum

• İnşallah iyi çıkar.Ben temkinliyim.Sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Yorum

• ColmanFan
                  .

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah iyi çıkar.Ben temkinliyim.Sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
                    bi gazete de delgado nun colman dan sekiztaş yönetimine colman dan bahsettiğini ve çok iyi bi futbolcu olduğunu söylemiş ama ertuğrul sağlam o mevkii de yeteri kadar oyuncum var demiş ve transfer onaylanmamış. demek istediğim colman çok iyi bi oyuncu ve delgado da bu oyuncudan övgüyle bahsetmiş. içinizi rahat tutun colman çok iyi bi oyuncu
                    ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !

Yorum

• Bu yönetim süper... Yapılan her transferde ben yönetime sonuna kadar güveniyorum. Eminim Colman bu sene lige damgasını vuracakdır...
                      ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !

Yorum

• ersun hoca futbolcudan anliyor ve türk futboluna cok oyuncu kazandirdi... aldigimiz bu kadar adamdan en az 10 tanesi yildiz cikacakdir bence.... bu sene sapmiyonlugun en büyük adayi biziz!!!!
                        En büyük TS

Yorum

• Colmanın kamp performansından sonra zafer yelene ihtiyaç olmadığını düşündüler heralde....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colmanın kamp performansından sonra zafer yelene ihtiyaç olmadığını düşündüler heralde....

ahmet sen çok sevdin bu colman'ı herhalde...ben izleyemedim lanet olsun.. ama sana güvenim tam
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• az kaldı hazırlık maçlarına.izleriz artık hepsini.

Yorum

• arkadaşlar ben gerede onu takip ettim sürekli iyi adam bence iki ayğınıda çok güzel kullanıyor hele onu izlerken attığı iki gol gürülmeye değerdi bence colman çok güzel bir transfer
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X