Idare eder. En buyuk destekliyicisi Selcug'un eksikligini hissettik hepimiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
her geçen hafta takıma daha faydalı oluyor...
inşallah daha iyi olur...
bu maç fena değildi...
Yorum
-
Yakından daha yakışıklı.
Şaka bir yana pek takip etme şansı bulamadım maçı tribünde. Ancak bir iki kez top ayağındayken izleme fırsatım oldu gene harikalar yaratıyordu.Maçın geneliyle alakalı yorum yapabilecek kadar seyretmedim.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakından daha yakışıklı.
Şaka bir yana pek takip etme şansı bulamadım maçı tribünde. Ancak bir iki kez top ayağındayken izleme fırsatım oldu gene harikalar yaratıyordu.Maçın geneliyle alakalı yorum yapabilecek kadar seyretmedim.
Maçtan sonra seni çok aramış ama bulamamışDüşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
Benim anlamadigim hala uyum sorunundan bahsediliyor , yanindaki adama pas verememek uyum sorunumu acaba cok top kaybediyor ,elimizde patlamis bir bomba olarak goruyorum kendini gelistirmesi lazim...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
gerçekten iyiydi.top ayağına yakışıyor.bir hüseyinin ayağına top gelince birde colmanatop gelince bakıyorum.anlıyorum o zaman colman büyük oyuncu.birde pasları çok şık.tam performansına çıktığında onu kimse tutamaz aha da buraya yazıyorum♥Umut Bulut♥
Yorum
-
bu mactada süperdi mücalesine hayranımBaşkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
defansif ve ofansif anlamda takımımız adına büyük bir güç.. attıgı paslara hayranım..
Bazen pas hataları yapabiliyor. Ama gün geçtikçe daha az pas hatası yapıyor.
Yaptığı pas hataları oyun kilitlendiğinde oyunu acmak için yaptıgı pas hataları.. Colman Risk almayı seviyorEn son yns_emre61 tarafından düzenlendi; 15.11.2008, 11:31.7n bitirdin bizi
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Manyak paslar veriyor adam ya. Ama bizimkiler daha alışamadı..
Ayakkabılarına hayranım Colman..OSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum