Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir başka vatandaşı var ayrıca arkadaşı. Hadi o kişi bu olsa inanırım ama diğerine inanmak gelmiyor içimde.
    Ayriyeten ben konuşmuştum onlarla böyle bir durum söz konusu değildi.. Taa lig tv spikeri maçımızda bu iddiayı ortaya attığı gün irtibata geçmiştim. Böyle bir durum olsa en azından bende öğrenebilirdim.
    En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 21.09.2012, 18:30.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabi ki öyle, ben gitmek istiyor diye eleştirmedim, ama çocuğunun okulunun bahane olarak öne sürülmesi çok mantıksız. Ayrıca gitmek isteyen gidemez, bunu futbolcuların kafasına zamanında sokamadığımız için bu hale geldik. Sözleşmesi devam eden hiç kimse takımını razı etmeden gidemez.
      Burası çok önemli.
      Ben bizim taraftara bitiyorum. Ben Colman'a ne diye empati yapacağım o bana yapsın. Aynı şey iyileştirme muhabbetinde de aynı. Yok böyle olur mu bu paraya bu oynar mı deyip kötü oynadığı ya da neredeyse hiç oynamadığı maçlardan sonra bu konuyu gündeme getiren, suçu yönetime ya da teknik heyete atan, Colman'nın bu şekilde tatmin olmasını normal bulanları şimdi bir kez daha dinlemek istiyorum.

Oyuncular profesyonelse kulüpte profesyonel o kadar. Oyunculara empati yapmaktan ötekine hak verip berikini hoş görmekten iliğimiz kemiğimiz kurudu.

Ha gitmek mi istiyorsun kardeşim, buyur getir değerin budur getir git dersin a2 ye yollarsın olur biter.

Yorum

• arkadaşlar bu şahısin url si https://facebook.com/claudioeloy.fernandez?refid=12
        Liverpool FC Trabzonspor
        Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birşey soracağım. Colman'la fotosu var mı hiç?
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birşey soracağım. Colman'la fotosu var mı hiç?
            tabiki körü körünede uyduracak değilim hatice.var fotoğrafları.
            Liverpool FC Trabzonspor
            Steven Gerrard

Yorum

• Estağfurullah.. Uyduruyorsun demedim, sadece o kişinin yazdıklarına inanmıyorum.
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• umarım fakedir diyeceğim ama hiç benzemiyor çünkü.ve colman soy isimli çok arkadaşlarıda var.yada ben yanlış anlamışimdir diyeceğim ama fotoğraflarıda koydum.
                Liverpool FC Trabzonspor
                Steven Gerrard

Yorum

• Colman'ın eşinin ve kendisinin adresleri var bende.. Diyorum ya daha önceden irtibata bile geçmiştim. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını söylemişti. Adam Ts formalı resimleri bile beğeniyor
                  İyice ajan olduk çıktık yahu.
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• Istanbul'a satilmamali kesinlikle, ya Avrupa ya hic.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Benfica Witsel ve Javi Garcia'yı sattıktan sonra adam aldı mı ?
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Benfica gercekten istiyorsa ve en az 7 Mio. Euro veriyorsa 1 saniye bile düsünmemek lazim. Colman'in yeri rahat dolar diye düsünüyorum.

Aksi taktirde sirf sorun yasayacagiz belli ki.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu benfica gaysede beter olmaya basladi

versinler 10milyon alsinlar
                          witseli 40a satan colmana 10 versin
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Her maç sahada gözlerim seni arıyor.

Yorum

• Bir arkadaşıyla konuştum böyle birşeyden haberi olmadığını söyledi..
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir arkadaşıyla konuştum böyle birşeyden haberi olmadığını söyledi..
                                Eger Colman transfer gorusmesi yapiyorsa gizlilik acisindan kimseye soylemez diye dusunuyorum,yani arkadaslarina soylediyse bile tembihlemistir 'aman ha soylemeyin kimseye' diye
                                Gerci ben transfer gorusmesi yaptigini dusunmuyorum,en azindan su donemde.

Yorum

Çalışıyor...
                                X