ne oldu bu adama ????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
kötü demek bile yetersiz kalır...
Bir futbolcu 45dk boyunca bir tane bile olumlu hareket yapmaz mı?
Yapmazmış valla..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk senin için yazmaya geldim hışımla ;
Nasılsın biliyor musun 42 yaşına gelmiş ve jübile maçına çıkmış futbolcu gibi. Oyundan alınırken seni omuzlara almamalarına şaşırdım.
Hayat umrunda değil ya ne topa bir hamle yapmak var ne pres yapmak var.
O kadarda değil diyen arkadaşlar bir daha ki maçda oynarsa ki Allah korusun top rakipteyken colmanın pres yapma şekline baksın ağlarsnız.
Neden bulamıyorum ;
Ya tüm dostların seni terketti damara bağladın
Ya evliliğinden mutlu değilsin damara bağladın
Ya Anneni babanı özledin damara bağladın
Yada kariyer başarı umrunda değil sende ülkemizde ki bazı yabancı futbolcular gibi "Paramı alırım takılır giderim arada şekil haraketler yaparım sövmezlerde bana öyle takılırım " diye düşünüyorsun ve bizi damara bağlatıyorsun.
Bu ruhsuzluğun ile yedek klübesini sonuna kadar hak ediyorsun.
Sonuna kadar ceyhun sonuna kadar sezer badur.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak emirhan makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk senin için yazmaya geldim hışımla ;
nasılsın biliyor musun 42 yaşına gelmiş ve jübile maçına çıkmış futbolcu gibi. Oyundan alınırken seni omuzlara almamalarına şaşırdım.
O kadarda değil diyen arkadaşlar bir daha ki maçda oynarsa ki allah korusun top rakipteyken colmanın pres yapma şekline baksın ağlarsnız.
Neden bulamıyorum ;
ya tüm dostların seni terketti damara bağladın
ya evliliğinden mutlu değilsin damara bağladın
ya anneni babanı özledin damara bağladın
yada kariyer başarı umrunda değil sende ülkemizde ki bazı yabancı futbolcular gibi "paramı alırım takılır giderim arada şekil haraketler yaparım sövmezlerde bana öyle takılırım " diye düşünüyorsun ve bizi damara bağlatıyorsun.
Sonuna kadar ceyhun sonuna kadar sezer badur.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk senin için yazmaya geldim hışımla ;
Nasılsın biliyor musun 42 yaşına gelmiş ve jübile maçına çıkmış futbolcu gibi. Oyundan alınırken seni omuzlara almamalarına şaşırdım.
O kadarda değil diyen arkadaşlar bir daha ki maçda oynarsa ki Allah korusun top rakipteyken colmanın pres yapma şekline baksın ağlarsnız.
Neden bulamıyorum ;
Yada kariyer başarı umrunda değil sende ülkemizde ki bazı yabancı futbolcular gibi "Paramı alırım takılır giderim arada şekil haraketler yaparım sövmezlerde bana öyle takılırım " diye düşünüyorsun ve bizi damara bağlatıyorsun.
Yorum
-
Büyük bir düsüs icerisinde; Istikrar sorunu var bence ama bu sene gayet olumlu seyler yaptin simdiye kadar, bir düsüs yasiyorsun, insallah en kisa zamanda toparlanirsin...!!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk senin için yazmaya geldim hışımla ;
Neden bulamıyorum ;
Sıfırdı!
Noldu bu adama ?
Cidden anlam veremiyorum...
Neydi, Ne Oldu ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 maç oynar 33 maç yatar..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
sene başında methiyeler düzülen,en değerli yabancımız denilen oyuncumuz colman şimdi yerden yere vurulmaya başlanmış.
umarım bu tip tepkilere kafasını takmaz.
çünkü -bunu bugün için yazmıyorum-bir futbolcu paslarıyla oyunu bu kadar rahat açabilir,genişletebilir.
emeğine sağlık bugünkü futbol için.
ayrıca içinde bulunduğun kötü performans sürecini en kısa zamanda aşman temennileriyle
kolay gelsin.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
COLMAN benimde en begendigim oyuncu takimda... Alan, Tony, Gabric ve Yattara ile birlikte... Bugun surekli onu takip ettim... yavas yavas oyuna isinmaya calisiyordu... 10 gunluk aradan dolayi haliyle biraz tutuktu.... bir iki cok guzel orta acti.. zaten butun ilk yari top orta alanda SIKISTI kaldi...
ikinci yari sanirim Senol hoca sol taraftaki soruna care bulmak icin orta alandan bir fedakarlik istedi... bencede Selcuk cikmaliydi.. cunku COLMAN yavas yavas motoru hizlandiracakti... ACABA ne zaman COLMAN, ALAN , GABRIC, YATTARA VE TEO YU ayni anda sahada izleyebilecegiz...
dusunebiliyormusunuz... inanilmaz bir hucum gucu...
Yorum
-
Kötüydü, kabul ama Allah aşkına sahadaki tek kötü bu adammıydı.İlk yarıda sahadaki varlığını 40. dakikada yakın çekimde farkedebildiğim Alanzinho ne yaptı mesela? O rezil ilk 45 dakikadan sonra takımda iyi diyebileceğim bir tane adam yok.Ve maç her zaman ortasaha ile kazanılır.
Yahu dünyada böyle birşey yok; takım zaten pas yapamıyor sen göbek oyuncusu çıkarıp maça hakim olmaya çalışıyorsun.Komik. Yıktı tüm ortasahayı Selçuk'un üzerine. İkinci yarıda Ceyhun girene kadar 3 pası üstüste yapamadık ne yazık ki.
Yorum
Yorum