Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye şaşırıyorsun ki renktaşım?? Ben,Tolga'yı iyi ve duyarlı biri olduğu için çok seviyor ve Trabzonsporlu duruşunu takdir ediyorum..Eleştirilerim sadece futbola dönük

Bu arada avatarımda ki resimde ödül alması gerekn bir anı gösteriyor,Tolga bu tür konularda inanılmaz duyarlı bir insan...
    Ya da ''Tolga düşmanı'' diye nitelendirildiğin için Tolga'yı öldürüyorum ama bakın Tolga hayranıyım demeye mi getiriyorsun ? Çok samimi görünmüyorsun

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya da ''Tolga düşmanı'' diye nitelendirildiğin için Tolga'yı öldürüyorum ama bakın Tolga hayranıyım demeye mi getiriyorsun ? Çok samimi görünmüyorsun
      Ya da "eleştiri ile düşmanlığı" aynı şey zannedenler olduğu için öyle nitelendiriliyorumdur..
      Samimiyete gelince,buna oturup bir makine başından karar verebileceğini sanmıyorum..
      Fotoğrafa gelince,kendisine atılan ekmeği yerden alıp baş tacı eden düşmanım bile olsa,onu bende baş tacı ederim(Bu cümleden "bak tolga düşmanı" gibi bir şey anlaşılmasın)..

Ama sorun yok renktaş,forumdakilere kızmıyorum..
      Çünkü bizim toplum yapımız böyle..
      Bir insanı sevdin mi onu asla eleştiremezsin veya eleştirdin mi onu asla sevemezsin gibi yanlış bir düşünce yapısı var,yani YA SEV YA DA TERKET..
      Sevgiyi de sevgiziliği de körü körüne yaşıyoruz kısacası..
      Biz de aynen bu muameleye tabi tutuluyoruz burada..
      En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 13.03.2012, 22:49.

Yorum

• attığımız her golden sonra yerinde n fırlaması ve maçı kenarda bile yaşaması.adam harbi trabzonlu oldu

Yorum

• onur ya da tolga kalede olsun, önlerinde de çok sağlam 2 stoper olsunher sene zirveye oynarız. o sebeple takımda kalmasına çok sevindim.

Yorum

• Onur ve Alanzinho Suskunluğunu Bozdu

Fenerbahçeli oyuncuların bir çoğu her fırsatta "kupa bizim, alamazlar" açıklamaları yaparken, bu konuda Trabzonsporlu oyuncular hep suskun kaldı. İşte bu suskunluğu, Onur ve Alanzinho bozdu.

15 Mart 2012 Perşembe 12:38

Bordo-Mavililerde Onur ve Alanzinho kupa orucunu bozdular. İşte o açıklamalar;

O KUPA GELECEK
            Onur Recep Kıvrak, “Trabzonspor geçen sezonun şampiyonudur. Bunu sadece biz değil, tüm Türkiye biliyor. Her şey ortada. 82 puan aldık ve alın terimizle o şampiyonluğu hak ettik. Şimdi hakkımız olan kupanın Trabzon’a verilmesini bekliyoruz. Eğer UEFA, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne almışsa ‘Türkiye’nin geçen yıl şampiyonu sensin’ demiştir. Bunun anlamı açık. Biz bu konuda uzun süredir, suskunuz. Takım adına sadece Şenol hoca konuştu. Ama biz kupanın geleceğine inandığımız için bekliyoruz”

MÜZEYE GELMELİ
            "Biz kimsenin kupasında gözümüz yok. Sadece hakkımız olanı istiyoruz. Şampiyonluk yolunda, burnumuz kırıldı, kafamız yarıldı, ben aylarca futbol oynamadım. Yüreğimizi ortaya koyduk. Türkiye biliyorki, geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor’dur. UEFA bizi herhalde keyiften Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Süreç hala devam ediyor. Kupanın hakettiğimiz gibi müzemize geleceğine inanıyoruz. Gelmezse ne olur, bilemiyorum. Hak ettiğini alamazsa insan yıkılır herhalde" dedi.

ALANZİNHO NELER SÖYLEDİ?
            Alanzinho ise, "Aslında geçen sezon ile ilgili saha dışı olaylar bizim işimiz değil. Ama ortada bir emek ve hak edilerek kazanılan 82 puanlık bir başarı var. Trabzonspor aldığı puan ve gösterdiği mücadele ile geçen sezon tarihe geçmiştir. Biz kendimizi tarihe geçmiş olarak kabul ediyoruz. Bu konuda gururluyuz. Bunun anlamının ne olduğunu; anlayan anlamıştır. Bunun dışındaki olaylar bizim dışımızda. Bekleyip göreceğiz”

ŞAMPİYON OLABİLİRİZ
            "Bu sezon yoğun bir maç temposu yaşadık. Avrupa, lig ve kupa ile inanılmaz bir trafikten geçtik. Bunun sonucu ligde önemli puanlar kaybettik. Ama şu bir gerçek ki Şampiyonlar Ligi başka bir dünya. Onun içinde olmak her açıdan apayrı keyif. Avrupa’da yine de başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte biraz geride kaldığımız lig yarışında yeniden kendimizi buluyoruz. Şampiyonluk şansımız hala var. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak bu hedefe ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur ve Alanzinho Suskunluğunu Bozdu

Fenerbahçeli oyuncuların bir çoğu her fırsatta "kupa bizim, alamazlar" açıklamaları yaparken, bu konuda Trabzonsporlu oyuncular hep suskun kaldı. İşte bu suskunluğu, Onur ve Alanzinho bozdu.

15 Mart 2012 Perşembe 12:38

Bordo-Mavililerde Onur ve Alanzinho kupa orucunu bozdular. İşte o açıklamalar;

O KUPA GELECEK
              Onur Recep Kıvrak, “Trabzonspor geçen sezonun şampiyonudur. Bunu sadece biz değil, tüm Türkiye biliyor. Her şey ortada. 82 puan aldık ve alın terimizle o şampiyonluğu hak ettik. Şimdi hakkımız olan kupanın Trabzon’a verilmesini bekliyoruz. Eğer UEFA, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne almışsa ‘Türkiye’nin geçen yıl şampiyonu sensin’ demiştir. Bunun anlamı açık. Biz bu konuda uzun süredir, suskunuz. Takım adına sadece Şenol hoca konuştu. Ama biz kupanın geleceğine inandığımız için bekliyoruz”

MÜZEYE GELMELİ
              "Biz kimsenin kupasında gözümüz yok. Sadece hakkımız olanı istiyoruz. Şampiyonluk yolunda, burnumuz kırıldı, kafamız yarıldı, ben aylarca futbol oynamadım. Yüreğimizi ortaya koyduk. Türkiye biliyorki, geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor’dur. UEFA bizi herhalde keyiften Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Süreç hala devam ediyor. Kupanın hakettiğimiz gibi müzemize geleceğine inanıyoruz. Gelmezse ne olur, bilemiyorum. Hak ettiğini alamazsa insan yıkılır herhalde" dedi.

ALANZİNHO NELER SÖYLEDİ?
              Alanzinho ise, "Aslında geçen sezon ile ilgili saha dışı olaylar bizim işimiz değil. Ama ortada bir emek ve hak edilerek kazanılan 82 puanlık bir başarı var. Trabzonspor aldığı puan ve gösterdiği mücadele ile geçen sezon tarihe geçmiştir. Biz kendimizi tarihe geçmiş olarak kabul ediyoruz. Bu konuda gururluyuz. Bunun anlamının ne olduğunu; anlayan anlamıştır. Bunun dışındaki olaylar bizim dışımızda. Bekleyip göreceğiz”

ŞAMPİYON OLABİLİRİZ
              "Bu sezon yoğun bir maç temposu yaşadık. Avrupa, lig ve kupa ile inanılmaz bir trafikten geçtik. Bunun sonucu ligde önemli puanlar kaybettik. Ama şu bir gerçek ki Şampiyonlar Ligi başka bir dünya. Onun içinde olmak her açıdan apayrı keyif. Avrupa’da yine de başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte biraz geride kaldığımız lig yarışında yeniden kendimizi buluyoruz. Şampiyonluk şansımız hala var. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak bu hedefe ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.
              Bu haberin kaynağı ne hiç görmedim yenimi haber
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Onur kaledeyken takıma güven ve moral veriyor.Tabii bizlere de...Ülkenin en yetenekli kalecisi ve birkaç sene içinde Avrupa'nın da en önemli isimlerinden biri olacakken onu Tolga'nın aylardır kötü giden performansına rağmen kulübeye hapsetmek takıma da her iki kaleciye de zarar veriyor.

Yorum

• Cenk'i görünce yedek kaleciye bu kadar para verilmez diyenlerin bjk'li olduğunu düşünmeye başladim

Yorum

• cenkı gorunce ıyı kı ımzalamıs dedım
                    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Cenk'i görünce, ''Bjk'a Zeki Ayvaz'ı bile versek alır'' dedim.

Yorum

• Cenk'i görünce önce güldüm, sonra bastım eksiyi.
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• al artık formayı onur be özledik seni

Yorum

• Şenol hocadan al şu formayı Onur!!!Bizden alamazsın formayı!Yetkimiz yok.Özledik seni,Tolgayıda çok seviyoruz napçaz ya?

Yorum

• Cenk'i görünce kargaların kalecisiz olduğunu gördüm
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Beşiktaşın kalesinin boş olduğu çok zamandır belli. Eminim Onur'u bedava almak için bişeyler yapmışlardır. Şimdi zaten batmışlar bir de ben vurmayım kargalara. Yüzsüz herifler bide utanmadan Onurla kova kalecilerini kıyaslarlar.
                                Onur'u almanız için en az 15 milyonu gözden çıkarmanız ve artık sinirlenince 'yeter daa' diyen bir adamı ikna etmeniz lazım.
                                Hiç sevmiyom sizi hiç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim