Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha önceden konuşulmuştur da haberim yok.. TFF'ye göre Colman'ın sözleşmesi bitiyor... Uzatma opsiyonu var mı bizim nedir?

GUSTAVO COLMAN

Kişisel Bilgiler
    Doğum Yeri : BUENOS AIRES
    Doğum Tarihi : 19 Nisan 1985
    Uyruk : ARG

Lisans Bilgileri
    Lisans No : 14729
    Kulüp : TRABZONSPOR A.Ş.
    Sözleşme Başlangıç T. : 30 Haziran 2008
    Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2013

GUSTAVO COLMAN - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

oyuncu hareketleri bölümünde yenilendiği gözüküyor
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1168294
      oyuncu hareketleri bölümünde yenilendiği gözüküyor
      Eyvallah sağol
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Colman, Hector Cuper'in yani vatandaşının takımına gidecektir belki görüşmeye gitmiştir. =)

Yorum

• Amma abarttınız yani. Olayı mikro milliyetçilik boyutuna taşıdınız neredeyse. Oldu olacak Arjantin'e savaş açalım.

Adam özür dilemiş... Herkes insan, olur böyle şeyler. Kapatın artık şu konuyu.

Yorum

• Her geçen gün gözümden düşüyorsun.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amma abarttınız yani. Olayı mikro milliyetçilik boyutuna taşıdınız neredeyse. Oldu olacak Arjantin'e savaş açalım.

Adam özür dilemiş... Herkes insan, olur böyle şeyler. Kapatın artık şu konuyu.
              Ozur dilediyse tamamdir. Mac esnasinda olur oyle seyler adrealinden dolayi.
              Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İnsanların bu olayaın ardından özür dilemesine rağmen hala tepki göstermesinin sebebi Colman'ın neredeyse 2 yıldır top oynamamasıdır.Pas hatası yapar,top çaldırır,umursamaz tavırları vardır..ve bu olay bütün bunların üzerine tuz biber ekti.Sezon sonu gelen teklifin büyüğüne küçüğüne bakılmadan yollanmalı..Batalla'ya bak bir de buna..

Yorum

• Olayda Mustafa Yumlu'nun hatası da var. Adam Arjantin'li vatandaşı ile konuşuyor ve kavga eder bir hali yok. Öyle bir durumda biri beni de alıp götürmeye kalksa sinirlerim tepeme çıkar ve belki aynı tepkiyi gösterirdim. Ki Mustafa neredeyse kucağına alıp kaçırmaya çalışacak Colman'ı. Mustafa'nın olayı yanlış anlaması, Colman'ın da sinirlerine hakim olamaması medyaya da iyi haber çıkarmış oldu. Tahmin ediyorum Colman'ın derdini anlatabilecek kadar Türkçe bilemiyor olmasının da bu yaşanan da payı vardır.

Diğer yandan Colman sezon başından beri bu takımın oyuncusu değil. Bariz şekilde diğer bazı arkadaşları gibi gitmek için gün sayıyor. Para alıyorum bari oynayayım modunda takılıyor. Bu tokat olayını "adam çok hırslı ya helal olsun" diye yorumlayanlar Colman'ın neredeyse her maç kasıtlı tekmelerini de hırsına bağlıyor. Bence bu hırs değil, yetersizlik, inançsızlık ve umursamazlık.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olayda Mustafa Yumlu'nun hatası da var. Adam Arjantin'li vatandaşı ile konuşuyor ve kavga eder bir hali yok. Öyle bir durumda biri beni de alıp götürmeye kalksa sinirlerim tepeme çıkar ve belki aynı tepkiyi gösterirdim. Ki Mustafa neredeyse kucağına alıp kaçırmaya çalışacak Colman'ı. Mustafa'nın olayı yanlış anlaması, Colman'ın da sinirlerine hakim olamaması medyaya da iyi haber çıkarmış oldu. Tahmin ediyorum Colman'ın derdini anlatabilecek kadar Türkçe bilemiyor olmasının da bu yaşanan da payı vardır.

Diğer yandan Colman sezon başından beri bu takımın oyuncusu değil. Bariz şekilde diğer bazı arkadaşları gibi gitmek için gün sayıyor. Para alıyorum bari oynayayım modunda takılıyor. Bu tokat olayını "adam çok hırslı ya helal olsun" diye yorumlayanlar Colman'ın neredeyse her maç kasıtlı tekmelerini de hırsına bağlıyor. Bence bu hırs değil, yetersizlik, inançsızlık ve umursamazlık.
                    Daha gecen sene Zokora, Colman ve Alanzinho´yu has Trabzonlu ilan etmediniz mi, Emre´ye hak ettigi ceza kestiklerinde! Simdi de bu Takimin
                    Futbolcusu degil.

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alıntı:
                      haydar6153 tarafından yazılan
                      bizim taraftarın bitmedi "iki estetik hareket yapan adama sevdası"... süper ligde ortasahada çıtkırıldım adam oynatma lüksü bir tanedir.Bu ya Adrian ya Alan ya başkası , serkanın bile ortasahada oynaması halinde colmanda daha fazla verim vereceği düşüncesindeyim.

Alıntı:
                      haydar6153 tarafından yazılan
                      vasat bir topçunun vasatı aşabilmesi için scoutların aradığı ilk şart: istikrar...
                      colman bunu 5 senede aşamadığına göre hala vasat bir topçu..
                      dün iyi idi.

hala aynı düşüncelerdeyim.

hala daha aynıyım
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• yaptığım yorumlardan seçmeler, hepsinin doğru olmasına üzüldüm takımım adına...:1-sıradan topçu, kimse yükseklere çıkarmasın iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağı....kız gibi yumuşak, saçma sapan pas hataları, hucüma çıkarken tanker gibi ağır kalkması vs dua etsin ordu maçında arkasını toplayan her yere koşan soner vardı yoksa o top kayıpları çok pahalıya mal olurdu...kimse sakatlıktan yeni çıktı edebiyatı yapmasın trabzonsporda oynayan bir orta saha oyuncusu aynı maçta takım hücüma çıkarken minimum 3-4 top kaybetmez,, kaybedemez..
                        2-ya herkeste bi koşuyor kelimesine takılıyor iyi de hocam kaç tap çaldı ? kaç kere girdiği ikili mücadeleyi kazandı ? emre her omuzda 2 m geri fırlattı bu adamı , topla çıkarken 2 çok önemli hata yaptı ve ikiside çok çok tehlikeli pozisyona dönüştü.Özellikle topla ilk çıkışlarda çok ağir bu adam nacizane olarak yıllarca top oynayan biri olarak söylüyorum bize geldiğinden beri hep ortada idim bu adam için bazen fena değil bazen berbat ama canlı birkaç maçtan sonra malesef bizim takım için yeterli değil ince ,çelimsiz vücüduna rağmen çok ağir çıkışları var ve ikili mücadelede çok zayıf
                        3-şampiyon olacak bir takımın orta alan oyuncusu değil tabi henüz ..daha yaşı genç ve bizde ilk senesi bakalım seneye nekadar koyacak üstüne (2009 tarihli yorumlarım)
                        4-bence en iyi olduğu maçlarda da sorunu bu adamın..topu ayağina aldığı anda çok yavaş bariş memiş misali ani splinter olsa topu aldığı anda hem adam gececek hem daha fazla pas yapma imkanı doğacak..yaşı genç inşallah daha ii olacak (2009)
                        5-kasmaya gerek yok duygusal düşünüyosunuz hata yapıyosunuz bence. bende seviyorum ama tsyi dha çok seviyorum ve şampiyonluk istiyorum colmanvari oyuncularla şampiyon olunmaz ama kendini geliştirir takıma adapte olursa kalsın tabiki (2009)

özetle 5 senede bana kendini sevdiremedi hiç oysa serkanı, halili bile sevdiğim (beğendiğim) dönemler olmuştu.
                        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Inadna Colman diorum avrupadaki maxlardaki en ii adamizdi...bu sene bence gelisen kotu surectn etkilendigini duusnuyoru....
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha gecen sene Zokora, Colman ve Alanzinho´yu has Trabzonlu ilan etmediniz mi, Emre´ye hak ettigi ceza kestiklerinde! Simdi de bu Takimin
                            Futbolcusu degil.
                            Zokora'nın attığı tekmeden haz almayan Trabzonspor'lu yoktur sanırım. Ama bütün bunlar Trabzonspor'da oynamak için yeterli olmuyor. O zaman her tekmeciyi "helal olsun" deyip takımda mı tutacağız? Evet, şu an görünen şey Colman Trabzonspor'un oyuncusu değil. Son maçların çoğunda bariz şekilde atılmaya yönelik hareketleri var. Bunlar hırsından kaynaklanan şeyler değil.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Haber61de resimlere baktim colman yumluyla baristi.Colman orda cok mutlu görünüyor.
                              Colmanin Takimdan ayrilmak istedigini düsünmüyürum.Adam sadece suanki halimize sinirleniyor.
                              Colman Trabzonsporludur.Bu benim düsücem,biraz cok abartildi bu "olay"
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haber61de resimlere baktim colman yumluyla baristi.Colman orda cok mutlu görünüyor.
                                Colmanin Takimdan ayrilmak istedigini düsünmüyürum.Adam sadece suanki halimize sinirleniyor.
                                Colman Trabzonsporludur.Bu benim düsücem,biraz cok abartildi bu "olay"
                                Çok sinirleniyorsa adam akıllı oynardı....Bu sene adam akıllı oynadığı 1 maç hatırlamıyorum...

Colman sadece para sına sinirleniyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim