Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz formsuz ama geçen sezon ne oynadıysa bugün de aynısını oynadı. colman ın kapasitesi zaten bukadar yanına eksik kapatan bir orta saha lazım. zokora colmanın kopyası.
    olmamış bizim orta saha şenol hocanın acil çözüm üretmesi gerek.

Yorum

• Çok garip ama ben çok beğendim Colman'ı. Geçen seneki maçlardan çok daha iyi geldi gözüme. Birkaç basit pas hatası yaptı. Onun dışında kusursuza yakındı.

Aimar'ı 2 kez bakkala yolladı. Bu üçlüye dikkat edin bu sene Colman-Adrian-Zokora
      FxY

Yorum

• Çok kötü oynamadı ama ona yakışmayacak işler de yaptı. Hocanın tabiriyle maç içerisinde dalgalanmalar yaşadı. Sonuçta sıklet farkı var...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• benfica deplasmanında oynadığımızı hatırlatırım, konya falan değil, lizbon
          adamı doğramadan önce iyi analiz edin
          7
          Cngz_61

Yorum

• ben herhalde baska bir mac izledim
            colmani cok iyi buldum bugün...

Yorum

• Eğer bir futbolcu pas hatası yaparsa taraftarda çok kötü bir intiba bırakıyor
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben herhalde baska bir mac izledim
                colmani cok iyi buldum bugün...
                aynen sadece son 10 dk kötüydü o zaman çıkartılabilirdi genel olarak beğendim. Ayrıca selçukla oynarken bu kadar aktif olmamasında şikayet ediyorduk her topa selçuk gidiyordu colmanı göremiyorduk sahada bence gayet iyiydi
                ...

Yorum

• Ben gayet iyi buldum...

Yorum

• son 10 dakika oyundan düşene kadar üzerine düşeni yerine getirdi, yine pres yükünü tek başına taşımaya çalıştı, bir kaç hata yaptı ama hatasını takip etti. bir de asist yaptı, benficaya karşı ayakları titreyen oyuncularımız da vardı. bence colman'a yüklenmek yersiz.
                    Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Colman beklenen performansı sergileyemedi.Bu sene daha da fazla görev düşüyor sana daha da iyi olman lazım
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ben beğendim. Elinden geleni yaptı. Daha ne yapsın ki...

Yorum

• Belki çok iyi değildi ama abartılacak kadar a kötü değildi
                          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Top kaybı vardı fakat genel olarak iyiydi bana göre.Her yere koştu yine lig maçlarında olduğu gibi.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Teknik hareketleri iyi ama orta sahada rakibi karşılamada çok sorun yaşıyor ağırlığından ve güçsüzlüğünden dolayı. Ağır olduğunu bildiği için son sürat rakibe basıyor ama rakip oyuncu da Colman'ın hızlı geldiğini görünce çok kolay çalım atabiliyor. Çalım yiyince de bir daha o oyuncuyu yakalaması imkansız çok ağır çünkü. Colman'ın en büyük sorunu bu. 2'li orta sahada değil de 3'lü orta sahada daha iyi bence.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yine çok koştu.İyiydi ama top kayıpları fazlaydı.Olsun İstanbul'da daha etkili olacaktır

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X