sezon başında iyi transfer olduğunu biliyordum ama bu kadarını açıkçası beklemiyordum.tvde sadece topun olduğu bölgeyi gösterdiğinden bazı şeyleri göremiyoruz.colman pas dağıtmakla beraber savunmasına da yardıma geliyor.iyi pres yapıyor ve kesinlikle oyunu çok iyi okuyor.bu uşak çok canlar yakacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Gereksiz çalım denemelerini de azalttığı takdirde, mükemmele oynayacak olan futbolcumuz...
Genel kanıya katılıyorum;
Takımın vazgeçilmezlerinden...
Tabiri caizse Hasan Üçüncü enerjisi ile
Emsalsiz bir tekniğin bütünleşmesinden oluşan varlık!
Sürekli oynadığı futbolun üzerine koymak gibi de bir alışkanlığı var...
Aman nazar değmesin!En son Semih tarafından düzenlendi; 05.02.2009, 09:53."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
23 yaşında ve en az 4 sene daha bizle olması sevindirici Colman #20Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Fakat Can Karyagdi müzikten anlamiyor.
Mikrofonu cok yakin koymuslar, ses boguk cikiyor, ayrica sarkiyi kesmis."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
Yorum