Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız gerçekten kız gibi oynuyor bence hala ve geldiği ilk zamanlardaki gibi şutlarını çek(e)miyor
    Birtek Colman değil neredeyse herkes aldığı topu Burak'la buluşturma derdindeydi bu sezon. Diğer t.dler Colman Tr'nin en iyi ortasahası falan derken sinyor terim Melo'nun yerine Colman'ı isterim derken, bizim taraftar git sen gitar çal senden futbolcu olmaz vs vs şeyler yazmış geçmiş zamanlarda..
    Git gide ağır abi olmaya başladı bence son maçlarda..
    Ben Colman'ın yeterince defansa gömüldüğünü düşünüyorum artık bir sezon daha böyle oynarsa ofansif özelliklerini tamamen unutacak, 10 numara oynaması gerektiğini düşünüyorum.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birtek Colman değil neredeyse herkes aldığı topu Burak'la buluşturma derdindeydi bu sezon. Diğer t.dler Colman Tr'nin en iyi ortasahası falan derken sinyor terim Melo'nun yerine Colman'ı isterim derken, bizim taraftar git sen gitar çal senden futbolcu olmaz vs vs şeyler yazmış geçmiş zamanlarda..
      Git gide ağır abi olmaya başladı bence son maçlarda..
      Ben Colman'ın yeterince defansa gömüldüğünü düşünüyorum artık bir sezon daha böyle oynarsa ofansif özelliklerini tamamen unutacak, 10 numara oynaması gerektiğini düşünüyorum.
      Alperi alırsak Colman sol içe geçer.Zaten ilk geldiğizi sezon orada oynadı
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alperi alırsak Colman sol içe geçer.Zaten ilk geldiğizi sezon orada oynadı
        Colman orda hiç oynayamadı. Hatta o sene hep tek kanat (Yattara) üzerinden gidiyoruk.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman orda hiç oynayamadı. Hatta o sene hep tek kanat (Yattara) üzerinden gidiyoruk.
          o ayriydi. sol icde Colman, sol acikda lan oynar
          Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman sol iç Umut sol kanattı.Yattara ters kanat
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Oynadımı oynuyor kerata
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bu sezon 40 maç oynadıysak kaçında iyi oynamıştır?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yirmi üç. ?

Yorum

• Çok yumuşak oynuyor narin bir görüntü çiziyor

İlk geldiği zamanı mumla arıyorum
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Kötü oynadığı maç sayısı iyi oynadığı maç sayısından fazla olan futbolcudur.

Yorum

• Yillardir aradigimiz forvet arkasi takimda duruyor biz halen adam ariyoruz

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• futbol zekasına hayran olduğum kişilik ama su sezonki taktik hatalarıyla defansif oynadı herif .

Yorum

• Ben Colman'dan memnun değilim.İstatistikleri ve istikrarıda buna delalet.Ona sorsak defansif oynatıyorlar beni diyecek.Benim istediğim ya gitsin ya da şu adamı bu sene 10 numara mevkiinde oynatın ondan sonra karar verelim gitsin ya da kalsın.
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Adamın Dibisin Vallahi
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• o değil de o kadar maç seçiyorsun insan biraz az koşmaz mı yahu. her maç +10 km koşma colman seçtiğin maçlarda koşarsın, seçmediğin maçlarda 5-6 koşsan da olur.

bu arada sezon başı seçtiğin maçların listesini taraftara ver ki bizde bilelim böyle olmuyor ama..

Yorum

Yükleniyor...
                                X