ilk yarıdaki colmanı istiyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Uzun zaman sonra istekli bir maçını izleyebildik.
Uyum sorununu halletti herhalde.
Yoksa Alanzinho ile Selçuk'un oynamamış olması mı onu ön plana çıkardı.
O kadarını da bilemem artık.
Ancak dün iyi maç çıkarttı....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Dün bizim maçı keyifle izledim. Bir taraftar olarak asıl keyiflendiğim an ise maçın sonundaydı. Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm. Colman'ı biraz daha sevdim. Çok duygulandım, oyuncumuzla da, bizi bu kadar özümsediği için bir kez daha gurur duydum.
Yorum
-
İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bizim maçı keyifle izledim. Bir taraftar olarak asıl keyiflendiğim an ise maçın sonundaydı. Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm. Colman'ı biraz daha sevdim. Çok duygulandım, oyuncumuzla da, bizi bu kadar özümsediği için bir kez daha gurur duydum.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm.ama İnternette bulamadım görüntüleri.
Yorum
-
Colman neden oynuyor diye düşünler, Colman'ın pasları ne kadar net attığına baksın. Tabii ben de beğenmiyorum ağırlığını, güçsüzlüğünü. Ama ayağının bu kadar net oluşu oynamasına sebep.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Benim tanıdığım Colman seviyesinde olmasa da son maçlara nazaran daha iyiydi..
Bu istikrarsızlığına seni seven biri olarak söylüyorum bir son ver artık Colman..
Şutun müthişti yalnızBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bizim maçı keyifle izledim. Bir taraftar olarak asıl keyiflendiğim an ise maçın sonundaydı. Sahaya giren genç taraftarımızın Colman'dan formasını istemesi. Colman'ın da onu kırmamasını.. Colman soyunma odasına giderken birkaç taraftarın fotoğraf çekilme isteğini kırmamasını (hatta makinada sorun olduğunda kapris yapıp gitmemesini, beklemesini).. Verdiği pozlarda çocuklara yakın durmasını bir taraftar olarak çok takdir ettim.
Akşam da fenerbahçe maçının sonrasını izledim. Baroni'den forma isteyen çocuğun terslenişini gördüm. Colman'ı biraz daha sevdim. Çok duygulandım, oyuncumuzla da, bizi bu kadar özümsediği için bir kez daha gurur duydum."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın ilginç yetenekleri var. Ne yapacağını hiç kestiremiyorum.
Bence pozitif bir durum cünkü biz bile kestiremiyorsak Defans oyuncusu ne yapsin ??"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
Yorum