Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takım geneline bakınca iyi ama bazen ağır çekime geçiyo ve o oanlar nedense cinnet anları oluyo seyredenler için !

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takım geneline bakınca iyi ama bazen ağır çekime geçiyo ve o oanlar nedense cinnet anları oluyo seyredenler için !

Takım aslında yorgun görnüyodu. Colmanda dahil, sahada kötü olunca adam elinden geleni yaptı ama yeterli olmadı. İyiydi fakat daha iyi olabilirdi.
      FIRTINA

Yorum

• Valla ben de gayet memnunum bugünkü Colman'dan. Daha iyisini yapabilir miydi? Yapardı. Ama sahayı ve takımın zemindeki kötü oyununu görünce Colman hiç de sırıtmadı.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Colman o pasları isim vermiyim bitirici bir santrafora atsa hatrik yapardı.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• kotu zeminden en cok etkilenen oyuncu oldu haliyle.

colmanin en guzel yonu harika paslar atmasiydi zemin bozunda malesef siradan bir ortasahadan farksiz oldu.

Yorum

• Ben begendim iyi oynadi fakat bir pozisyonda neden teofilo ya sola vermeyipde sag tarafa vermeye calisti anlamadim.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bugün ortasahamız 70-80. dakikaya kadar çok iyi top oynadı, pas yaptı.İlerde top tutan bir forvetimiz olsa bu adamlar bu kadar çok fazla efor sarfetmek zorunda kalmayacak, daha üretken olacak.

Yorum

• genel olarak iyidi bugün. Daha iyisini yapabilirmi? yapar, ama yinede elinden geleni yapti. Devam Colman
                  Trabzonspor 1967

Yorum

• Colman Bugün İyidi .. Paslarını Çok Seviyorum Ama O Pasları Değerlendirecek Adam Lazım Bize.. Bu Şekilde Colman ve Alanzinho'nun Performansı Daha da Yükselir
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bu kadar kötü kanat ve forvetlere sahipseniz ondan fazla birşey beklemeyin.Yine de elinden geleni yapmaya çalıştı.Bu takımın olmazsa olmazı.
                      Colmandante

Yorum

• alan ile sahanin en iyisiyi

Yorum

• ilk yarıda çok etkiliydi.pas organizasyonu iyi yönetti.ikinci yarı sahanın ağırlaşmasıyla beraber oyundan biraz düşsede neticede iyi bi oyun çıkardığını düşünüyorum.ayağına top geldiği zaman rahatladığım 2 3 oyuncudan biri ölüsü ilk 11 de oynarlardan...

Yorum

• sahadan tahmin ettiğimden daha az etkilendi.

yine takımı idare eden isimdi.

ancak şunu farkettim, colman ın standardın biraz üstünde oynadığı her maçı kazanıyoruz, colman ın biraz standarda yakın oynadığı maçlarda puan kaybediyoruz.

bu da onun önemini gösterir.

Yorum

• Gene harikaydın Colman.teşekkürler
                              Umut Bulut

Yorum

• İyi oyuncu ama abi beni tatmin etmiyor bir şeyler eksik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X