Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.yarı fena değildi fakat halen daha istenilen seviye de değil..

Colman iyi olunca doğal olarak ortasahamız da iyi oluyor.. ve iyi bir ortasahası olan takımlar da başarıya ulaşıyor.. Umarım bir an önce istenilen seviyeye gelir.. sezon başlamadan önce dediğim gibi bu sene bizi şampiyon yapabilecek olan üçlü Colman-Selçuk ve Ceyhun'dur.

Yorum

• Şu para işi Colman'ı boşmuş anlaşılan....
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Colman 2 sene önce bizzat kendisi o kontrata imza attı. İmzasının arkasında durmalı. Zam istemesi ayıp gerçekten.

Yorum

• Bu gece bizi gerçekten üzdü Colman.

Gerçek performansını sergileyebilmesini beklemiştik.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tek maça göre yorumlarımız açılmıştır gene hayırlı olsun bir dahaki maç kral olur gene ondanda şüphem yok.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Takımın en iyi oyuncusuna hak ettiği parayı vermezsen kötü oynayınca da eleştiremezsin...
              Bu takımda Onur,Colman ve Selçuk ne istiyorsa almalılar...

Yorum

• BU maçta sen sen degildin..Ama biliyorumki telafisini yapacaksın...Hadi colman...Colman ol o bize yeter...
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Colman: 700 bin €
                  Yattara: 1.8 milyon €

Adil değil ama bu nedenden dolayı oynamadığını düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman: 700 bin €
                    Yattara: 1.8 milyon €

Adil değil ama bu nedenden dolayı oynamadığını düşünmüyorum.
                    Ben o nedenden dolayı oynamadığını yazmadım Önce para verin sonra eleştirin demek istedim
                    Oynamama nedeni açık Sola yakın oynuyamıyor Ben Şuana kadar sola yakın olupta iyi oynadığını görmedim...

Yorum

• Çok durgundu çook..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İşin garibi Colman'ı biz beğenmiyoz ama Kop taraftar sitesinde Maçın en iyisi Colman diyorlarmış

Yorum

• İlk yarıyı izleyemedim. İkinci yarıda baya bi top ezdi. Beklediğim Colman değildi yani. Ama maçı izleyen fenerli bi arkadaşım Onur'dan sonra en iyi Colman'dı dedi. İlk yarıdaki iyi oyunumuzun mimarlarındandı sanırım.

Ne dersiniz? Öyle miydi?

Yorum

• Colman'ın aldığı para az olabilir, ama bu hiçbir şekilde kendini zorlamayıp takımına katkı yapmamasını gerektirmez. Her futbolcunun donuk olduğu dönemler olabilir. Kasıtlı böyle oynuyor diye bir suçlamamız olmamalı. Zamanla düzelecektir...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman'ın aldığı para az olabilir, ama bu hiçbir şekilde kendini zorlamayıp takımına katkı yapmamasını gerektirmez. Her futbolcunun donuk olduğu dönemler olabilir. Kasıtlı böyle oynuyor diye bir suçlamamız olmamalı. Zamanla düzelecektir...
                              Kimse öyle bir suçlama yapmadı yazılanları düzgün okuyun..

Yorum

• biraz daha insiyatif almasi lazim böyle önemli maclarda.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X