Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hala szymek deyenleri anlamiyorum. o adam satti bizi, ne olursa olsun bi ziya dogan yuzunden gitmeyecekti. szymeki bende severdim ama gittikten sonra ismini bile duymak istemiyorum. gidisi hos degildi. szymeki seviyor cogu ama yattarayi su anda herkes elestiriyor hatta kufur ediyor. ama yattara 7 seneden beri burda, ve hic bir zaman satmadi bizi szymek gibi.
    Kimse Yattara'nın özel hayatında problem yaratmadı çünkü..

Szymek'in gitmesi, anasının ak sütü gibi helâldir..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Szymkowiak ı seviyorduk çünkü haksızlığa tahammülü yoktu aynı biz gibi .

Yattara geçen yıl katar olayında bırakın gideyim çok para var diyodu .

Neyse burası Colman başlığı Seni de Seviyoruz Colman =)
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• szymek in gol attıgındaki sevinciyle birlesen hırsını ben bir fatih tekkede gördüm. onların gol sevinci mükemmeldi

Yorum

• Orta saha oyuncularımız her maç şu colman kadar koşsalar biz şu ligde hiçbir maçı kaybetmeyiz.

Yorum

• Colman her zaman böyle güzel oynamaya devam et...
            Sana inanıyoruz!
            Sen oynadığın zaman takım da güzel oynuyor...
            Hamiş

Yorum

• colmanın gol sevincine hastayım. yüzündeki o şaşkınlık ifadesi ve kollarını açıp koşması süper. tribünden atlayıp koşup sarılasım geliyor)

Yorum

• seneye kaptan olur mu ne dersiniz? türkçeyi sökerse kaptanlık cuk oturur. 2.kaptan en azından

Yorum

• Günebakış Colman'ı , Lille , Monaco , Saint Etienne Takımlarına İzletiyor.

Yorum

• Dün Trt 1'de maçın tekrarını izledim. Maçın heyecanıyla bütün oyuncuları takip etmekte zorlanıyorum , ama tekrarda izledim ki gerçekten mükemmele yakın oynamış.

Bu arada Colman sayfasında sayfa numaralarına tıklarken anlamadan eski bir numaraya tıkladım. Bir bakayım dedim sadece 3 sayfa içinde vede bana göre "hakaret" olan laflardan bir deste yapayım dedim. Diğerleride zaten hakarete yakındı.

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en son hangi macta iyi oynadiki....

Para ve Vakit olsa, sat acilen, al Atiba'yi...

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karadenizspor'da yabancı oynatma hakkımız var mı ?
                    İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 dakka durulmasın hemen elden çıkarılsın yabancı kontenjan açılır
                    İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oynadığı zaman mı!..

Biz oynadığına hiç şahit ol(a)madık da...
                    Taabi caanım.

İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen yıldan farklı bir şey oynamıyor aslında. Bu yüzden hayret edilecek şey Colman'ın vasat'ın altında bir futbolcu olduğunu daha yeni anlayabilmiş olmanız.
                    Sanada tabii.

İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colman 2 yıldır sahada 10 kişi ile mücadele etmemizin sebebidir.

rekabet ettiğimiz takımlar sert ve ısırgan orta alanda oyuncuları ile oynarken biz colman ile başarı hedefliyoruz.

colman,top süremiyor
                    colman,adam geçemiyor
                    colman,defansa yardım etmiyor
                    colman,pas alışverişinde bulunmuyor
                    colman,topsuz oyunda görülmüyor
                    colman,fiziki olarak yetersiz
                    colman,SERGEN YALÇIN'ın deyimi ile,HALI SAHA TOPÇUSU
                    İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Müziğe yönelmen daha hayırlısı..
                    İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yav bu adamın bu takımda yeri yook
                    avrupa maçlarında iş yapamayan adamdan hayır gelmez
                    2 senedir boyle
                    yok motive edilecekmişte
                    sanki messi var da takımda kıymetini bilmiyoruz
                    İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    türk olsaydı çoktan formayı kaybettiydi..
                    arjantinli ve genç sayılır... ama gelecek için bir ışık bile yok bana kalırsa.
                    bence futbolu bıraksın, gitar çalsın, müzik yapsın, müzikteki geleceği bile futboldan daha parlak olabilir..
                    bi ara da avni akere gelir, dinleriz....
                    İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Katranı kaynatsanda olmaz şeker" demiştik Colman artistini ilk izlemeye başladığımızda.
                    Yukarıda bir arkadaş "Colman okunmuş" diyor.
                    Çı çı çı...
                    Okunmuş olan Colman'a bakan gözler. Oynadığı hemen her maçta Ts' de bir Colman faciası yaşandığı halde Colman'a alkış tutanlar okunmuştur bize göre.
                    Geçen sezon Colman faciasının açıklarını Hüseyin gibi bir enayi(!!!) kapatıp adeta Colman'ın yerine de oynadığı için Colman'ın artistliği pek göze batmıyordu.
                    Bu sezon Hüseyin gibi bir enayi(!!!) yok ki Colman'ın yerine de oynasın.

Ay em sori...

Colman'dan beklentisi olan arkadaşlar umutlarını heder ediyorlar...

Yorum

• Saleeh yaptığın şey hiç hoş değil ...

Herkesin çıkış ve düşüş dönemleri vardır ...

Sen Colman'ın daha düşüş dönemi bile demeyim ( Düşmek için çıkmak gerekir ) kötü dönemindeki yorumumu alıp , Çıkış dönemindeki bir gün alıntı yapıyorsan ben sana sadece gülerim ...

Kendi dönüşlerini de topla da burda birazda biz dalga geçelim ...

2 sayfa önce de Colman'a yaptığım olumlu yorum var onu da alıntılasaydın ...

Burda kimsenin Colman'a veya başkasına kin güttüğü yok ondan iyi zamanında iyi kötü zamanında kötü diyeceğiz...
                      En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 01:54.
                      Twitter Adresim

Yorum

• Yahu göremiyormusun her ayağına top geldiğinde bi o yana bi bu yana bakıyor zaman geçiyor o arada bi müdahale olacak diye ödüm patlıyor. Orta açamıyor. Mantığıyla haraket edemiyor. Tayfun belki stoperde iyi olabilir ancak sağ bek onun için bir yer değil.

........

Takımda gol veya asist yapmasını en çok istediğim futbolcu.

Bu arada Türkiye'deki beğendiğiniz sağbekler kısmında 1.Gökhan Gönül , 2.Sabri(ciddiyim) 3. belki Tayfun değildir ancak hücuma katkı yapan bekler konusunda kesinlikle ilk 3'e koyarım Tayfun'u. Benim için tek sıkıntısı hücuma çıkarken defansı fazla boşlamasıdır buda heralde nefesinin yetmediğinden düşünüyorum.

----------

Bu iki yorumu yapan farklı kişiler değil hemde bu iki yorum arasında Tayfun'a yapılmış başka yorum yok ...

Tanıdık geldi mi renktaş yorumlar ?

Birilerinin geçmiş yorumlarına 2 ay sonra cevap vermek yerine 2 ay önceki yorumlarınıza göz gezdirin ...
                        Twitter Adresim

Yorum

• .
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Saleeh,

Seni tebrik ediyorum.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Trabzonspor'da oynayarak kendini harcama daha iyi takımlara git yoksa bu zihniyet seni de harcar...
                              .

Yorum

• Saleeh çok güzel yaptı bence.

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Saleeh yaptığın şey hiç hoş değil ...

Herkesin çıkış ve düşüş dönemleri vardır ...

Sen Colman'ın daha düşüş dönemi bile demeyim ( Düşmek için çıkmak gerekir ) kötü dönemindeki yorumumu alıp , Çıkış dönemindeki bir gün alıntı yapıyorsan ben sana sadece gülerim ...

Kendi dönüşlerini de topla da burda birazda biz dalga geçelim ...

2 sayfa önce de Colman'a yaptığım olumlu yorum var onu da alıntılasaydın ...

Burda kimsenin Colman'a veya başkasına kin güttüğü yok ondan iyi zamanında iyi kötü zamanında kötü diyeceğiz...
                                Hani bizim taraftarımız futboldan herkesten çok anlar ya; alın size dedi. Helal olsun. Maçlar kazanılınca şak şak, kaybedilince yuh.

Hiç futboldan anlamayanlar, en kötü futbolu oynadığında bile Colman'ın kaç km koştuğuna baksınlar. Sonra genel istatistiklerine baksınlar.

Ama bu dönek yorumlara(sözüm kimseye değil) şaşmamak lazım, Yattara'nın iki çalımına stadı yıkanlar varsın Colman'a laf atsınlar... Kime ne...

İlk 11'in ilk oyuncudur bana göre...

Yorum

Yükleniyor...
                                X