Geçmiş olsun Kaptan, Reis, Adam..!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Bu kadar tempoyu kimse kaldıramaz Kaptan dinlenmen lazım.Sakatlandığın an aklıma Kobe'nin aşil tendonundan sakatlandığı an geldi. Daha önceden bir problemin var mıydı bilmiyorum ama o golü yemen beni şaşırttı doğrusu.
Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda dönmen dileğiyle."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bizim sağlık ekibi o süreyi ikiye katlamasa bari.İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 maç kaçırsa sorun değildi ama "en az" 3 ay... Olmadı bu...
Dün o alçak zemin yüzünden sakatlandı. Belliydi böyle olacağı.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Benim de aklıma ilk gelen bizim sağlık ekibiydi.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim sağlık ekibi o süreyi ikiye katlamasa bari.
Dün o alçak zemin yüzünden sakatlandı. Belliydi böyle olacağı.
Yorum
-
Can Karyağdı 6 ay diyor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Gecmis olsun Onura.Fatih bu isi kivira bilir.Bazi hatalari vardi ama genelde iyidi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum