Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftaya fb'ye daha da iyisini oyna haydi Colman gözüne seveyim. İlk yarı döktürdü resmen.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Maçtan önce Twitter da yazmıştım Colman'nın canı isterse maçı kazanırız diye canı istedi ama yetmedi.İyi oynadığı zaman Trabzonun oyunu 360 derece değişiyor.İnşallah genele yayar bu performansını..

Yorum

• bir ara selçuk için ersunun torpilli oyuncusu falan diyordu taraftarımız. adamın geldiği nokta ortada. aynı şey colman için ''maç seçme'' adı altında yapılıyor. lig fikstürü çekildikten sonra alıyor kağıdı eline colman başlıyor işaretlemeye.

Yorum

• Colman gerçektede potansiyeli abartmıyorum Xavi,İneista ya kadar çıkabilecek türden biri.O yüzden Colmana özel ilgi hatta kaptanlık bile verilebilir.Formsuz Colman çekilmediği gibi formda bir Colman dünyadaki her takımda rahat oynar.Oyunu iki taraflı bukadar iyi oynayan az oyuncu var
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Colman aklıyla yeteneğiyle takımın en önemli oyuncusudur.Bütün ataklarımız onun paslarıyla başlıyor Burak'ın bu kadar başarılı olmasında katkısı çok büyük

Yorum

• Yönetim eşşeklik yapmayıp yeni sezon için Colmanı klonlarsa(aynından bir tane daha bulursa) çok güçlü bir orta sahamız olur.

Yorum

• selçuk a futbol nasıl oynanılır gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Dün sahanın en iyilerindendin. hep böyle oyna gözünü seveyim

Yorum

• Selçuk'un ciddi ciddi hiç bir büyük maç performansını hatırlıyor musunuz? Çok etkili olan hani kaç yıldır? Ciddi soruyorum. İlk dönem bize attığı frikik golü dışında hiç bir şey hatırlamıyorum.

Yorum

• Bir pozisyon vardı, 1-1'den önce sanırım. Selçuk'a çelme taktı birisi..
                    Ne yere düştü, ne ayağa kalkabildi, resmen süründü topun peşinde
                    Tam hatırlamıyorum ama eğer Colman ise bunu yapan, o karaktersizi süründüren saygım 1000000000000 kat arttı kendisine

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir pozisyon vardı, 1-1'den önce sanırım. Selçuk'a çelme taktı birisi..
                      Ne yere düştü, ne ayağa kalkabildi, resmen süründü topun peşinde
                      Tam hatırlamıyorum ama eğer Colman ise bunu yapan, o karaktersizi süründüren saygım 1000000000000 kat arttı kendisine
                      evet oydu....

Yorum

• işte be bir futbolcu böyle oynarsa aşık olurum o nedir ya o nasıl cool hareketlerdir top hep sende kalsın gol bile atmayalım ya

Yorum

• Haketten cok kaliteli bir futbolcu...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fener Macında 70 Dk Oynasın Baska Bişey İstemiyorum..
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• Selcuk ile colman bizde oynarken gercekten birbirini tamamliyordular, selcuk colmana göre cok daha istikrarli ama colman selcuga göre cok daha klas ekstra bir oyuncu ama ikiside box to box iyi oynuyor....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Nedir GS'ın bu Colman'dan çektiği. Herif gol atmasa asist yapıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X