Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman ara pasın anLam dünyası =) Kitap gibi pas atıyo maşaLLah..Hayranım bu adama.Yalnız Ersun Hoca Bursa maçında CoLman'ı oynatmamakLa çok büyük hata yaptı.İlk 11 de başLasaydı koparırdı maçı.

Yorum

• 50 Metreye ayağa pas yapılır mı yaaa..Gerçekten muhteşem ah bir de istikrar olabilise...

Yorum

• Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
        Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Trabzonsporumuzun kaybettigi maclarda ilk 11 sahaya cikmadigi maclarin hepsinde puan kaybetmisdir colman deyil gecmeyin colmanin yaninda oynayanlar ona biraz ayak uydursa ligdeki konumumuz daha deyisik olurdu

Yorum

• bugün ilk 11 çıkarmı?
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bugün ilk 11 çıkarmı?
              Garanti..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Haydi Colman, o uzun paslarından, güzel şutlarından bekliyoruz.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Garanti..
                  poyraz abi yanlisin var garanti degil karanti
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• koskoca bir sifirsin her yönünle..

Yorum

• bu adami hala savunaniniz olacakmi arkadaslar? kac haftadir rezilleri oynuyor.bu adam neden gecen hafta 11 de oynamadi diye kizanlar bu hafta cevabini daha net bir sekilde almistir.keza diger haftalarda ayni sefillikteydi.

Yorum

• ne alaksı var aynı macimi izliyoruz anlamiyorum ki?

Yorum

• macın sonlarında atağı kendi şekillendirip kendi koşması çok güzeldi...yıllar önce sergen almanya macında yapmıstı bunu..gerçekten zekice..
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Gerekli seviyede oynadı.

Bugün Eskişehir çok kapandı, çok sert oynadı. Colman'dan mucizeler beklemek anlamsız.

Garip top kayıpları devame ediyor ama, arkasındayız, daha iyi olacak.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• yahu nasil adami gözünüzde büyütmüsseniz her kücük hareketini abartiyorsunuz.gectide ne oldu kaptirdi.sonuca gidebildimi.evet ne alakasi var diye bende soruyorum.ayni macimi izliyoruz.rezil bir colman izledim ben dogrusu.bu adamdan bize fayda falan gelmez.

Yorum

• İlk olarak mizah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                savunmadigim ve vasat oyuncu oldugunu defalarca söyledigim colman bu macta güzel oynadi.
                                Bu geçen haftaki yorumunuz.

İlk olarak mizah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adami hala savunaniniz olacakmi arkadaslar? kac haftadir rezilleri oynuyor.bu adam neden gecen hafta 11 de oynamadi diye kizanlar bu hafta cevabini daha net bir sekilde almistir.keza diger haftalarda ayni sefillikteydi.

Bu da bu haftaki yorumunuz.

Cevap verince niye savunuyorsunuz oluyor.

Neyse Colman'ı bu maçtaki istekli oyunundan dolayı tebrik ederim. Ama bugün çok iyi değildi, çok kötü de değildi. Hakem sana kırmızı kartı verse sanırım sesimizi çıkartmazdık. Gerek yok böyle agresifleşmeye. Aşırısı iyi değil.

Oyunundan ve performansından memnunum. Teşekkürler Golman.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                                X