Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cale'ye açtığı pas?
    Verilmeyen penaltı da Umut'a attığı pas.
    Defansta sıkışınca topu şişirenlere nazaran savunmada aldığı topları kanatlara nokta atışı olarak göndermesi.
    Ayrıca Sivasspor savunmasının üstün performasla engellemeyi başardığı 2-3 tane arapas var ki geçse neler olur düşünemiyorum.

Evet mücadele olarak zayıf kaldı bugün, zemin ve yağmur bir hayli ters onun stiline oyundan alınabilirdi buna da katılıyorum ama hiç bir şey yapmadı diyene de gülerim geçerim.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• tek kelimeyle berbattı. burda yok öle pas attı yok böyle pas attı konuşmaya gerek yok dünyanın topunu kaptırıyor ve 90 dakika oynuyor.
      YA SEV YA TERKET

Yorum

• Aralara ince paslar attı, biri penaltı pozisyonu.

Özellikle Yattara'ya attığı pas çok iyiydi.

Pas temposunu ayarlaması, topa hakim olması, tekniği iyiydi. Bu sahada, bu şartlarda iyi bir performans diyorum ben.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bence bu maçta iyiydi.Çok güzel ve akıl dolu paslar attı.
          İnsanlar bekliyoki ikili mücadeleye girsin ipe dizsin.
          Bunları yapabilse 10 numara ihtiyacımız olmazdı zaten.
          Özkan SÜMER

Yorum

• pasları çok iyi bu adamın ben beğeniyorum

Yorum

• Colman eğer bu kadar iyiyse Serkan sanırım şimdiden efsane oyuncular arasına girebilir.
              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• colman i savunan arkadaslar kusura kalmasinda adamicok abartiyorlar.hatta bence türkiye ligi icin bir gömlek kücük numara kendisi.bana göre antalyasporda bile forma giyemeyecek bir oyuncu.geldi geleli ne yapti? bir gol atmis jenerik güya.eee takoz recep vardi bjk li o bile atmisti öyle bir gol.sansa bir goldü bence.diyeceksinizki hayir sans degil.peki sorarim size.bu adam geldigi yerlerde bile gol kisirligi cekmis adam.kariyerinde kac böyle golü olmus? ayrica derinlemesine paslar atiyormusta falan filan.ya 100 tane derin pas denemesi yaparsin bir ikisi illaki yerini bulur.amatör kümeden oyuncu getirsen oda onca pas hatasindan sonra bir iki tanesini oyuncuyla bulusturur.insan kendi özelligini bilerek oynamali.eger dikine derin pas atma kabiliyetin yoksa yapmayacaksin.her futbolcunun harci degildir.delgado,lincoln veya bir alex yapabilir ama o asla.o yüzdende zor olani denediginde comk pas hatasi yapiyor sonu hüsran oluyor.cünkü bu paslari atacak kabiliyeti yok.ayrica ayakta duramiyor adam ya.bu ne kiz gibi topmu oynanir arkadas.acilen 10 numara lazim bize.bu adamdanda birsey olmaz diyeyim.ya acilen elden cikarsinlar yada yedege ceksinler.buyurun size istatistik.son 4 yilda 58 mac oynamis ve attigi toplam gol adedi 5 yani 2 tanesini bizde kaydetti bu 5 golün icinden.11 macta 1 golü oluyor.yahu defans oyuncularinin bile gol adedi bundan fazla.bakin luganoya,bakin servete.yani pes derler buna.adamda mücadelede yok.veya mücadele etmeye calissada gücü yok buna.yerlerde sürünüyor.top kaybediyor.ayaginda saklayamiyor hemen aliyorlar az biraz fiziksel güc kullanan rakip oyuncular.bu adam koskoca bir sifir

Yorum

• koskoca 90 dakika icinde en cok top kaybini o yapmistir herhalde.maci canlidan izleme tekrari olaniniz varsa hodri meydan sayin bastan sonada görelim kac top kaybi var ve kac top calmis rakipten.paslarinin yüzde kaci gelmis ve yüzde kacini rakibe kaptirmis.bu adamdan ne oyun kurucu olur,ne kenar cizgi adami,ne acikta oynayan forvet,ne ön libero hic birsey olmaz.cünkü yetenekleri hic bir bölge icin yeterli degil.elle tutulur bir özelligi yok.tam bir fiyasko.

Yorum

• viva gustavo colman

forza tango

:meşale2:

Yorum

• Ooooooooo gustavo colmannnnnn
                      oooooooo gustavo colmannnnnnnnnnnnn

Yorum

• renkdaşlar kumaşı iyi bir fubolcu. nede olsa arjantinli. bize maç kazandırdığını hatırlayatlım. Yataraya sabır ve desteği bu adama da gösterin. Daha iyi olacaktır.

Yorum

• Bence vasat bir performans gösterdi.
                          Ikinci yarida yattaraya gönderdigi mükemmel pas aklimda kalan en iyi aksiyonu idi.
                          Fizik olarak güclü olmadigindan yeterince etkili olamiyor,daha güclü olmasi gerekiyor.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Colman fizik olarak yeterince güçlü değil bence..
                            bugünkü maçta havanında yağmurlu olması böyle teknik oyuncuları olumsuz etkiliyor.
                            her geçen gün kendini geliştiriyor, daha iyi olacaktır.

Yorum

• bu maçta çok iyi değildi yine ağır olmasının cezasını çekti ama bu çocukta iş var hele yattaraya öyle bir pas attıki tam ayagına çok güzeldi...ben çok şey bekliyorum colman'dan...

Yorum

• Fizik olarak TSL ligi için tam hazır değil.. Zeminde kötü olunca vasatı aşamadı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X