Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık kendini gösterme vakti son 2 maç bayadır gol atmıyorsun zaten
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Kendi potansiyelinin altında oynuyor.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi potansiyelinin altında oynuyor.

sana kesınlıkle katılıyorum hemde cok altında yoksa ınanın bana smezyekden cok daha ıyı bır oyuncu
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sana kesınlıkle katılıyorum hemde cok altında yoksa ınanın bana smezyekden cok daha ıyı bır oyuncu

Szymek'in sağ bacağı olamaz... Adem koçak ayman falan diyelim biz istersen.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Szymek'in sağ bacağı olamaz... Adem koçak ayman falan diyelim biz istersen.
            hasan diyelim hasan...o gelsin bu takıma colmanın yerine...sana sonuna kadar güveniyorum colman...seneye herkes seni konuşuyor olacak...
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hasan diyelim hasan...o gelsin bu takıma colmanın yerine...sana sonuna kadar güveniyorum colman...seneye herkes seni konuşuyor olacak...

Ben yerine geleceklerden bahsetmiyorum kendi ayarındaki oyuncuları sayıyorum
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• ben de onu diyorum hasan lazım hasan...
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• 5 maç kazandıracak diye arada sırada ara pası atacak diye beklemekten yoruldum isterse oynuyor istemezse yok kendi de söyledi bazen saha da yürümek bile istemiyorum diye sen bilirsin colman kesinlikle bizim oyuncumuz değilsin inşallah benim anladığımı yöneticiler de anlamıştır kesinlikle ve kesinlikle yabancı hakkı için lüks ama gene de siz bilirsiniz
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• dediğiniz gibi oyun bilgisi,yeteneği yüksek ama narin ve istediği zaman oynayan bir oyuncu.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerek Ersun Yanal gerek Ahmet Özen'de de aynı şeyi gördük.

Colman sanki sağ açık veya sol açıkta iyi futbol oynuyorda oraya monte ediyoruz.

Adam resmen bağıra bağıra beni bu mevkilerde oynatmayın diyor..

Sonra neden yabancı oyuncular bizden gidiyor deniyor.

Adamı futboldan küstürüyoruz..

Eline sağlık
                      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                      [/COLOR]

Yorum

• benim colman hakkında ümitlerim azalıyor açıkcası.
                        bir maç iyi bir maç kötü oynuyor diyorduk ama şmdi o da yok son haftalar çok kötü.

çok mu yoruldu yoksa asıl yerinde oynamamasının etkisi mi var bilmiyorum.
                        tek bildiğim son iki maçta da böyle veya buna yakın bir performans gösterirse kesinlikle yerine transfer yapılması lazım.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İzlediğim en kötü Colman'dı amma velakin göbekteki başarısından sonra artık neyin ısrarı bu adamı kaydırmak sağa sola??
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 2 li ortasahada oynayacaksa yani selçuk olmadan oynarsa verimi yüksek oluyor ama kanada koyup hem kanat işlerini hallet deyip hemde ortasahayı hallet dersen hemde galiba sakatlığı varmış böyle berbat oynar
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• yahu arkadaşlar colmanın kalitesini tartışmanız bence yanlış adam çok ii bir futbolcu. iki maç kötü oynamış olabilir haklısınız velev ki 15 maç kötü oynamış olsun. bana ileriye dönük güzel sinyaller vermiştir. kendisinden hala çok ümitliyim. 8taş delgadoya 3 sezondur tahammül edip hala sevgi gösterisinde bulunuyor bizse 1 sezonda futbolcuyu katlediyoz.
                              SABIR = BAŞARI

Yorum

• Colman kanat oyuncusu degil adam gübekte oynuyor.Dikkat ettiyseniz kötü oynadıgı macların cogu kanatta oynadıgıg maclar ama göbekte oynayınca gercek performansını gösteriyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X