MRA ya çok iş düşüyor. motive edip sezona hazırlamalı colmanı. bu kadar sene trabzonsporda ve bunun getirdiği psikolojik yorgunluk var sadece. bunun dışında yeteneklerine kimse laf edemez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Hakkını vermek lazım....
Colman maçın ikinci yarısında , özellikle Malouda oyununa girdikten acayip bir şekilde ortaya çıktı ( anlam veremedim, halbuki Malouda aynı takım arkadaşları gibi bordo-mavi giyiyordu. "Liverpol kırmızısı" ile sahaya çıktığını gören var mıydı ?) .
Bir ara azgın boğalar gibi ilerde bastı. Top alıp yapmaya başladı...Eski Colman, daha doğrusu olması gereken Colman'ı görür gibi olduk. Ancak maçın ilk yarısı sahada yoktu. Bilemeyiz belki de gücünü maçın sonuna sakladı.
Tıpkı MRA'nın dediği gibi; .... rakip bizden daha hazırlıklı, fit, gücümüzü ekonomik kullanmalıyız....
Tabi hocasının sözünü dinlemesi de artı bir puan Colman için...Tek korkum aldığı kartın onu hedeften uzaklaştırması, kafasının dağılması....
Adam olacak bu çocuk da biz göremeyeceğiz.....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Gustavo Alejandro Colman
Takimin acik ara en iyisiydi. Pas yapabilecegi biri oldugu zaman tabi daha da iyi oluyor (bknz. malouda)
Kirmizi Kartda da hic sucu yoktu, hakem abartti."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk - Colman ikilisinde Selçuk'un doğuştan futbol fundementalinin dibi olan isabetli uzun top ve duran top kullanma becerisi dışında oyun içinde Colman çok daha ön plandaydı. Colman temel özellikleri itibariyle çok ideal bir box to box oyuncusu. Ben yeteneğine, kalitesine çok fazla güveniyorum, inanıyorum. Yeter ki takım yeterli kalitede ve ahenkte olsun.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum