Colman ara pasın anLam dünyası =) Kitap gibi pas atıyo maşaLLah..Hayranım bu adama.Yalnız Ersun Hoca Bursa maçında CoLman'ı oynatmamakLa çok büyük hata yaptı.İlk 11 de başLasaydı koparırdı maçı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
bugün ilk 11 çıkarmı?
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ilk 11 çıkarmı?~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaranti..Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
yahu nasil adami gözünüzde büyütmüsseniz her kücük hareketini abartiyorsunuz.gectide ne oldu kaptirdi.sonuca gidebildimi.evet ne alakasi var diye bende soruyorum.ayni macimi izliyoruz.rezil bir colman izledim ben dogrusu.bu adamdan bize fayda falan gelmez.
Yorum
-
İlk olarak mizah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesavunmadigim ve vasat oyuncu oldugunu defalarca söyledigim colman bu macta güzel oynadi.
İlk olarak mizah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adami hala savunaniniz olacakmi arkadaslar? kac haftadir rezilleri oynuyor.bu adam neden gecen hafta 11 de oynamadi diye kizanlar bu hafta cevabini daha net bir sekilde almistir.keza diger haftalarda ayni sefillikteydi.
Bu da bu haftaki yorumunuz.
Cevap verince niye savunuyorsunuz oluyor.
Neyse Colman'ı bu maçtaki istekli oyunundan dolayı tebrik ederim. Ama bugün çok iyi değildi, çok kötü de değildi. Hakem sana kırmızı kartı verse sanırım sesimizi çıkartmazdık. Gerek yok böyle agresifleşmeye. Aşırısı iyi değil.
Oyunundan ve performansından memnunum. Teşekkürler Golman.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum