ben hala şenol hoca'nın bir bildiği vardır diye düşünüyorum ve mantıklı bir açıklama bekliyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezer'i gördükten sonra değerin daha iyi anlaşılıyordur umarım..
+61
+55
+2010"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Ne adammışsında cehverini göremedik
Colman sen oyna da taraftarın gönlü olsun ya
Gerçi birilerinden daha iyi oynarsın orası kesin
Ama merak etme her aldığın topu başkasına attığında da
Ölün oynar diyenler hınç almak için başlıkta olacakBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
100 tane hatalı pas yapsanda,pozisyonların çoğunda ağır kalsanda şunu gördük:sensiz ortasaha hallaç pamuğuna dönüyor..antalya maçı,gençlerbirliğinin ikinci yarısı ve bu maçta ki ortasahamıza bir bakın farkı anlaaycaksınızz..adam şuan çok kötü olmasına rağmen takımın her yönden en skorer oyuncusu..ve düşününki böyle bir futbolcu çok önemli bir maçta kadro dışı bırakılıyor..bunu yapan teknık direktörun mantığını anlamam ben...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta yine çok kötüydü. Dk 58'de yerine Ceyhun girdi ve takım bir anda harika oynamaya başladı.
Sizler gibi taraftarı olduğu için bu kulüp çok şanslı yeminle.. (!)Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum