Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Idare eder. En buyuk destekliyicisi Selcug'un eksikligini hissettik hepimiz.

Yorum

• her geçen hafta takıma daha faydalı oluyor...

inşallah daha iyi olur...

bu maç fena değildi...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hep böyle ol colman ah şu yattaranın attığı topu tutabilsen ne organize bir takım derdi takımı eleştiren arkadaşlarımız !!

Yorum

• Yakından daha yakışıklı .

Şaka bir yana pek takip etme şansı bulamadım maçı tribünde. Ancak bir iki kez top ayağındayken izleme fırsatım oldu gene harikalar yaratıyordu.Maçın geneliyle alakalı yorum yapabilecek kadar seyretmedim.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yakından daha yakışıklı .

Şaka bir yana pek takip etme şansı bulamadım maçı tribünde. Ancak bir iki kez top ayağındayken izleme fırsatım oldu gene harikalar yaratıyordu.Maçın geneliyle alakalı yorum yapabilecek kadar seyretmedim.

Maçtan sonra seni çok aramış ama bulamamış
            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
            **Latocan**

Yorum

• Selçuk'un olmayışı onuda etkiledi. Maçta ona dair akılda kalan harcadığı net bir pozisyon vardı. Yattara'nın attığı mükemmel pasta topu ona yakışmayacak bir şekilde kontrol etmeye çalıştı ve topu kaybetti...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Benim anlamadigim hala uyum sorunundan bahsediliyor , yanindaki adama pas verememek uyum sorunumu acaba cok top kaybediyor ,elimizde patlamis bir bomba olarak goruyorum kendini gelistirmesi lazim...
                Kahpe Bizans;
                Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• colman bu maçtada iyiydi....
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• gerçekten iyiydi.top ayağına yakışıyor.bir hüseyinin ayağına top gelince birde colmanatop gelince bakıyorum.anlıyorum o zaman colman büyük oyuncu.birde pasları çok şık.tam performansına çıktığında onu kimse tutamaz aha da buraya yazıyorum
                    Umut Bulut

Yorum

• bu mactada süperdi mücalesine hayranım
                      Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• defansif ve ofansif anlamda takımımız adına büyük bir güç.. attıgı paslara hayranım..
                        Bazen pas hataları yapabiliyor. Ama gün geçtikçe daha az pas hatası yapıyor.
                        Yaptığı pas hataları oyun kilitlendiğinde oyunu acmak için yaptıgı pas hataları.. Colman Risk almayı seviyor
                        En son yns_emre61 tarafından düzenlendi; 15.11.2008, 11:31.
                        7n bitirdin bizi

Yorum

• yine o acayip paslarından attı bir iki tane.
                          adam hiç beklenmeyen yerlere öyle bir pas atıyorki forvete alda at diyor resmen.
                          forvetler de iş olsa 2 asisti vardı ama yok işte.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Hatalı pas yüzdesini 75% den 50% ye düşürdü. Demek ki kendini geliştiriyor. Zamanla daha iyi olacaktır.

Yorum

• Manyak paslar veriyor adam ya. Ama bizimkiler daha alışamadı..

Ayakkabılarına hayranım Colman..
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Manyak paslar veriyor adam ya. Ama bizimkiler daha alışamadı..

Ayakkabılarına hayranım Colman..
                                bence colmanın artık ayakkabılarıyla kafasındaki bandı özleşti yani her maçta aynısını giyecek
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Çalışıyor...
                                X