Dön usta
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Videoton maçında kafası transferde olan bir Colman vardı. Yeniden forma giydiğinde yine aynı Colman olursa hiçbir şey değiştirmez tabii...İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoton maçında da Colman vardı.
Onluda onsuzda ben bir değişmeyeceğini düşünüyorum.
Hoca değişmeli.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
aynen.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'a ümit bağlamak, ne kadar zor durumda olduğumuzu gösteriyor.
Çünkü hatırladığım kadarıyla Colman istikrarlı olarak istifade etme imkanımız olmayan bir oyuncuydu, maç seçiyordu.
istikrar malesef sıfır.
oynadığında oynuyor ama maç çok seçiyor. 1 oynuyor 10 yatıyor."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında gönderilecek büyük ihtimalle. Ondan sonra da nasıl Jaja'yı hala arıyorsak Colman'ı da aramaya devam edeceğiz. Sağolsun hocamızın kadro dağıtmakta üstüne yok.
böyle taraftara böyle hoca...
Yorum
-
Keyif adamidir colman. Bize batalla gibi gorev adami lazimİlk olarak Serhat ŞAHİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen.
istikrar malesef sıfır.
oynadığında oynuyor ama maç çok seçiyor. 1 oynuyor 10 yatıyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Söyleyeceğın lafların, anlatacağın fikirlerin varsa söyle de bilgilenelim. Yoksa da böyle içi boş, anlam içermeyen cümlelerle kalabalık yapma.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle taraftara böyle hoca...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
aslında çok basit bir şey söyledim...böyle taraftara böyle bir hoca...İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyleyeceğın lafların, anlatacağın fikirlerin varsa söyle de bilgilenelim. Yoksa da böyle içi boş, anlam içermeyen cümlelerle kalabalık yapma.
hani diyorsunuz ya hoca kadro dağıtıyor oyuncuları kacırıyor diye...
en basitinden umutu burak ı bu taraftar kaçırmıstır daha örnekleride vardır....eğer senol hoca denildiği gibi oyuncu kacırtıyorsa bunu bu taraftardan görüp yapıyordur diyorum bende...
Yorum
-
Kimi kaçırtmışım? Adamı kaçırtmayın diyoruz işte. Futbolculara ilkokul bebesi muamelesi yapmanın anlamı yok. Bunların hepsi koskoca yetişkin adamlar. Futbolunu oynuyor, takım için yapması gerekenleri yapıyorsa gerisi kendini bağlar.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında çok basit bir şey söyledim...böyle taraftara böyle bir hoca...
hani diyorsunuz ya hoca kadro dağıtıyor oyuncuları kacırıyor diye...
en basitinden umutu burak ı bu taraftar kaçırmıstır daha örnekleride vardır....eğer senol hoca denildiği gibi oyuncu kacırtıyorsa bunu bu taraftardan görüp yapıyordur diyorum bende...
Özel hayatında naparsa yapsın adam. Hepimiz çalışıyoruz. Akşam gece kulübüne gittik diye patron gelip bizi işten mi atabilir mi yahu? Hoca aynısını Jaja'ya da yaptı. Yabancı oyunculara karşı son derece disiplinli, taviz vermez olan hocamız nedense yerli oyunculara karşı ise melek suratlı oluyor. Kendisine ana bacı küfür eden Engin'i hemen affedebiliyor ama Jaja içki içiyor diye kadrodan yollatıyor.
Sakatmış. Sen onu külahıma anlat.En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 07.11.2012, 15:23.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum