Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tango zamanı

Kendini özel olarak Galatasaray'a hazırladığını ifade eden Colman "Büyük maçların adamıyım. İstanbul'da bunu kanıtlayacağım" dedi.

Tam motivasyon
    Gösterdiği performansla taraftarın gönlüne taht kuran Colman, Galatasaray derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tangocu, kendisini özel olarak İstanbul'daki karşılaşmaya hazırladığını belirterek, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.

3 puana yakınız
    Colman büyük maçların futbolcusu olduğunu da belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray karşısında bunu kanıtlayacağım. İstanbul'a lider gidip, lider olarak döneceğiz. Taraftarımızın için rahat olsun. Yakaladığımız çizgiyle 3 puanı alan taraf biz olacağız."

Hadi "Colman" göster kendini bu maç gs savunmasının arkasına atacağın topları dört gözle bekliyorum...
    .

Yorum

• Colman bu başta performansının üstüne çıkması lazım..
      Bu tip maçlar takıma gelen yeni oyuncular içinde önemli...
      İnşallah maça damgasını vuran isimler arasında olur...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Cok sey bekliyoruz kendisinden gs macinda insallah güzel bir performans sergiler .

Yorum

• Colman bu maçta sana çok ihtiyacımız olacak göster kendini

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatasaray maçının yıldızlarından olacak , arkaya attığı müthiş toplarla ...

Serkan ' ın geçen maç yaptığı 3 asistin benzerini Colman + Selçuk ikilisinden bekliyorum . Ciddi anlamda ...
            Bir hafta önce bu yorumu yapmıştım . Aynen geçerliliğini sürdürüyor . Galatasaray maçının yıldızlarından ...

Galatasaray ' ı orta sahasını en son Bursaspor maçında gördük , kaleci pas atıyor , Yusuf topu sürüyor . Ve pasını attığında en geriden gelen adam golü atıyor . Peki bu arada Galatasaray'lılar ne yapıyor bu arada ? Bende çözemedim daha onu Köy takımı Bellinzola ' da çok rahat geçmişti bu Gs'nin orta sahayı ... Hücum güçleri adamların Galatasaray sayesinde güçlü olmuştu , gözükmüştü

Böyle bir orta sahada Colman fazla sıkışmayınca , paslarını çok daha rahat atacak . Oyunu çok daha rahat okuyacak . Sonunda da olan Galatasaray ' a olacak

Yorum

• Colman, Antalya maçında ömerin çıkardığı şutun gs maçında gol olur İnşallah...

Yorum

• colman o güzel paslarını ve şutlarını bekliyoruz bu maçtada

Yorum

• Artık patla be Tangocu, o potansiyel var sende.

Yorum

• Szymek ilk 2 maçında patlamasını yapmıstı be colman
                    Böyle devam edersen performansının karşılığını alıyorusun(Yedek)

Yorum

• Insan 1 topu bile olumlu kullanamazmı ya!
                      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Çalım atmadan direk pas atsa çok daha faydalı olucak takıma..Son anlarda çektiği şutu,bol bol denemeli bence..

Kötüydün Colman..
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• kötüydün...

sende takımdaki fedailerdendin...

dünyayıı kurtaran adam rolündeydin her pozisyonda maşallah...
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• şaşırttın, yerinde oynamadığını düşünüyorum ama ciddiyetsizliğine ne demeli?
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• tamamen bir zaman kaybı ve hayal kırıklığısın.
                              başka söze gerek yok.
                              dalga geçerek oynayan ciddiyetsizin tekisin.

Yorum

• evet sahada çok ciddiyetsiz duruyor....neden bu şekilde yapıyorsun Colman...daha ciddi ol....nerde o szymkowiak......

Yorum

Çalışıyor...
                                X