İlk yarı 2.yarıya oranla daha iyiydi sanki.Ancak hâlâ gerçek Colman'ı izleyemiyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Zemin nedeniyle pas hataları yaptığı doğru ama dün akşam Aykut da iyi olduğu için Colman çok rahatladı. Her yere koştu, müthiş paslar attı. Topu oyuna sokmakta sıkıntı yaşayan Giray ve Mustafa'nın, hatta Serkan'ın imdadına yetişti, pas organizasyonlarının merkezi oldu. Top rakipteyken sürekli pres yaptı. Son 10 dk. yoruldu ve koşup pas istemeyince şişirme oynamak zorunda kaldık. Genel görüşün aksine maçın yıldızı olduğunu düşünüyorum. Son haftaların aksine Inter maçlarındaki performansına çok yakındı.
İkinci devre tek kaybettiğimiz Karabük maçında kötü oynadığı için son 15 dakika Şenol Hoca Colman'ı -haklı olarak- oyundan çıkarttı.
Sonuç: Mehmet Yıldız poposuyla 10 dakikamızı yedi, bir kez bile topla ileri çıkamadık...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene sonu eğer alındığı fiyata alıcı bulunursa ki bence çok çok zor derhal satılmalı.Trabzonspor tarihinde bu kadar vurdumduymaz,bu kadar işe yaramaz bir adam görmedim ben.
5 dakika nefes alma lütfen[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum