Seneye 4-5 takviye ile İnşallah beklediğimiz başarıya ulaşacağız.Şampiyonluk için önemli oyuncularımızı takımımızda tutmalıyız bence.Eksik bölgelerimize iyi oyuncular almalıyız.Kesinlikle kalecimiz Onur takımımızda kalmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Sevilla ve Villerreal anlamıyor futboldan. Para eder mi be Onur. Tolga'yı alsınlar. O daha yetenekli daha iyi bir kaleci.
*
Arkadaşlar şunu ispanyolcaya falan çevirirseniz sevinirim. Belli mi olur, girer okurlar falan. Tolga'yı alsın gitsinler. Para vermeselerde olur(bu kısmı çevirmeyin.
).
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sevilla y Villerreal no entiende de fútbol.Recep se beneficiarían t Tolga "dejar que tomen Es un portero con talento mejorİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla ve Villerreal anlamıyor futboldan. Para eder mi be Onur. Tolga'yı alsınlar. O daha yetenekli daha iyi bir kaleci.
*
Arkadaşlar şunu ispanyolcaya falan çevirirseniz sevinirim. Belli mi olur, girer okurlar falan. Tolga'yı alsın gitsinler. Para vermeselerde olur(bu kısmı çevirmeyin.
).
with googletranslate ççç
ne kadar anlarlarsa artık
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
aynen devam onur helal...
Yorum
-
Bu sene kaleye ilk geçtiği zaman epey eksiği vardı çoğunu kapattı.
İstikrarlı şekilde kendini geliştirmeye devam ediyor.
Seneye de aynı şekilde devam edecektir. Allah sakatlık bela vermesin.
Önümüzdeki sezon Avrupa'nın devlerinin kaleci sorunları ortaya çıkacak birçoğunun kalecisi yaşlandı.
Bayern, Liverpool, Arsenal gibi takımlar isterse şaşırmamak gerek.
Yorum
-
Onur bizim,bizim kalsın..Gitme şirket senin

Hakettiği bir mevki aldı.Milli takımda bir TSli olarak seni izlemek onur verici.Umarım kalıcı olursun.Malum milli takımda Trabzonlu futbolcu görmek şampiyonluktan daha uzak..Ufak ufak herkes anlayacak değerli olanları değil mi bir gün
Yorum
-
-
Ne zaman büyüdünde Dünya Kulüpleri seni izlemeye geldi Onur..
Daha dur uzun yıllar bizimlesin..
Bir yere gitmek yok..
Daha çok işimiz var..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
yani tolga dururken onurda kim bn yönetici olsam beş para vermezdim onaİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla ve Villerreal anlamıyor futboldan. Para eder mi be Onur. Tolga'yı alsınlar. O daha yetenekli daha iyi bir kaleci.
*
).
.....................................
Yorum
-
Onur söylediklerinin ne kadar gerçek ne kadar dönemsel olduğu ile alakalı önemli bir sınav verecek .
Şenol Güneş isteseydi kariyerini İtalya'da , İspanya'da bitirebilirdi . Biz Şenol Güneş'i yalnızca döneminde avrupanın en iyi kalecilerinden biri olduğu için sevmiyoruz .
Yönetimin yerinde olsam tam şu arada yeni sözleşme öneririm .
Yorum
-
Takımdan ayrılmasını hiç istemiyorum , futbolu bizde bıraksın bana kalsa ama avrupada oynama hedefi var Onur'un.
Yalnızca en az iki sene daha kalemizde kalmalı.
İki sene sonra zaten istesek de tutamayız , 10-15 Milyon €'lar uçuşacak havada !
Yönetim gelecek ilk teklife atlamazsa kalemiz emin ellerde kalmaya devam edecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum