Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho oynamaya başladığından beri colman kötü veya etkisiz ikisi bence bir arada oynamamalı
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Colman'ın satılmasını isteyenlere hala gülüyorum.
      Geçen yıldaki Colman ile bu yıldaki Colman arasında büyük fark var bence.
      Daha da gelişecektir Colman.Bunu bekliyorum.
      Més Que Un Club

Yorum

• Genel olarak baktığımız zaman iyi bir futbolcu fakat son2-3 haftadır vasat,ayrıca büyük maçlarda çok daha istekli olması lazım.
        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Colman çok vasat, bırakın 3-4 maç üst üste iyi oynamayı bir maçta 90 dk bile iyi olmadı.

Bir hafta bir maçta 20-30 dk üst düzey oyun sonra 2-3 hafta fıs. Bir var bir yok.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yahu nasıl maç takibidir sizin ki.GS maçı sonrası Hagi'ye kıyaslayan Riquelme'den iyi diyenler vardı.Şimdi yok yedek kalsın yok satılsın yok asılsın...Arkadaş ne yapıyorsun sen.Bu adamı ilk aldığında defansif orta saha dedin.Sonradan oyun kurucu oldu.Attığı paslardan sonra yuh be ne pas attı dediğinizi hala hissediyorum.Her insan kötü maç çıkartabilir.Colman'da o gün kötü maç çıkardı.Ancak bu onun kötü futbolcu olduğunu göstermez.Colman Selçuk ile birlikte ortasahanın oyun kurma görevini almış en değerli oyuncularımızdan birisidir.
            Onun bize verdiklerine inanmayanlar birde takımın asist-gol sıralamasına bakarsa daha iyi olur.
            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
            43 Kütahya
            41 Kocaeli

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman çok vasat, bırakın 3-4 maç üst üste iyi oynamayı bir maçta 90 dk bile iyi olmadı.

Bir hafta bir maçta 20-30 dk üst düzey oyun sonra 2-3 hafta fıs. Bir var bir yok.
              Katılıyorum gönderilmeli..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istikrar yokkkkkkkkkk.her maça aynı konsantrasyonla çıkmıyor.
                Bence sadece istikrarsız. Hangi maç nasıl oynayacağını kestiremiyoruz. Buna rağmen en faydalı oyuncumuz. Bazı maçlara tam konsantrasyonla da çıkmıyor olabilir. Her ne olursa olsun her maçta adam koşuyor, mücadele etmeye çalışıyor. Bu da bir gerçek.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Colman'ın satılmasını isteyenlere hala gülüyorum.
                  Geçen yıldaki Colman ile bu yıldaki Colman arasında büyük fark var bence.
                  Daha da gelişecektir Colman.Bunu bekliyorum.
                  ne yani colman satılıp yerine pastoreyi transfer etseler yine colman mı diceksin
                  takılmayın arkadaş isimlere
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne yani colman satılıp yerine pastoreyi transfer etseler yine colman mı diceksin
                    takılmayın arkadaş isimlere
                    Pastore kim ya..?

Neyse Colmanın yerine gelecek adam bellidir bu taraftar onu merakla bekliyor..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pastore kim ya..?

Bu taraftar derken kendi adına konuşuyosun umarım.Çünkü ben ve benim gibi düşünen pek çokları Colman'ın bu takımda kalmasını istiyor.
                      Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pastore kim ya..?

işte javier pastore bu:

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Bu mu yani senin futbol anlayisin ? Gelene gecene beslik vermek ?
                          "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu taraftar derken kendi adına konuşuyosun umarım.Çünkü ben ve benim gibi düşünen pek çokları Colman'ın bu takımda kalmasını istiyor.
                            Çok şükür sonunda takımda kalmasını isteyen birine rastladım bende bu konuda tek olduğu mu sanıyodum..

Colman kalmalı tabiki de giderse yerine oyuncu aramaya gerek yok Faty Papy o açığı kapatacaktır yok kalırsa çok çok daha iyi olur.

Bilenler bilir Colmanı ne kadar çok desteklediğimi savunduğumu yanlış anlaşılma olmasın..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Colman gidince takım düzelecekse, forvetlerimiz gollere boğacaksa bizi, orta sahamız geçilmeyecekse, şampiyon olacaksak git Colman git.

Ha bunların hiç biri olmayacağına göre boşuna konuşmanın anlamı yok.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman gidince takım düzelecekse, forvetlerimiz gollere boğacaksa bizi, orta sahamız geçilmeyecekse, şampiyon olacaksak git Colman git.

Ha bunların hiç biri olmayacağına göre boşuna konuşmanın anlamı yok.
                                Katılıyorum ...

Colman'ı en çok beğenmeyenlerdenim fakat bu takımdan birileri gönderilecekse şu an o Colman değildir...

Unutmayın biz Colman'ı DMC olarak aldık AMC değil ...

Colman Alanzinholu sistemde daha pasif , defansif ve yerinde ofansif olmayı öğrenmeli ...

Yarıda buna fazlası ile alışacağına inanıyorum ..

Aha o Pastore mi her neyse , Colman yerine gösterdiğiniz kişi o mu ...
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X