“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
yediği golde hatalı olduğunu düşünmüyorum, çünkü yasin arkadaşının ayağından topu aldı, aniden çok sert bir şut çıkardı ve top iki yana falso aldı. eğer yasin 10-15 metre topu sürüp şut atsaydı Onur o topu çıkarırdı
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
serbest kalır maddesi ne durumda? hala kaldırılmadı mı? yada 15 - 20 milyon euro yapılmadı mı?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
O pozisyonları maç anında izlemek çok ayrı bir şey. Tekrarında aynı etkiyi vermiyor. Özellikle tek eliyle kurtardığı pozisyon...İnanılmazdı. Yönetmen paint terk eli oraya nasıl koydu dedim bir an. Ronaldinho'nun Chelsea'ye attığı efsane gol gibi, orda da tekrarında çok farklı gelmişti.
Golde çizgide kalmış geldi bana, önde olmalıydı sanki. Bir terslik var ama tam çözemedim.
Yorum