Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dön usta
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yeter artık dön de topla şu takımı

Yorum

• Önümüzdeki transfer döneminde takımından ayrılacağını düşünüyorum.

Yorum

• Videoton maçında da Colman vardı.

Onluda onsuzda ben bir değişmeyeceğini düşünüyorum.

Hoca değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Videoton maçında da Colman vardı.

Onluda onsuzda ben bir değişmeyeceğini düşünüyorum.

Hoca değişmeli.
            Videoton maçında kafası transferde olan bir Colman vardı. Yeniden forma giydiğinde yine aynı Colman olursa hiçbir şey değiştirmez tabii...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Colman'a ümit bağlamak, ne kadar zor durumda olduğumuzu gösteriyor.

Çünkü hatırladığım kadarıyla Colman istikrarlı olarak istifade etme imkanımız olmayan bir oyuncuydu, maç seçiyordu.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman'a ümit bağlamak, ne kadar zor durumda olduğumuzu gösteriyor.

Çünkü hatırladığım kadarıyla Colman istikrarlı olarak istifade etme imkanımız olmayan bir oyuncuydu, maç seçiyordu.
                aynen.
                istikrar malesef sıfır.
                oynadığında oynuyor ama maç çok seçiyor. 1 oynuyor 10 yatıyor.
                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Devre arasında gönderilecek büyük ihtimalle. Ondan sonra da nasıl Jaja'yı hala arıyorsak Colman'ı da aramaya devam edeceğiz. Sağolsun hocamızın kadro dağıtmakta üstüne yok.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arasında gönderilecek büyük ihtimalle. Ondan sonra da nasıl Jaja'yı hala arıyorsak Colman'ı da aramaya devam edeceğiz. Sağolsun hocamızın kadro dağıtmakta üstüne yok.

böyle taraftara böyle hoca...

Yorum

• gelse de çok birşey değişmez. sorun çok daha büyük trabzonsporda..

Yorum

• İlk olarak Serhat ŞAHİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen.
                        istikrar malesef sıfır.
                        oynadığında oynuyor ama maç çok seçiyor. 1 oynuyor 10 yatıyor.
                        Keyif adamidir colman. Bize batalla gibi gorev adami lazim
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Akhisar maçında sahada olur mu acaba?
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            böyle taraftara böyle hoca...
                            Söyleyeceğın lafların, anlatacağın fikirlerin varsa söyle de bilgilenelim. Yoksa da böyle içi boş, anlam içermeyen cümlelerle kalabalık yapma.
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Söyleyeceğın lafların, anlatacağın fikirlerin varsa söyle de bilgilenelim. Yoksa da böyle içi boş, anlam içermeyen cümlelerle kalabalık yapma.
                              aslında çok basit bir şey söyledim...böyle taraftara böyle bir hoca...

hani diyorsunuz ya hoca kadro dağıtıyor oyuncuları kacırıyor diye...

en basitinden umutu burak ı bu taraftar kaçırmıstır daha örnekleride vardır....eğer senol hoca denildiği gibi oyuncu kacırtıyorsa bunu bu taraftardan görüp yapıyordur diyorum bende...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aslında çok basit bir şey söyledim...böyle taraftara böyle bir hoca...

hani diyorsunuz ya hoca kadro dağıtıyor oyuncuları kacırıyor diye...

en basitinden umutu burak ı bu taraftar kaçırmıstır daha örnekleride vardır....eğer senol hoca denildiği gibi oyuncu kacırtıyorsa bunu bu taraftardan görüp yapıyordur diyorum bende...
                                Kimi kaçırtmışım? Adamı kaçırtmayın diyoruz işte. Futbolculara ilkokul bebesi muamelesi yapmanın anlamı yok. Bunların hepsi koskoca yetişkin adamlar. Futbolunu oynuyor, takım için yapması gerekenleri yapıyorsa gerisi kendini bağlar.

Özel hayatında naparsa yapsın adam. Hepimiz çalışıyoruz. Akşam gece kulübüne gittik diye patron gelip bizi işten mi atabilir mi yahu? Hoca aynısını Jaja'ya da yaptı. Yabancı oyunculara karşı son derece disiplinli, taviz vermez olan hocamız nedense yerli oyunculara karşı ise melek suratlı oluyor. Kendisine ana bacı küfür eden Engin'i hemen affedebiliyor ama Jaja içki içiyor diye kadrodan yollatıyor.

Sakatmış. Sen onu külahıma anlat.
                                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 07.11.2012, 15:23.
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim