Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colmanın şekli yeter sivasa
    TRABZON SPOR

Yorum

• vallahi colmana geçtiğmiz maçlardaki performansıdan dolayı çok da laf etmek gelmiyor içimden.ama bugun kötü günündeydi.ersun hoca bunu göremedi.mesela barış oynayabilirdi en azından.çünkü barış bu maçtaki colmandan daha iyi iş çıkarırdı.
      Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• colman kötü olunca orta sahadaki pas trafiğimiz oluşmuyor
        inşahllah sivas maçında gerçek colman gibi oynarsın
        Bordo Mavi...

Yorum

• İyi değildi bugün istediğimiz,bildiğimiz Colman sahada değildi bugün.Maçın sonlarına doğru biraz toparlanır gibi olmuştu ama biz Colman'ı biliyoruz.Sivas maçında inşallah
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Colman'ı ilk defa böyle gördüm..Gerçek Colman'ı sivasta göreceğiz diye düşünüyorum
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu aralar var bir düşüş, hadi hayırlısı. Olmuyor Colman'ım, toparlan bir an önce.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sivas'a sakladı kendini biz biliyoruz...
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Hiç bu kadar kötü görmemiştim toparlanması lazım.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bugün tutuktu ama sivasta tekrar coşacağına eminim.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Colman kotu olurmu hic siz sasirdinizmi birazdan gelir arkadaslar size futbolu ogretir , adam mac basina nerdeyse Huseyinle ayni sayida top kaybediyor , cok agir ama kosuyorya mac icinde saglam bir uzun top atiyorya hersey unutuluyor haa bide adi colman mazallah ahmet , mehmet v.s olsa simdiye kadar asmistik , bugun saglam bir pas atamayinca az bucuk gercekler su yuzune cikti fakat belirtmeliyimki bu arkadas sene basindan beri takima gerekli katkiyi yapmiyor cok kritik cok anlamsiz top kayiplari yapiyor...
                      Kahpe Bizans;
                      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Kötüydü...
                        Çok çok kötüydü hatta...
                        kaptırdığı toplar kalemizde tehlike yarattı...
                        Umarım sivas maçında bu görüntünün tam tersi bir performans gösterir...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bugün nedense özellikle ilk yarı çok kötüydü ama suç bulmuyorum çünkü orta sahada selçukla ikisi kalıyor öbürleri ya ilerde ya çok gerideler .
                          Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Son 2 haftada yoklari oynuyo bence sivas macindan sora dinlendirilmeli...
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cok kötüydü,hatta en kötü maclarindan birini oynadi.

Colman in performansindaki dalgalanmalar bugün de devam etti.

Umarim haftaya iyi maclarindan birini oynar,yoksa isimiz oldukca zorlasacak.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fizik gücünde anormal bir düşüş var.

Oyun iştahı fena değil ama ayaklar beynin istediğini yapamıyor.

Bu fiziki düşüş bu saatten sonra biraz zor toparlanır.
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim