Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uşak gerçek trabzonlu gibi çok koşuyor basit oynuyor.bazın maçlar koşmadığı da oluyor ama bu senenin en iyi transferlerinden olduğu kesin.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Bugün ki macin kilit ismi: colman

Haydi Gustavom, göster kendini....
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hadi colmanım bu maçı da boş geçme ...
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• bazen daha top gelirken kafada tasarlayıp durdurmadan uzun ara topları atıyor, bu çok güzel, ama isabet yüzdesi çok iyi değil..

oda olur zamanla inşallah. çok koşan yetenekli bir oyuncu bence hiçbir maçta oyundan alınmamalı.
          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Golü attın.Önce göbeğim sonra bedenim yukarıya fırladı...Aşağıda kalanlar ise üzüntülü g.s lilerdi.Bugün yine aynısından bekleriz.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Rüyamda serbest vuruştan gol attığını gördüm. Ben anlamam arkadaş atacaksın. Atmayacaksan ne girersin rüyama?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rüyamda serbest vuruştan gol attığını gördüm. Ben anlamam arkadaş atacaksın. Atmayacaksan ne girersin rüyama?
                İlhan; Golü bırak, serbest vuruşları o kullansa gene iyi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Valla Ömer rüyamda da Umut kullanacaktı izin vermedim.

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İlhan klübede takım elbiseylemiydin

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rüyamda serbest vuruştan gol attığını gördüm. Ben anlamam arkadaş atacaksın. Atmayacaksan ne girersin rüyama?
                      İlhan , ** Ekselansları ** senin gibi destekçilerinin olduğunu bilse eminim Umut ' a serbest atış kullandırmamak için elinden geleni yapar

** Ekselansları ** mı ? Tabiki forvetlerinden önce maçı kim tek başına alır deseler hiç düşünmeden Gustavo derim .

Not : Maç almak sadece gol atmak değildir

** Ekselansları ** sahne alıyor ... Yoksa bu resitali izlemeyecek misiniz ?

Hadi da Hadi ...

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan klübede takım elbiseylemiydin
                        yok la, maçı yönetiyordum. ççç

İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan , ** Ekselansları ** senin gibi destekçilerinin olduğunu bilse eminim Umut ' a serbest atış kullandırmamak için elinden geleni yapar

** Ekselansları ** mı ? Tabiki forvetlerinden önce maçı kim tek başına alır deseler hiç düşünmeden Gustavo derim .

Not : Maç almak sadece gol atmak değildir

** Ekselansları ** sahne alıyor ... Yoksa bu resitali izlemeyecek misiniz ?

Hadi da Hadi ...

Saygılarımla

Abi hastayım senin şu Colman yorumlarına.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• şu takımda ençok sevdiğum adam colman

Yorum

• Pas atma Şut at Colman Forvet yokmuş gibi anladın mı haydi olum kopart bizi.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pas atma Şut at Colman Forvet yokmuş gibi anladın mı haydi olum kopart bizi.
                              Aynen öyle.Bazen çok gereksiz paslar atılıyor forvetlerimize.Şut çekilecek pozisyonları buluyorlar ama pasla değerlendiriyorlar bunu genelde..
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pas atma Şut at Colman Forvet yokmuş gibi anladın mı haydi olum kopart bizi.
                                Ben her zaman Öyle o açı yakalanmaz Gol olabilmesi için Colman golü önceden hissetmesi lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim