Alanzinho oynamaya başladığından beri colman kötü veya etkisiz ikisi bence bir arada oynamamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Colman çok vasat, bırakın 3-4 maç üst üste iyi oynamayı bir maçta 90 dk bile iyi olmadı.
Bir hafta bir maçta 20-30 dk üst düzey oyun sonra 2-3 hafta fıs. Bir var bir yok.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yahu nasıl maç takibidir sizin ki.GS maçı sonrası Hagi'ye kıyaslayan Riquelme'den iyi diyenler vardı.Şimdi yok yedek kalsın yok satılsın yok asılsın...Arkadaş ne yapıyorsun sen.Bu adamı ilk aldığında defansif orta saha dedin.Sonradan oyun kurucu oldu.Attığı paslardan sonra yuh be ne pas attı dediğinizi hala hissediyorum.Her insan kötü maç çıkartabilir.Colman'da o gün kötü maç çıkardı.Ancak bu onun kötü futbolcu olduğunu göstermez.Colman Selçuk ile birlikte ortasahanın oyun kurma görevini almış en değerli oyuncularımızdan birisidir.
Onun bize verdiklerine inanmayanlar birde takımın asist-gol sıralamasına bakarsa daha iyi olur."Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
"Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
43 Kütahya
41 Kocaeli
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman çok vasat, bırakın 3-4 maç üst üste iyi oynamayı bir maçta 90 dk bile iyi olmadı.
Bir hafta bir maçta 20-30 dk üst düzey oyun sonra 2-3 hafta fıs. Bir var bir yok.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistikrar yokkkkkkkkkk.her maça aynı konsantrasyonla çıkmıyor.
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın satılmasını isteyenlere hala gülüyorum.
Geçen yıldaki Colman ile bu yıldaki Colman arasında büyük fark var bence.
Daha da gelişecektir Colman.Bunu bekliyorum.
takılmayın arkadaş isimlereBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yani colman satılıp yerine pastoreyi transfer etseler yine colman mı diceksin
takılmayın arkadaş isimlere
Neyse Colmanın yerine gelecek adam bellidir bu taraftar onu merakla bekliyor.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePastore kim ya..?
Neyse Colmanın yerine gelecek adam bellidir bu taraftar onu merakla bekliyor..♥Umut Bulut♥
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePastore kim ya..?
Neyse Colmanın yerine gelecek adam bellidir bu taraftar onu merakla bekliyor..
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftar derken kendi adına konuşuyosun umarım.Çünkü ben ve benim gibi düşünen pek çokları Colman'ın bu takımda kalmasını istiyor.
Colman kalmalı tabiki de giderse yerine oyuncu aramaya gerek yok Faty Papy o açığı kapatacaktır yok kalırsa çok çok daha iyi olur.
Bilenler bilir Colmanı ne kadar çok desteklediğimi savunduğumu yanlış anlaşılma olmasın.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman gidince takım düzelecekse, forvetlerimiz gollere boğacaksa bizi, orta sahamız geçilmeyecekse, şampiyon olacaksak git Colman git.
Ha bunların hiç biri olmayacağına göre boşuna konuşmanın anlamı yok.
Colman'ı en çok beğenmeyenlerdenim fakat bu takımdan birileri gönderilecekse şu an o Colman değildir...
Unutmayın biz Colman'ı DMC olarak aldık AMC değil ...
Colman Alanzinholu sistemde daha pasif , defansif ve yerinde ofansif olmayı öğrenmeli ...
Yarıda buna fazlası ile alışacağına inanıyorum ..
Aha o Pastore mi her neyse , Colman yerine gösterdiğiniz kişi o mu...
Yorum
Yorum