Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçmiş olsun Kaptan, Reis, Adam..!

Yorum

• Kaleci için çok üzülmüyorum takımdaki tüm kalecilere güvenim tam ama Onur un futbol hayatı için kötü bir sakatlık oldu.İnşallah denilenden kısa sürede iyileşir.

Yorum

• 2010-2011...
        Geçmiş olsun Onurumuz. Sen iyileş gerisini düşünme.
        Bizim kaderimiz bu. Anladım.

Yorum

• Bu kadar tempoyu kimse kaldıramaz Kaptan dinlenmen lazım.Sakatlandığın an aklıma Kobe'nin aşil tendonundan sakatlandığı an geldi. Daha önceden bir problemin var mıydı bilmiyorum ama o golü yemen beni şaşırttı doğrusu.

Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda dönmen dileğiyle.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Eyvah...
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• nazar değdirdi şerefsizler, namus yoksunu haysiyetsiz sıfatsız köpekler.

hep iyiler mi kaybedecek bu düzende kahretsin.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• o milli takımda oynamanı hiç istemirdum zaten ama bole değil be kaptan ALLAH aciil şifalar versin seviyoruz seni

çek maçında soksunlar kalelerine ayı volkanla mertten birini görelimmm

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2-3 maç kaçırsa sorun değildi ama "en az" 3 ay... Olmadı bu...
                  Bizim sağlık ekibi o süreyi ikiye katlamasa bari.

Dün o alçak zemin yüzünden sakatlandı. Belliydi böyle olacağı.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim sağlık ekibi o süreyi ikiye katlamasa bari.

Dün o alçak zemin yüzünden sakatlandı. Belliydi böyle olacağı.
                    Benim de aklıma ilk gelen bizim sağlık ekibiydi.

Yorum

• Can Karyağdı 6 ay diyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gecmis olsun Onura.Fatih bu isi kivira bilir.Bazi hatalari vardi ama genelde iyidi.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Geçmiş olsun kaptan bu hiç iyi olmadı umarım Fatih yokluğunu hissettirmez..
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• Evet kara haber tez ulaştı.. Yaşama sevincimi kaybettim..

Yorum

• 6 ay diyorlar.

Ne diyorlar ya?
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Onur en az6 ay yok
                                TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim