uşak gerçek trabzonlu gibi çok koşuyor basit oynuyor.bazın maçlar koşmadığı da oluyor ama bu senenin en iyi transferlerinden olduğu kesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Golü attın.Önce göbeğim sonra bedenim yukarıya fırladı...Aşağıda kalanlar ise üzüntülü g.s lilerdi.Bugün yine aynısından bekleriz.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Rüyamda serbest vuruştan gol attığını gördüm. Ben anlamam arkadaş atacaksın. Atmayacaksan ne girersin rüyama?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlhan; Golü bırak, serbest vuruşları o kullansa gene iyiİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda serbest vuruştan gol attığını gördüm. Ben anlamam arkadaş atacaksın. Atmayacaksan ne girersin rüyama?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Valla Ömer rüyamda da Umut kullanacaktı izin vermedim.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlhan , ** Ekselansları ** senin gibi destekçilerinin olduğunu bilse eminim Umut ' a serbest atış kullandırmamak için elinden geleni yaparİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda serbest vuruştan gol attığını gördüm. Ben anlamam arkadaş atacaksın. Atmayacaksan ne girersin rüyama?

** Ekselansları ** mı ? Tabiki forvetlerinden önce maçı kim tek başına alır deseler hiç düşünmeden Gustavo derim .
Not : Maç almak sadece gol atmak değildir
** Ekselansları ** sahne alıyor ... Yoksa bu resitali izlemeyecek misiniz ?
Hadi da Hadi ...
Saygılarımla
Yorum
-
yok la, maçı yönetiyordum. çççİlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan klübede takım elbiseylemiydin
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan , ** Ekselansları ** senin gibi destekçilerinin olduğunu bilse eminim Umut ' a serbest atış kullandırmamak için elinden geleni yapar
** Ekselansları ** mı ? Tabiki forvetlerinden önce maçı kim tek başına alır deseler hiç düşünmeden Gustavo derim .
Not : Maç almak sadece gol atmak değildir
** Ekselansları ** sahne alıyor ... Yoksa bu resitali izlemeyecek misiniz ?
Hadi da Hadi ...
Saygılarımla
Abi hastayım senin şu Colman yorumlarına.
Yorum
-
Aynen öyle.Bazen çok gereksiz paslar atılıyor forvetlerimize.Şut çekilecek pozisyonları buluyorlar ama pasla değerlendiriyorlar bunu genelde..İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePas atma Şut at Colman Forvet yokmuş gibi anladın mı haydi olum kopart bizi.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Ben her zaman Öyle o açı yakalanmazİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePas atma Şut at Colman Forvet yokmuş gibi anladın mı haydi olum kopart bizi.
Gol olabilmesi için Colman golü önceden hissetmesi lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum