Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaptigi bu hareketle kendini takimin ustunde gordugunu gostermistir. Hala neyi tartisiyorsunuz. Hakli diyenler var inanilicak gibi degil. Her ne kadar Mustafanin oyununu begenmesenizde bu durumda colmani nasil hakli gorebiliyorsunuz anlam vermekte gucluk cekiyorum. Tokadi yiyen Jaja olsaydi da aynen konusucakmiydiniz cok merak ediyorum. Tiksinmeye basladim su forumda takila takila ya.
    Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Bu Istanbul Medyasin taaaa..... Arif Erden yolla gitsin falan diyor ulan Emre irkcilik yapiyor,küfür ediyor hersey ediyor birsey demiyorsunuz.Melo Rierayi neredeyse öldürdü yollayin demedi !!!! Trabzonsporun Oyuncusu kendi Oyuncusunu itiyor hemen kiyameti kopariyorsunuz
      hosunuza gidiyor degilmi....Yumrukta yok nerde gördüyseler.... Bukadarda abartilmaz.... Arkandayim Colman.5 Senedir bizdesin umarim Sözlesmenin sonuna kadar bizde kalirsin.Hizli bir forvet alinsin ki paslarini atabilsin.Burak ve Umuta defansin arkasina müthis paslar atiyordu.Bizim suanki Tanklarimizla olmaz.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 1,5 yildir adam gibi oynadigi kac mac var arkadaslar ?

5'i gecer mi ???
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ciksin ozur dillesin sezon sonuna kadar da tolunay hoca onu 11e koysun yine eskisi gibi olur...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Istanbul Medyasin taaaa..... Arif Erden yolla gitsin falan diyor ulan Emre irkcilik yapiyor,küfür ediyor hersey ediyor birsey demiyorsunuz.Melo Rierayi neredeyse öldürdü yollayin demedi !!!! Trabzonsporun Oyuncusu kendi Oyuncusunu itiyor hemen kiyameti kopariyorsunuz
            hosunuza gidiyor degilmi....Yumrukta yok nerde gördüyseler.... Bukadarda abartilmaz.... Arkandayim Colman.5 Senedir bizdesin umarim Sözlesmenin sonuna kadar bizde kalirsin.Hizli bir forvet alinsin ki paslarini atabilsin.Burak ve Umuta defansin arkasina müthis paslar atiyordu.Bizim suanki Tanklarimizla olmaz.

Aynen katılıyorum. Şikecilerin şakşakçısı NTV internet sitesinde yıldırım haber koymuştu Colman tokatladı diye. Tokatlama falan yok Çekil be gibi bir sitem var. Bizans oyunlarına gelmeyelim. Artı şuda varki Bu takımda seyiriclerle aynı duyguları yaşıyan aynı frekansta olan bir tek Colman ve Zeki Yavruyu gördüm yakın zamanda ben. Şu andaki konumumuz itibarıyla Dün gülücükler dağıtacak bir durumu yoktu takımımızın ama Mustafayla Bamba sağolsun sanki UNİCEF in dostluk maçına cıkmışız gibi gulucukler dagıtıp duruyordu maç boyunca. Colman!ın bir röportajında okumuştum "Trabzonspor şampiyon olursa eğer Arjantinde bununla ilgili bir adak ta bile bulunduğunu söylüyordu. Futbolculugunu iniş çıkışlarını tartışabiliriz ama Trabzonsporlulugunu tartışamayız. En nefret ettiğimiz Emre o olaylı maça çıkarken bizimkiler cıkış tünelinde emre ile sarmaş dolaşken intikamımızı sahada yine o almaya çalışmıştı.
            En son aurora tarafından düzenlendi; 16.03.2013, 23:59.
            Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Bizim milletimize herşey müstahak, bu adamın Trabzonspora bakış açısını fark edemedinizmi?
              her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim milletimize herşey müstahak, bu adamın Trabzonspora bakış açısını fark edemedinizmi?
                bu yorumu yaparken sadece son sayfayı okumuştum, bir kaç sayfa daha geriye doğru okudum tek birşey diyorum, yazıklar olsun böyle taraftara..
                her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Takımdan ayrılmak istediği çok net. Hakikaten artık takımdan ayrılmak isteyen varsa kim olursa olsun tutmayacaksıncılara hak vermeye başladım.

Maç sırasında sinirlenip kadro dışı bırakılsın falan dedim de değerli oyuncu Colman. Değersizleştirmeyelim. Sene sonunda muhakkak ayrılmalı ama bize adam gibi bir bonservis getirerek. Yok öyle kadro dışı bırakılıp bonservissiz gönderilmek.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Yaptigin terbiyesizliktir. Ama affedilebilir.

Sen cik adam gibi oyna takimina puan kazandir. Senden tiksinmeye basliyacagim. Takim bu haldeyken nasil sorumluluk almazsin. Bu takimi yurutcek adamsin sensin.

ARTIK AGIRLIGINI KOY ORTAYA!!!!!!!!!!

Yorum

• Çok kötü bir görüntü idi ama fazla kızmadım. Ha, gerçekten gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok.

Yorum

• Çok yanlış yaptın çok. Hemşerinle gülerek forma değiştirecek daha sonra da salına salına yürüyecektin.
                        O zaman sıkıntı olmazdı.
                        Bu olay çok abartıldı. Bunda medyanın payı büyük. Ortada tokat, yumruk felan yok.
                        Keşke hiç yaşanmasaydı. Ama takımın içinde bulunduğu psikoloji ve maçın atmosferini düşününce bunlar sahada istemesek de olur.
                        Adam arkadaşını odaya kitleyip patakladı, iki gözünü morarttı bu kadar konuşulmadı bu ülkede.
                        En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 17.03.2013, 10:58.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Mustafa’ya tokat atan Colman’ın soyunma odasında defalarca özür dilediği ortaya çıktı. Ancak her şeye rağmen Arjantinli ağır ceza alacak

Bursa maçının son dakikalarında Batalla ile tartışan Colman, mücadele sonunda da kendi takım arkadaşı Mustafa’ya tokat atmıştı. Soyunma odasında günah çıkartan Colman ise Mustafa’dan özür diledi ve “Batalla benim çok iyi bir arkadaşım ve vatandaşım. Sürekli görüşürüz. Maç sırasında kendisine çok sert bir faul yapmıştım, daha sonra da kendisinden özür dilemek üzere yanına gittim. Tam o sırada Mustafa galiba beni yanlış anladı. Niye onla konuşuyorsun gibilerinden bir şeyler söyledi ve tartıştık. Sonra da istenmeyen işler oldu. Binlerce kez özür diliyorum” dedi.

Yorum

• Daha önceden konuşulmuştur da haberim yok.. TFF'ye göre Colman'ın sözleşmesi bitiyor... Uzatma opsiyonu var mı bizim nedir?

GUSTAVO COLMAN

Kişisel Bilgiler
                            Doğum Yeri : BUENOS AIRES
                            Doğum Tarihi : 19 Nisan 1985
                            Uyruk : ARG

Lisans Bilgileri
                            Lisans No : 14729
                            Kulüp : TRABZONSPOR A.Ş.
                            Sözleşme Başlangıç T. : 30 Haziran 2008
                            Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2013
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Uzatti zaten sözlesmesini.Yanilmiyorsam 2016ya kadar.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• TFF geriden geliyor dediğin gibi o zaman.. Transfermarkt'ta da böyle...

Bu zamandan beri takımda: 01.07.2008 - 4 yıl, 8 Ay ve 16 gün
                                Sözleşme sonu: 30.06.2016
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Yükleniyor...
                                X