Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi colman göster kendini senden ii bi performans bekliyorum...
    Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• Özellikle Yattara oynamaz ise kendi üzerine düşen sorumluluğu çok daha fazla artacak. Zira oyunu rakip sahaya taşıyabilecek yegane oyuncumuz o olacak..

Fizik gücü buna yetebilir mi emin değilim ama gerek oyun zekası gerekse top tekniği ile bu maçı kotarabilecek seviyede olduğuna inanıyorum..

Bu maçın kaderine etki edebilecek en önemli isimlerinden birisi olacaktır Colman.

Hatta şunu dahi rahatlıkla söyleyebilirim: "Formda olursa bu maçı rahatlıkla alırız. Aksi halde işimiz kontra toplara ya da Yattara' nın şapkadan tavşan çıkarmasına kalacaktır"

Haydi Colman. Fırsat bu fırsat. Kendini gösterebilmen için bu maçtan daha uygunu olamaz. Öyle bir oyna ki, herkes seni konuşsun
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Gol atarsa kahraman olur...

Yorum

• ATTIRMAK ZEVKLİ
          A.Gücü maçında Yattara’nın golünde asistliği yapan Colman, gol atmaktan çok attırmayı daha fazla sevdiğini ifade ederek, “Tabiî ki gol atmak da isterim. Ancak benim için öncelikli olan takımımın güzel sonuçlarına katkı yapabilmek. Beşiktaş maçına da aynı motivasyon ile çıkacağım” dedi.

işte bu tür futbolcuları izlemekten büyük keyif alıyorum, inşallah süper bir performans sergileyecek bu akşam.. viva colman

Yorum

• Bugün oyna Colman, hiç oynamadığın kadar hemde...
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• umarım patlamayı yapacak

Yorum

• Her geçen hafta daha iyi olacağına inanıyorum ve bu akşam ondan çok iyi bir oyun bekliyorum
                -1461 TRABZON-

Yorum

• ikinci yarıda Aurelio'dan daha verimli olacağına inanıyorum sabırla desteklemeliyiz. İnşallah takımda arkadaşlık da kurabilir. çok yetenekli olduğunu BJK maçı dahil tüm oynadığı maçlarda gösteriyor maşallah...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• ınasnılmaz derece de kotuydun hayırlısı bakalım
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• sabırla bekliyorum...

nezaman vasatın üstüne çıkıcaksın...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• saman alevi gibiydi arasıra iyi paslar attı topu daha çok ayağında tutması gerek forvetlerle uyumu sorunu yaşıyor
                        Bordomavi.net

Yorum

• bu adamda garip bi tutukluk var. kumaş iyi ama bi türlü istediğini yapamıyor. bi açılsın inşallah da.

Yorum

• İlk maçtan beri bir gelişme var. Yavaş yavaş açılıyor. Ara ara değil sürekli olarak sazı eline alırsa tadından yenmez.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Maalesef yine kendini gösteremedi....Sabırla bekliyoruz...

Yorum

Çalışıyor...
                              X