Takım en iyisiydi.Pasları olsun hırsı olsun her şeyi iyiydi.Seviyorum seni Colman.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
orada yuhalanan ersun yanal'dır...İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecikarken yuhlayan taraftarlara aldirma sen devam etMcLas was Here
Yorum
-
Taraftar Colman'ı değil hocanın tercihini yuhaladı arkadaşlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Szymek'i görmüştük ağlarken, şimdi seni gördük. Adamsın sen be. Onurlu bir adam!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ağladımı colman...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Nasil bir taktik oldugunu anlatabilir misin, Selcuk dururken onun cikmasinin?İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstün performansı galip gelmeye yetmedi.
Çıkarılması tamamen taktiksel.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ama ne çare

Yorum