delgado müthiş transfer dedi besiktasa alınmasını çok istedigi bi oyuncuydu ama biz kaptık insallah basrılı olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula hakatten bende bu adamı çok merak ediyorum hatırlarsanız yattarada böle sezsiz sedasız gelmişti geldiğinde kimse adını bile bilmiyordu ama şimdi bir yıldız inş buda öledir
ha bıde ortak yönlerı daha var ıkısıde bıleklerıne hakım ara pas ustası vevevevevveve ıkısıde Belçıka dan geldı[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Bu colman belçikada her maç 60. dakkada çıkıyodu oyundan çok sarı kart görüyordu bide...
Yani bunlar istatistikleri ama nedense benim içimde türkiyede isminden çok söz ettirecek gibi bir his var..
bu arada belçikadan aldığımız yıldızımız yattaraya 100 bin dolar gibi cüzzi bir rkam vermiştik ve kimse ytattarnın gidişini bile farketmemişti orda ee bu adama o kadar parayı verip zorla getirdiysek.... ümit etmek için çok neden var.....J U S T W A I T I N G........
Yorum
-
Gustavo Colman takımdan ayrıldığında Germinal Breschot taraftarları çok üzüldüklerini belirtmişler.
Aslında Jefferson içinde öyleydi ama harcandı.
Umarım sabredilir bu futbolcu için. Çünkü harcanak yabancı oyuncumuz yok artık.
Deivid Fenerbahçede ilk sezon hiç birşey yapmadı ama 2.sezon harikalar yarattı.
O yüzden taraftar olarak sabretmemiz lazım.
Bu oyuncu için Lucas Biglia benzetenler var..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman sol ayaklı mı? Muammer Saka sol kenarda oynuyor dedi de...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Memiş'te sol ayağı olmamasına rağmen GS'li Arda yada Hasan Şaş gibi o kenarda oynayabiliyor ama bizim yine de sol ayaklı bir hücumcuya ihtiyacımız var...
kaliteli olsunda sag, sol ayak önemli degil
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden ilaki sol ayakli oyuncu lazim ?
kaliteli olsunda sag, sol ayak önemli degilTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocalar her zaman sahadaki 10 futbolcudan en az 3 tanesinin sol ayaklı olmasının önemini vurgularlar da ondan...
bunu bilmiyordum iste
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocalar her zaman sahadaki 10 futbolcudan en az 3 tanesinin sol ayaklı olmasının önemini vurgularlar da ondan...İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesastan mi?
bunu bilmiyordum iste
Yorum
Yorum