Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gidecek M.United'a gidecek bu adam ((

Yorum

• Golde hatalı, hele Onur standardına göre çok hatalı

Ama maçın yıldızıydı yine açık ara...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Trabzon için daha çok şeyler yapacaksın onur biraz daha zamanın var bence
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendime katılıyorum...
          Aynen bende katiliyorum

Yorum

• Yediği gol kalitesine yakışmadı. Arada olur diyelim nazarlık olsun. Öyle toplar çıkardı ki kendi kalesine gol atsa insanın ses edesi gelmez.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Her maç olağanüstü oynuyor, yaptığı işler normal değil ama artık normalmiş gibi geliyor insana.
              .

Yorum

• yediği golde hatalı olduğunu düşünmüyorum, çünkü yasin arkadaşının ayağından topu aldı, aniden çok sert bir şut çıkardı ve top iki yana falso aldı. eğer yasin 10-15 metre topu sürüp şut atsaydı Onur o topu çıkarırdı
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Bu adamın normal eşiği çok yukarıda. Bu Onur'un olağan performansı.

Harikalar yaratıyor dendikçe yazacağım.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• serbest kalır maddesi ne durumda? hala kaldırılmadı mı? yada 15 - 20 milyon euro yapılmadı mı?
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• O pozisyonları maç anında izlemek çok ayrı bir şey. Tekrarında aynı etkiyi vermiyor. Özellikle tek eliyle kurtardığı pozisyon...İnanılmazdı. Yönetmen paint terk eli oraya nasıl koydu dedim bir an. Ronaldinho'nun Chelsea'ye attığı efsane gol gibi, orda da tekrarında çok farklı gelmişti.

Golde çizgide kalmış geldi bana, önde olmalıydı sanki. Bir terslik var ama tam çözemedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• tek elle kurtarma alışkanlığından dolayı tutamadı bu son golü. aslında iki elle çelebilirdi.

Yorum

• O Gol Yenir mi be onur

çok kötü performansı.. onur olmasa zirvedeydik.

mençıstır yunaytıd forumundan gelirler falan görsünler
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Takimdan kesilmesi lazim
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• En tehlikeli pozisyonları bile gözümüzde sıradanlaştıran adam...

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O Gol Yenir mi be onur

çok kötü performansı.. onur olmasa zirvedeydik.

mençıstır yunaytıd forumundan gelirler falan görsünler
                                Kaç haftadır gol de atamıyor, frikik falan da sıfır Pis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim