Şenol Güneş'ten yakasını kurtarıp sahalara kendisini bi an önce atmalı. Takımın Şenol Güneş'ten çok Colman'a ihtiyacı var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Sakatlığının ciddi olmadığı, tedbir amaçlı oyundan çıktığı yazıyordu.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA2 macinda sakatlanip ciktigini biliyoruz zaten.
Fazla süpriz degilki sasanlara ben sasiyorum...
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
1 hafta sürsede ciddi degildirİlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlığının ciddi olmadığı, tedbir amaçlı oyundan çıktığı yazıyordu.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Sakatlığı 4 hafta sürecekmiş, 10 gün izin alıp ülkesine gitmiş. Bu da demektir ki Colman en az 6 hafta yok.İlk olarak İdris Toksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener maçında muhakkak oynamalı.
Yorum
-
hadi yaaİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlığı 4 hafta sürecekmiş, 10 gün izin alıp ülkesine gitmiş. Bu da demektir ki Colman en az 6 hafta yok.
Yorum
-
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
bu lafları soylemek senın haddın bıle degıl . senol gunes colmana dusman falan degıl . fenerbahcelı yada galatasaraylı da degıl. Kesın bıldıgım bır sey var yaptıgı ısı senden cok daha ıyı bıldıgı.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildişenol güneş belasına bulaşan adam zor düze çıkar. sonun jaja gibi olmaz inşallah colman. şenol güneş şunu unutmasın bu takıma colman kadar hizmet etmemiştir kendisi benim gözümde. ve colman Trabzonspor için şenol güneş'ten daha önemli bir değerdir. Tez zamanda ona kavuşuruz inşallah.61
Yorum
-
''Var bunda bir bit yeniği'' diye düşünmek istemiyorum...
Başka bir problem olsa Q7 olayı gibi mutlaka tartışılırdı, zira adam bizim gözdemiz ve medyada bu fırsatı kaçırmazdı, tıpkı çıkan kavga olayı gibi..
Sakatlarımız artık geri dönmeli!#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum