Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk yarıdaki colmanı istiyoruz...

Yorum

• Uzun zaman sonra istekli bir maçını izleyebildik.
      Uyum sorununu halletti herhalde.
      Yoksa Alanzinho ile Selçuk'un oynamamış olması mı onu ön plana çıkardı.
      O kadarını da bilemem artık.
      Ancak dün iyi maç çıkarttı....
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Dün bizim maçı keyifle izledim. Bir taraftar olarak asıl keyiflendiğim an ise maçın sonundaydı. Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
        Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm. Colman'ı biraz daha sevdim. Çok duygulandım, oyuncumuzla da, bizi bu kadar özümsediği için bir kez daha gurur duydum.

Yorum

• İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün bizim maçı keyifle izledim. Bir taraftar olarak asıl keyiflendiğim an ise maçın sonundaydı. Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
          Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm. Colman'ı biraz daha sevdim. Çok duygulandım, oyuncumuzla da, bizi bu kadar özümsediği için bir kez daha gurur duydum.
          Gerçekten çok güzel bir görüntüydü maçtaki güzel hareketlerini maç dışınada taşıdığı için teşekkürler Colman..
          OSCAR CARDOZO

Yorum

Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
            Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm.
            Çok güzel tespit. Bende fark ettim. TRT Stadyumdan bu görüntüleri alıp klip halinde göstermek lazım spor kamuoyuna ama İnternette bulamadım görüntüleri.

Yorum

• Maçın ilk başlarında garip pas hataları vardı ancak geri kalan kısmında çok iyi oynadı diye düşünüyorum.

Yorum

• Colman Mateo
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Colman neden oynuyor diye düşünler, Colman'ın pasları ne kadar net attığına baksın. Tabii ben de beğenmiyorum ağırlığını, güçsüzlüğünü. Ama ayağının bu kadar net oluşu oynamasına sebep.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Benim tanıdığım Colman seviyesinde olmasa da son maçlara nazaran daha iyiydi..

Bu istikrarsızlığına seni seven biri olarak söylüyorum bir son ver artık Colman..

Şutun müthişti yalnız
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Dün bizim maçı keyifle izledim. Bir taraftar olarak asıl keyiflendiğim an ise maçın sonundaydı. Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
                      Bu görüntüleri izleyebilme imkanımız var mı, umarım kayıt yapan birileri olmuştur.
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Colman'ın ilginç yetenekleri var. Ne yapacağını hiç kestiremiyorum.

Yorum

• Güzel maç çıkardı..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman'ın ilginç yetenekleri var. Ne yapacağını hiç kestiremiyorum.
                            Aynen ben TV´den bakiyorum Top Colmandayken "aha pas atti yok kosuyor yok vurdu hayir hayir pas atiyor......... ne yapiyor bu adam yahu ?" diye sordugum cok olmustur

Bence pozitif bir durum cünkü biz bile kestiremiyorsak Defans oyuncusu ne yapsin ??
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Oynadımı kaymetmiyoruz.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• attığımız 3.golde keşke colman'ın şutu gol olsaydı
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X