Bu adama zaman verin bu makina değilki koyduğun zaman sahaya tıkır tıkır işlesin yavaş yavaş kendini bulucak colman hem szmkowiak da ilk geldiğinde süper bir futbol oynamamıştı ama daha sonra nasıl kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi Colman da çok kaliteli bir oyuncu aksini düşünen varsa yattara ya yaptığı asisti izlesin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak Xopuri Lazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil, topsuz oyuna katkısı yok, temposu çok düşük, sahada gezinip saklanıyor, sorumluluk almıyor, kondüsyonu yetersiz fakat teknik kapasitesi iyi.
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaş sen maçı seyrettindemi konuşuyosun yoksa provakatörmüsün zaten toplam 10 mesajın var adam gayetde gayretli bir maç çıkardı ve özellikle topsuz takım savunmasında çok etkilyydi diyorum
Söylediklerim ortayadır ; forumda zaman zaman gördüğümüz " benim gibi düşünmeyen yalnış düşünüyor " yaklaşımı oldukça itici geliyor . İkna etmek varken kestirip atmak forumun varlık sebebine ters .
Yorum
-
alex in atığı her pas süper...colman çok pas hatası yapıyo...ayrcıa 3 kişiyi aynı anda çalım atabiliyo alex..colmanda ben daha bi kere olsun adam çalımladığını görmedim..colman kötüdür demiyorum...şu ana kadarki performansını konuşuyoruz...daha iyi olacaktır...bekleyip görmek lazım..ayrıca herkezin fikrine saygı duymak gerekir..
Yorum
-
10 Numara G.colman
Colman ilk maçta çok tutuk gözüktü.ama ankaragücü maçında ilk golün asistini yaparken ,ikinci golun başlangıcında yine kendisi vardı.Colman kenarda kaldığı zaman etkili olamıyor ama ortada daha etkili.Colman her geçen maç üzerindeki heyecanı atıp takıma uyum sağladıkça daha verimli olacaktır.en azından öyle temenni ediyorum.Ama şu an için eksik tarafı sürekliliği yok.Kopuk kopuk oynuyor.symkoviak gibi olsun yeter artar bile. bu takımın bu seneki başarısı orta saha dan geçecek.burası ne kadar top yapar oyunu yönlendirirse savunma ve forvet o kadar verimli olur.Colman selçuk hüseyin ceyhun yattara barış!!!!!! ve Isaac i bekliyoruz.
Yorum
-
Colmon un bana göre uyum sorunu var topu oyuna verımlı kullandığı zamanlar da sureklı değil.Oyun ıcınde kopuk kopuk oynuyor bı var bı yok.Özellıkle Yattara ya attığı asıst kalıtesını gösterıyor ama zamana ıhtıyacı olduğu her halınden belli düzeleceğinden emınım ama bı Alex olmasını beklememelıyız cunku mevkılerı bır değil..geldığı takımda Aurello gıbı cıft ynlu oynayan ortasaha oyuncusu gıbı ama Alex gıbı değil zaten attığı toplam 3 golden bunu anlayabılırız..
Şimek gıbı olabılırrr bızde on numara bu sene yok orta sahanın cıft yonlu Selcuk Colmon bazen Ceyhun la bu on numara eksığını gıderırız..
On numaraya ıhtıyacımız bence yok bakın Gs ya Lıncolnun mu yoksa Ayhanın mı hucum katkısı şampıyonluğu getırdı[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
colman a.gücü macindaki performansinin üstüne bjk macinda daha da üzerine koymalidir.
her zaman söylüyorum.iyi bir trabzonspor icin iyi bir colman a cok ama cok ihtiyacimiz vardir.
kendisinin ligin ilerleyen haftalarinda gösterecegi performans ne yapacagimizda cok etkili olacaktir bence.En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 02.09.2008, 22:35."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Şöyle bi silkelenmesi lazım. Parmağını 1-2 saniye prize sokmak gibi. Bir titremesi lazım. Güvenmesi , güvenildiğini bilmesi lazım... Hepsinden önemlisi , ona sabır edilip zaman verileceğini de hissetmesi lazım. Acele etmemesi lazım !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
Yorum